Sizin için hangi mevkide oynamak daha kolay ?
Kaleci.
Stoper.
Oyun kurucusu.
Kanat oyuncusu.
Forvet.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kaleci önemli bir maçta gol yememesine dikkat etmesine ragmen gol yerse isi bitti !
Stoper topu bir anlik hatayla karsi tarafin gol atmasina sebep olursa onun da isi bitti
Oyun kurucusu organize olamiyorsa haliyle gol atmalari zor olur onunda isi biter
Forvet gol atamiyorsa hele bariz gol sanslarinda hersey bitti
Kanat oyuncusu ise o kadar hataya dusmesi çok nadir zira oyunucuyu geçer orta yapar olur biter gerisini forvetler dusunsun ;))
Bu yuzden D diyorum
Doğrudur.
kaleci dedim canım,sorumluluk tek kişiye ait.10tane kurtarır 1tane yersin kötü olursun,golcü 10tane kaçırır 1tane atar göklere çıkartılır:))
Valla biz oynarken elimde çekirdekle kaleci olurum. Top kaleye gelmez yani benim için en kolayı:)
savunman iyimiş demekki senin:))
Hepsi en kötü olunca böyle işte:)
hahaha :)
her mevklnin zorlugu var ama forvet oynusan özgürsündür en zor mevki futbolda ortasahanın ortasahadır bir dakika bile durmaman gerek sürekli koşman gerek biçok sorumluluk üstüne biniyor sahada dikkat et en çok koşan oyuncular orta saha oyuncularıdır istatistiklerde
Evet.
evet derken ?
Haklısın.
Kanatlarda oynamak daha kolay bence
Artık teşekkür etme.hepsi için rica:)
Cevap
25Cevap
forvet en kolayı en zoru ise 10 numaradır bana göre futbol kulübüne giden birçok kişi bilir 10 numaranın zorluğunu :)
defans kolaydır diğerlerine göre kolay derken yani daha az koşar ;)
saçmalama ! gerek halısaha gerek normal saha da stoper en önemli ve zor mevkidir bence !
en koaly ı forvettir. ortasaha ya da kanatlar uzun top atar iyi pas verir forvette kaleye yakın oynar zaten özellikle halısaha anlamında te yapacağı düzgün bir vuruş ama gerçek saha da biraz bireysel beceri gerekli tabi.
Lütfen king bu onun düşüncesi.
ön libero oynarım ayrıca çok fena defansımdır top gecer adam geçmez
Biliyorum abi seni hele kalede durursan:)
kalemı benı kaleye gecırıcek daha anasından doğmadı :)
Ahah.yemiyahz:) ben daha ölmedim:)
gel seni kaleci yapalımmı :)
Şartım var top kaleye gelmeyecek,çekirdek alıncak bende otların üstünde izlicem.yemiyahz. :))
ketcap mayonezde olsunmu ;)
Makarna ile ok:)
hahahha :D tamam ama makarnayı sen yapcan he düşberede yap yanında :D
Düşberemi ben bilmiyom:(annem yapar:)
tamam annen yapsın oda olır :)
Stoper'de oynamak cok zor cünkü ofsayt yok , kaleci olmakta zor çünkü defansa kimse gelmiyor ayrıca ofsayt olmayınca kaleci için zor oluyor ... Forvet olmak en iyisi bekle önüne gelen topa vur gol ... Orta saha normal zorlukta ...
hepsinin ayrı zorluğu var ama illa birini seçeceksek kanat derim.hatasının telafisi olur
ya işte en güzel örnek işte adamı dövmüşlerdi..
Kale-Stoper-Merkez-Santrafor..Bu Bölgeler futbolun en zor bölgeleridir.
Bek ve Kanatlar ise daha rahattır diye düsünüyorum.
kanatta oynamak kolay kaptırsanda bişe olmaz.en zoru kaleci.
forvet dedim çünkü tecrübeyle sabit
yani kendimden biliyorum
Forvet ama hangi forvet dersen fırsatçı golcü derim.
hahahaha kaleci diyenler futboldan anlamıyorlar...kaleci olunda göreyim bakalım sizi...defans yapmayı bilmeyen bir kaleyi koruyorsun ofsayt yok hakem yok faul yok habire şut çekiyorlar . Kaleci olmayan anlayamaz .
teknik traktör olarak oynamak daha zevkli :p her türlü yönetiyor :p her türlü olsun lütfen :p
Valla bizim eskiden okulda beden hocası top oynamayı bilmeyenleri defansa koyuyordu
forvet en kolay bölge kale en zor.
Kanat Oyuncusu bence.
kaleciilik nispeten daha kolay bneceee
Çatalca mevkiinde alan geniş =))
Sol acik oynuyordum zamaninda
defans veya orta sahada oynamayı severim
Defans. ;)
Sol açık (:
Sağ bek
Forvet
Kanat oyuncusu
Kanatta iyi oynarım.
Forvet :)
Stoper.
Forvet .
forvette
ortasaha bide
ortasaha nasıl kolay oluyor hacı :))) her maç 12 km koşuyor ortasaha oyuncuları :D:D.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar