Karşıyaka 35 ½ (Kuzey Cephesi)
Göztepe Tam35(Güney Cephesi)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Göz Göz Göztepe her zaman en büyük Göztepe. Ama maalesef böyle karşılıklı konuşmalardan İzmir"den bir takım çıkamadı. Fanatiklik olmasın , artık bizlerinde Avrupa liglerinde İngilizlerin birlikte maç seyrettiği bir tarafta grubu olgunluğuna ulaşmalıyız.
Ben abimden kaynaklı karşıyakalıyım ama çevremdeki çoğu insan goztepeli bu rekabet tabikide çok hosuma gidiyor tabi ne kadar kan davası gibi düşman olarak gozuksede bugun goztepe olmasa karşıyaka bir hiç körfezin ayırdığı biladerler lafi cidden doğru hangimiz karşıyaka göztepe macinin çıkışından sonra karşı takımdan dostlarımız la bulusmuyoruz ben eskisi kadar sevmiyorum ama gönlüm isterdi avrupaya meydan okumak yunanlar gelsin sirt sirta izmiri savunalim ama birbirimizi yemekten başka birşey yapamiyoruz ne mutlu izmirliyim diyene
@IKhaleesi Çok teşekkür ederim yorumunuz için ama maalesef bu saçma sapan fanatiklik İzmir"e oluyor. Bir takımı bile birinci ligde değil. Göztepe"nın burada Atletico Madrid"i yendiği maça abimler gitmişti. Rahmetli babam anlatırdı. Müzesinde gördüm giydiği formaları. Alsancak Stadını suluyorlarmış arasöz ile toz kalkmasın diye. Çizgileri kömür tozu ile çizerlermiş.
Bu yıl küme düştüğümüz de çok üzülmüştüm 2 sene önce göztepe düştüğünde de çok üzüldüm yanlış anlamayin bu rekabeti olumsuz kılan forza yankiler ve bayraklı gümüşpala odakli taraftarlardir her mac kendi içlerinde bile kavga edip maç izlemeye gidenlerin oranlarını düşürmüştür bu sene goztepenin hentbolda avrupaya gitmesi cok hoşuma gitmistir ve hiç unutmam başkan mehmet sepilin gecen seneki barcelona macina geldiği tam önümdeydi ve karşıyaka maçı kazanınca ayağa kalkıp alkislamisti merak etmeyin o" güzel günler gelecek ve turlar atacağız sahilimizde"
@IKhaleesi İnşallah , güzel temenniilerinize katılıyorum.
Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Karşıyaka. Kaf kaf kaf sin sin sin kaf sin kaf sin kaf
Karşıyaka çarşı !
Cevap
19Cevap
İzmirli degilim ancak Göztepe Avrupa tarihi ile Türkiyedeki sayili takimlardan biridir.
35,5luyum kendi memleketime ihanet etmem. A dedim
tam 35 + güzelyalı öpeyim karşı tarafı
Renklerinden dolayı Göztepe!
Kaf sin kaf
Karşıyaka çArşı
Aliağa yazman gerekiyordu
Nedense karsiyaka hep daha sempatik geldi bana
altay desem tarafsız olsam
Karşıyaka !
alayına GÖZ GÖZ inadına GÖZTEPE !
Tabikide karşıyaka
Göztepe
Bn sana soruyorum ilk?
Ben karsiyakaliyim
Kaf kaf
tabiki ksk
Karşıyaka
Ne diyorduk hatırla
karşıyaka tabiki
Karsiyaka Altar abi
Göztepe daha cazip
Karşıyaka
Karşıyaka.
Karşıyaka😂😂
2 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar