dider drogba mı ? cristiano ronaldo mu ? sizce hangisi daha iyi
Didier drogba
Cristiano ronaldo
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer tabiki ronaldo ezik galatasaraylı drogba kim ki 35 lik drogba diyen galatasaraylılara beyin nakli şart drogba kim ki ronaldoyla kıyaslıyorsununuz bu soru tam bir rezillik aptalca ve fanatikçe bir soru :) drogbaymış rezillik :)
bazı ezikler ronaldoyla drogbayı kıyaslıyorlar zaten bu gslilerin kıyaslama sevdası var yakında sokoktan birini tranferler bu sefer messiden ronaldodan daha iyi olduğunu idda ederler drogba kimki ronaldoyla kıyaslanacak tamam kötü değil*ronaldoyla messiyle kıyaslanması büyük aptallık şuan dünyanın en iyi futbolcuları messi ve ronaldonudur bunu aksini idda eden aptaldır
drogba futbol oynarken sen daha vitamindin
35 lik drogba 35lik kobrayıda saldı verdimi içine girmiş çok acıtmışki belliki saldırıyorsun
3 bacaklı anakonda sana doğru gelsin :D:D
eskiden iyi olabilir ama şimdi en iyisi ronaldo ve messidir gsliler istediiniz yalvarın yakarın çıldrın nafile ronaldo drogbadan 10 gömlek buraktanda 30 gömlek üstün :)
Drogba dünyanın 1 numaralı forvetiyken,Ronaldo henüz stajer forvetti.A.Fergusonun elinde yıldızlaştı,yıldızlık geçmişi çok fazla değil.
İkiside aynı yaşta olsa,ben kesinlikle Drogbayı tercih ederdim ve bir çok teknik direktörde Drogbayı tercih ederdi bence.Çünkü Ronalda defansın arkasına çok iyi koşu yapabilen çok hızlı ve isabetli şutlar atan bir futbolcu ama Drogba çok daha meziyetli bir forvet.Orta sahaya gelip aynen 10 numaralı bir futbolcu gibi top yapar,çapraz koşularla alan boşaltır,hava toplarında çok çok etkilidir,topu indirir ya da kaleye vurur,ileri atılan toplarda topu tutup saklar,orta sahadan gelen oyuncular için istasyon olur ve daha neler neler.
Kısacası Drogba çok daha komplike bir forvettir. Şu an Drogba 35,Ronaldo ise 28 yaşında.Bu kıyaslama sağlıklı olmaz.Ama her ikiside 28 yaşında olsa kesinlikle Drogba çok daha iyi bir forvet derim.
Cevap
24Cevap
ne drobası ya ronaldoyla drogbayı kıyaslamak genelevinden bakire bizi kızı aramak gibi bişey çok saçma sorulmuş ronaldo drogbadan 10 gömlek üstün son maçtada gördü zaten kimin iyi olduğu drogba ronaldonun kazandığı ödüllerin yarısını aldın yeter :) eminim fanatiklikten gözü dönmüş gsliler drogba demiştir ama istedikleri kadar desinler dünya ronaldo diyorlar ya o yeter :)
drogba kimmis. futbolcu mu o. iyi oyuncu olsa turkiyeye gelmezdi chelsea de kalirdi. ronaldo futbolcu otesi bir insan.
Didier Drogba kişiliği ve karakteri ile herkesin takdirini kazanmıl biri. Ama zamanında o da futbol resitali verird. Şimdi de çok iyi ama genç yaşındaki kadar iyi değil. C.Ronaldo ise şuan genç ve dünyanımn en iyi futbolcularından biri.
sabri mi drogbamı sorusu ne zaman gelecek.ayrıca beni şaşırtan anket sonuçları oldu :)
drogba kötü futbolcumu kobrası yeter :PP..
baki mercimek diyorum amk tartışılan soruya ve verilen cevaplara bak
yuh ya hocam 28 yaşındaki dünyanın en iyi 3 topçu arasında yer alan oyuncuyla 35 yaşındaki drogbayı karşılaştırıyon kesin gs lisin
35 lik drogba 28 lik cristianodan daha iyi çünki biri tek başına çok iyi bir oyuncu diğeri ise tek başına bir takım
ronaldoı ile drogbayı aynı kefeye konmaz
tabiki ronaldo
Drogbayla ronaldoyu kıyaslamanıza hiç şaşırmadım siz ki burakla ronaldoyu kıyaslamış insanlarsınz :D
Ronaldo ama drogba da en iyi forvetlerden biridir..
Ne kadar saçma sapan bir soru. Sabri olaydı belki ama Ronaldo.
bu iki oyuncuyu karşılaştıranlar varya helal olsun :D
sormamıs ol ınsan cevabını bıldıgı soruyu sorar mı hemserım :)
galatasaraylısın ama ronaldo :)
şu an da drogba dememizi beklemiyorsun heralde:)))
Hurşut meriç tabikide.
ankette yok ?
Pardon bir karışıklık olmuş
GALATASARAYLI OLMAMA RAĞMEN RONALDOOOOOO <3 <3 <3
bende sana >üç
Drogba desem inanacak mısın..
Cristiano Ronaldo aşkım benim
Böyle bir kıyaslama yapmak bile saçma...
ronaldo tabiki
neden ronaldo ?
Didier Drogba.
tabiki sabri sarıoğluu:))
Sen drogba mısın?
Baros15 senmisin?
yoo ne alaka
drogba baba
reyiz
Adamlık Drogba.
Yok Selçuk Şahin
Drogba mutlu musun:)