Boğa Kadını, Erkeğe olan ilgisini veya hoşlandığını nasıl belli eder? Elbette ki belli ediyor ama boğa burcu kadını duygularını çok iyi kamufle eden bukalemun bir karakter. Karşısındaki kişi ne amaçla yakşaltığını tam kestiremiyor. Hoşlandığı kişiye çekingen mi yaklaşır. Yüz yüzeyken veya sosyal medya üzerinden ilgisini nasıl belli eder? Boğa kadınları cevaplarsa iyi olur tabii =)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
20 yaşına kadar bu burç bayanına delice aşk romantizm yaşat hiçte öyle sanıldığı gibi maddiyata düşkün değil maneviyatın ahlakın duruşun sağlam olmalı. Belli bir yaştan sonra o kadar zorlarki 13 yıllık evliyim eşim bana iyiki seni vaktinde almışız yoksa ne ederdik diyor. Zorluktan kastım bu kadın değer ister aşk ister ilgi ister kendisi böyledir çünkü. Merhametlidir anaçtır insandır sevdiklerinin kılına zarar gelmesine dayanamaz. İyi bir anne olur çocuğu için mücadele eder. Çok sadıktır ona delice aşk yaşattığın sürece..! Gözü erkeğinden başkasını görmez fedakardır güzeldir hep bakımlıdır. Kokuları sever karşıdaki adamın da hep mis kokmasını ister. Ona kıskandığını hafif belli edeceksin ki hedefi şaşırmasın. Naif insandır çok alçak gönüllüdür ciddidir. Ciddi değilsen yaklaşma . Lütfen tüm kadınları üzmeyin dediğim gibi boğa kadınını hiç üzmeyin kırılgandır bazen içinde yaşar. Çekinir mağrurdur. Çokta inatçı değil gerçekten seviyorsa feda eder her şeyi. Tüm zorlukları göğüsler ama gardı düşer elbet işte o zaman yalnızlığı tercih eder. Çiçek sever doğa sever hayvan sever sevgi kadını işte severde sever.. Tersi pistir :) çok canı yanarsa bıçak gibi keser kurşun gibi yaralar sözleri..
131 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılBoğa kadınıyla sevgili olma aşamasındayım şu an
Sana davranışlarından bahsedebilirim.😄
9 ay önce iş ortamında tanıştık. Son 3 aydır arkadaşlıktan bir tık ileri gittik diyebilirim. Boğa burcunun tipik bütün özellikleri kendisinde mevcut. İlk başlarda bana çok egolu geldi ama öyle değil. Lider özelliklere sahip. Zeki oluyorlar ama karşısındaki erkeğin orta seviye bir zekaya sahip olması onlar için yeterli. Özguvenli iyi giyinen ve özellikle güzel kokan erkek dikkatini çekiyor. Tam bir koku hastası. Eğer seninle birlikteyken sürekli sohbet açıyorsa soru soruyorsa ve özellikle bi yerlere gidelim cinema yemek konser vs. Bu sana karşı bir ilgisi olduğunu ve tanımak istediğini gösterir. İlk önce arkadaş olmak isterler. Vakit geçirmeden ve tam anlamıyla guvenmeden İlk adımı atmaz. Zaten genelde ilk adımı karşıdan sabırla bekler. Bunun yanında senin için ufak tefek hediyeler alıyorsa sana ilgi gosteriyordur. Karşıdan da aynı ilgiyi ya da daha fazlasını bekler tabi. Tam bir ilgi manyağı 😄 onun yanindayken birinden kıskanirsan hemen yanakları kızarıyor ve gözlerini sana kitliyor. İçten içe kıskanman Hoşuna gidiyor. Bunu gözlerinden anlarsın. Telefonda konuşurken daha rahat davranır reelde biraz çekingen olabilir. Gerçi artık reelde de çok samimiyiz. Bu zamanla değişiyor. şu an sürekli baş başa randevu planları yapıyoruz. Yakında kahvaltıya gidecez ordan da cinema yapıcaz kısmetse birbirimizle vakit geçirmek hoşumuza gidiyor. Zaten senle baş başa vakit geçirmeyi teklif ettiğinde kaçıyorsa sana karşı hiçbir şeyi yok demektir.
Daha teklif etmedim bu arada🙃
Kal sağlıcakla...00 Yorumla
+1 yılsosyal medya üzerinden daha çok böyle bir dili açılır. yanii yüz yüze gelinmediği için çok daha rahat konuşabilir. ben boğayım. kendime göre yorumlarsam eğer çok sıkarsan kaybedersin. onun dışında eğer ilgisi yoksa adam gibi cevap bile vermez. eğer ilgisi varsa ilk adımı çaktırmasa bile atmaya çalışır. ben bilmiyorum ama bende aşırı gurur var diye asla ilk adımı ilk mesajı ya da ne bileyim öyle şeyleri atmazdım. eğer seninle ilgileniyorsa konu açmaya çalışır. yardıma ihtiyacı olduğu bir şeyi sorar veya seni konuşturacak şeyleri. en sevdiğin müzik en sevdiğin kitap veya bana önerebileceğin müzik var mı falan diye. kendimden biliyorum ben öyle yapıyorum :D
78 Yorumla
Soran+1 yılEvet şu ana kadar gelen cevaplar arasında senin cevap iyi gibi =) Hemen hemen giydirdin profili.
Boğa+1 yılen iyi cevap seçeydin eyiydi :D
Soran+1 yılehe o da olur =) Tabii soracaklarım var boşuna sormadık heralde :D Şimdi uzaklaştın bişiler oldu diyelim. İlgilendiğin kişiden emin olamadın ve koptun gittin. Sonra bir müddet sonra geri döndün ama sohbet kesildi. Ve içine kuşku düştü acaba benden hoşlanıyor muydu. Yine kızışır mısın Yeniden ilgilenir miydin pişman olup. Göndermeler yapar mıydın? Ne bileyim hala burdayım izlenimi vermeye çalışır mıydın.
Boğa+1 yılben olayı tam kavrayamadım dediğinide tam anlayamadım. açık olsan biraz
Soran+1 yılHoşlandığın birinden karşılık alamadığını düşündün diyelim. Ve muhabbet kopuyor ama bakıyorsun o çocuk sana hiç yüz vermiyor. Der misin acaba yanlış mı yaptım? Yeniden ilgilenmeye başlar mıydın meraktan felan.. Sanırım ben anlatamıyorum =)
Boğa+1 yılanladım.tamamen aynısını yaşadım çocuk ilk başlarda hep benimle konuşurdu. kavga ettk sonra ben yüz verince koptu hep ben onunla konuşmaya başladım. yani çalıştım dediğim şekillerde. bana yüz vermedi bende nerede yanlış yaptım falan düşündüm zaten çok zordu ilk defa aşık olduğumu hissetmiştim ama kontrolü elime almak istedim çünkü o benden ayrılsaydı daha çok acı çekecektim. onu tamamen sildim konuşmadım yüzüne bile bakmadım engelledim.çok zor oldu zaten ilkti ama daha iyi geldi
Soran+1 yılTam bir boğa kadını hareketi =) Ama benim dediğim biraz farklıydı senin yaşadığın farklı bir aşama ama ben çoğu vebaı aldım =) Madalyayı sana verelim hakettin =)
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
1Cevap
ben bir boğayım. boğalar mantıklı olanı severler netler. çelişkili durumlardan hoşlanmazlar inat ettiklerini düşünsen de aslında onlar kendı dogrularında kararlı insanlardır yaklaşımların sadakatli ve saygı çerçevesinde ilerlemesine dikkat etmelisin onlar sen konuştukça sözlerine kısa girişlerle yön verirler her şeye dinlemeyi severler absürd yerlerde konuşmanı keserler ve netliğini ortaya koyarlar bu dikbaşlılık her nekadar duygusallık kökenli olsa da dile gelene kadar mantıga dönüşür. odaklıdır seçimini yapmışsa ona odaklanır fakat cesaretini kırma eylemlerinde bulunursan boğaların cinleri tepesine çıkar.. güleryüzlü değillerdir sempatik ve yapmacık olmayı sevmezler realistler .. huyuna gidersen kıvama gelir boyun eğer silahları bırakır kendını karşısındakini sevmeye adar..bağlanmayı sever.
68 Yorumla
Soran+1 yılBenimbildiğim bütün boğalar sempatik ama biraz kafamı karıştırdın. Sakın sen çok fazla ciddi olmayasın?
Soran+1 yıliyi ya peki =)
Soran+1 yılBir boğanın cesareti nasıl kırılır peki =)
Soran+1 yılİlk adımı attırmayı sağla erkek adım atar mıydın ona doğru? Ben şunu merak ediyorum Arkadaşça ile yaklaşılanla hoşlanılan erkeğe yaklaşılmasının arasındaki farklar. Hangisi arkadaşçadır hangisi bir hoşlantı belirtisidir.
Soran+1 yılBu sus pusluk sosyal medyada da olabilir mi? sadece beğenilere dayalı felan ama böyl emuhabbet ortamı doğdu mu sonuna kadar kullanır mıydın?
ben boğa degilim galiba:Dcekingen degil konuşmaya tenezzül etmezler,sinirliler,gururdan nefes alamazlar,geri adım atmazlar,gözden cabuk cıkarırlar,maddi-mantık insanıdır.Aşkını asla anlayamazsın biraz da suratsız olmamız var.kelimelerin içerigini düşün oralar da şifreler aşkını.tey teyyy
88 Yorumla
Soran+1 yılKelimeler ve cümleler içindeki gizli belirtiler. Haklı olabilirsin. Üzerinde durduğum şeylerden biriydi
. Ben dediğim gibi kesini değil yaklaşık sonuçlar topluyorum. Her boğa boğaya benzemez. Dogum adındaki yıldızların konumundan tut Yükselen burcuna ve farklı farklı kategorize edilen burç içinde burçlara kadar. Bu şifreler icin bir örnek var mı? Mesela 'sana bunları neden anlatıyorum bilmiyorum' olabilir mi?
Soran+1 yılBiliyordum :D Gözden birini çabul çıkarıyor doğru. Peki gözden çabuk çıkardın birini sonra hata yaptığını anladın. Tekrar gözden çıkardığınla ilgilenmeye başlar mıydın. ona hitafen şeyler paylaşırmıydın facebookta felan =) bu son soru =)
Soran+1 yılYani gönderme yaptığın şey direk anlayacak karşı taraf onunla alakalı bir şey. sevdiği bir şarkı veya onun sana gönderdiği. Zarf atmak gibi bakalım beğenicek mi beğenmiycek mi gibisinden. =)
Soran+1 yılHınç mı ama ya karşı taraf bişi yapmadıysa.. Benim demek istediğim hoşlandığın kişiden senden hoşlanıp hoşlanmadığına emin olamadın dedin ki heralde hoşlanmıyor ve gözden çıkardın sonra ki ilgilenme hınç almakla mı alakadar O.o
Soran+1 yılTabi canım o yüzden bir mesaj yazdım diye sabaha kadar oturup benimle sohbet ediyor :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılbn boğa burcuyum sevgımı pek bellı edemıorm flört zamannda gülse bıle gülemıorm gözlerımı kacırıorm boğa utangactır gülmese bıle bakar sana ama abartmaz yanı bu bana nıe boş boş bakıo dıe dusunme.d gozlerıne uzun uzun bakıorsa sevıordur sanalda yazısırken reele gore daha rahattır..
424 Yorumla
Soran+1 yılHoşlanıyorsan ondan sanalda da çekinir misin. Muhabbet açmaya çalışır mısın? Ne bileyim ilgisiz gördün kendini çeker misin sonra pişman olup yeniden etrafında dönmeye başlar mısın tıpkı bir dünyanın yörüngesinde ki ay gibi.
Cevap sahibi+1 yılonn bnden hoslanmadını anlarsam eğerkı bna umut vermedıyse çok çabuk vazgecıorm takıntılarım yoktur yeterkı bnı ıstemedını bılıyım. ilk adımı atmaz senden bekler..
çekıngedırler sanalda çok ıı bır konusurum espırılıyımdır yüzyüze gelınce hoşlandıgım kısıye karsı hemen rahat olamıorm sanaldakı gbı..))
Soran+1 yılBoğa kadınları çok çabuk kızarıyor =) Sandalda olsa yine iyi sandalın kuytularına büzüşüp kalıyor. Seni istemediğini anlarsam vazgeçerim diyorsun. Peki ya hata yaptığını düşünürsen? Ya dersen acaba beni istiyor muydu.. Uzaklaştığın gibi yeniden böyle etrafında dönenir miydin?
Cevap sahibi+1 yılutangactır sevdımı tam sever eşine bağlı kalır umut verrse karsı taraf acabalar kafasında dolasır ama snn deyımınle ole etrafın dönmek falan boğalara gore deıl boğa karsı taraftan bekler ılgıyı ılk adımı erkegın peşinden koşmaz aşkından olsede gurur yapar :)
Soran+1 yılEtrafın dönmek derken yanlış anladın.. Hani ben burdayım gitmedim izlenimi. Kendini hissettirme.. Gururludur onları biliyorum. Boğa burcunu iyi bilirim ama şu ilk aşamalar hep bocalıyorum ne yaptığını kestirememek çok yorucu. karşı taraftan ilgiyi bekler diyorsun da sen hiç ilgini belli etmezsen nasıl emin olucak senden. Senin de hafif hafi biraz gıdıklaman lazım değil mi?
Cevap sahibi+1 yılkonuscaksın hıc konusmadan sana ılgısını uzaktan flört şeklınde bellı edemez sn gdıp onnla yavastan sohbetı kurcaksın basta ılgısız davranabılır senden hoslansana bıle hoşlanmıomus gbı davranabılır bu nedensız bı tepkıdır senı gorunce kafasını cevırebılır bazen baslarda sancılı bır donem olur sebebı üzülmek ıstememek falan gbı ılıskıye baslaması zordur öncedeb kalbını kırmıslarsa ozellıke ama sevgılı olmayı basarrsan bunlar artk olmayacaktır
Cevap sahibi+1 yılsızın burcunuz nedır acaba .)))
Soran+1 yılBurcum bana kalsın =) Ama yorumlarını gerçekten beğendim. Böyle güzel yorumlar geleceğini pektahmin etmiyordum. Bir kez daha boğa kadını hanımefendiliğini konuşturdu. =) Teşekkür ederim.
Cevap sahibi+1 yılama bn merak ettım kı burcunu :)
Soran+1 yılsence?
Cevap sahibi+1 yılçok ayrıntıcısın hangı burc acaba bu :)
Soran+1 yılDoğru bir tespit. =) Doğruyu bulmak için sürekli Ayrıntıları incelerim. şeytan ayrıntıda gizli derler lafını haklı çıkarıyorum çoğu kez =) Bir tahmin yürüt.
Cevap sahibi+1 yılayrıntı dıınce başak burcu çkıor olemı? :)
Soran+1 yılHayıırrr bilemedim =) Benim burcumun ünü çok kötü diyebilirim. Ben öyle biri değilim ama istatistikler beni yalanlıyor.
Cevap sahibi+1 yılkoç ikizler ney :D
Soran+1 yılahaha :D Ünüm işte bu kadar kötü. Koç =)
Soran+1 yılNaptın burcumu söyleyince taksiye atlayıp kaçtın mı ? Ses kesildi =)
Cevap sahibi+1 yılkoç burcu sevgılım ve arkadsım olmadı oyuzden bıse dıyemıycem :)ayrıntıcı olman iyi çünkü boğada çok ayrıntıcıdır oğlak veya başak olsaydın mükemmel bı ılışkı olabılır derdım ama ıstersen bu burcların özellıklerını oku ve boğa burcu kadının nasıl erkeklerden hoslandıgı hakkında bılgın olur :) ayrıca burca bukadar takılma her ınsan burcunn ozelııklerını tasımıor sonucta ;) boğa buna takılmıycaktır ;)
Soran+1 yılsevgililerim neredeyse yarısından fazlası boğaydı. Boğalar beni çeker ben de onları. Öyle kardeş kardeş anlaşıyoruz. Problem yok yani çok iyi anlaşıyorum boğalarla. Astroloji ile çok ilgilendim kaynaklar elimde fazlasıyla ama her ne kadar okusamda bir kez danışayım istedim. Ayrımına varamamak çok kötü. Kendi söküğünü dikemeyen terzi modunda oldum biraz.
Cevap sahibi+1 yılanladım sn ondan bırazcıkta olsa bı ısık gorduysen oda senden etkılenmıstır emın ol çunku boğa hoşlanmadıysa bakmaz ilgilenmez dalga gecmeyı sevmez. sen adım at sonucu hayrlı olur inşallah ;)
Soran+1 yılBazen bir his gelir oturur. O his sana der ki bu sana başka amaçla yaklaşıyor. O hislerim çok kuvvetlidir şu ana kadar çok az yanıldım. Işk görüyorum ama sarıda ne kırmızı yanıyor ne yeşil. öyle beklemedeyim. sana katılıyorum demek ki hislerimde de yanılmıyor muşum =) artık üstelemeye devam edicem. Teşekkür ederim yardımların için.
Cevap sahibi+1 yılrica ederımmm boğa burcu iyidir kaçırma ;)))) iyi geceler :)
Oğlak+1 yılBişey sorucam sevdiğim bir kız var oda boğa burcu her seferinde göz göze geliyoruz bana bakıyo voleybol falan oynarken 2 defa top falan atıyosa 1 kerede dönüp bana bakıyo her gördüğüm yerde kısa kısa bakışıyoruz göz göze geliyoruz ama ona yaklaşmakta çekiniyorum benden hoşlanıyomudur ve ona nasıl yaklaşmalı yım
çok belli ederiz ama hiç belli olmaz.. sistemdeki diğer tüm gezegenlerin aksi istikamette dönen gezegenin burcundan bu tarz şeyler beklemek son derece normal sanırım..
51 Yorumla
Soran+1 yılDeğil mi.. Gel ben burdayım der gibi davranışlar sergiliyor ama böyle tam ne dediği anlaşılmıyor. =)
+1 yılYüz yüze yaklaştım. Çocukla ortak bir ilgi alanımız vardı tamamen ordan yürüdüm. Çocuk benim fikirlerimi beğendi mesela o konu hakkında. Onu fark ettikçe onun daha da hoşuna gidecek fikirler üretmeye başladım. O seviyeye ulaştıktan sonra devreye vücudum girdi. Güzel giyindim falan. Sonraki hamle ondan geldi zaten. 3 aydır birlikteyiz :)
10 Yorumlaboğa burcuyum, hoşlandığını belli etmez hoşlanmıyorsa zaten kendinden uzaklaştırır sessiz kalıyorsa adamın duygularından emin olmak istiyordur bu noktada sıkmadan sevimli ve kararlı olmak lazım çünkü onu etkilemeni güvenini kazanmanı bekliyordur. başta soğuk olsa da karşısındakinin sevgisine inanırsa ona güvenirse çok tatlı olur, cana yakın ,sadık olur... bir de cool erkeksi ve şefkatli olman gerek
70 YorumlaNaılmı belli eder bir boğa burcu olarak söyleyeyim o zaman sana bir boğa burcu sosyal medyada çok rahat konuşur seni seviyorum bile rahat diyebilir ama gerçek medyasız alışana kadar göremessin onun sosyal medyadaki hali çekinir utanır rahatsız olur suyu bile rahat içemez. Alıştımı o medayalardaki konuşmalardan beter olur. Kısaca gerçekteki huyunu alıştımı belli eder sosyal medyadaki huyu ise onun normal yüzüdür dogal ve rahat
30 Yorumla
+1 yılherkes aynı olmaz ki evladım. benim sevdiğimi başka bir boğa sevmez.
14 Yorumla
Soran+1 yılElbetteki aynı olmaz. Ben zaten yaklaşık sonuçları arıyorum.
Boğa+1 yılgaranticiyim,ağırdan almayı severim,çok sabırlıyım çok emek veririm birşey için.asla bırakmayacakmış hissi uyandırsam da kişide hiç beklemediği anda tekmeyi yiyebilir. asabiyim,tersim. ruhsal dalgalanma çok yaşarım. hem şaka kaldırırım hem şakaya gelemem. hangi konu hakkında şaka yapıldığı önemli. çok aşırı ilgiden hoşlanmam.karşımdakini ilgisiz olduğunu düşünürsem kılımı kıpırdatmam.tepkisizliğim,ağırkanlılığım insanı çıldırtır çoğu zaman.
bukalemun gibi demişsin ya çok uymuş bak bu.
Soran+1 yılGüzel cevap.. +1
Boğa+1 yıldicipline de çok ayrıntı vermiş bak onu da dinle
Fakirin ekmegi umutmus seni bu hayal dunyasindaki seker evinde yasamaya bırakıyorum birde elinden tutsa evlenmek ister sanarsın:Dcaw
01 Yorumla
Soran+1 yılYok yaw naptın sen de =) Hiç bir umudum yok öyle bir beklentim de yok. Sadece kafamda bir profil çıkarmaya çalışıyorum o kadar. Çünkü bu muhabbet çalkalantı ilerliyor hep o yüzden anlamaya çalışıyorum sadece karşımdakinin amacını o kadar basit. bir kaç günlük mevzu olsa dediğin doğru ama 2 küsür yıla yayılınca başka şeyler geliyor akla. caw saolasın..
Bak bende merak ettim güzel soruymuş.
30 Yorumlailglenir arar sorar
11 Yorumla
Soran+1 yılsoramıyorsa. ya çekiniyorsa?
21 mayıs boğa mı oluyodu?
02 Yorumla
Soran+1 yılİkizler
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi