Arkadaşlar 3 haftam var 5 kiloya yakın kilo almam lazım, multipower mass gainer diye bir ürün var onu almayı düşünüyorum. Beslenmeme dikkat edecem ve bu ürünü kullanacam fayda görebilirmiyim sizce?
Cevabın nedir?
Dostum bence hiç gerek yok emin ol. Gainer alacağına doğal olarak kompleks karbonhidrat tüket çok daha iyi. Bu supplementler zaten takviye amaçlıdır %10 gibi bir katkı sağlar esas olan senin diyetindir. Protein powder desen yine eh bir nevi derdim çünkü esprisi;antrenman sonu kas yıkımına engel olmak ve en hızlı yoldan kaslara besin yollamaktır.
Ama bence gainer a gerek yok. Bir yerden sonra burnunu tuta tuta toz içmektense doğal olarak mesela makarnanın içine bas mısır ve ton balığını seve seve ye böyle kilo al...03 Yorumla
Soran+1 yıl3 haftam var. yemeğe zaten abanacam :D ek olarak karbonhidrat tozundan 700-800 kalori alacam, 3 hafta kullanacam ondan sonra kullanmıcam. hedefim 3 haftada 4-5 kg almak.
Soran+1 yıleyvallah :D
+1 yılGörürsün. Ben 3 kg lik hardline pro gainer kullandım 1 ayda 5 kilo aldım. bir zararı filanda olmadı. Ama düzenli beslenmezsen bir işe yaramaz. Sana tavsiyem fatsecret indir günlük aldığın kaloriyi hesapla, ihtiyacından 500-600 kalori fazlasını al rahat kilo alırsın.
12 Yorumla
Soran+1 yılmultipower mass gainer nasıl bir ürün sence. Kaliteli bir ürüne benziyor, 3 kg , kutunun tamamı 20.000 kalori 15 gün kullancam günde ek olarak 1200 kalori vercek
- +1 yıl
Hardline dan daha kaliteli ama bana pahalı geldiği için almadım. Hardlineda 1 porsiyonda 800 kalori vardı.
+1 yılKesinlikle kullanma :)
04 Yorumla
Soran+1 yılsebep?
- +1 yıl
zarar verir.
Soran+1 yıldaha önce kullandınmı zarar verir derken ne gibi zarar vercekki besin takviyesi deilmi ki bu ürün 1 ay kullancam zaten bu ürünü
- +1 yıl
neden dışardan destek alıp bünyeni bozasın?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
1Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem