+1 yılEngin çok iyi kaleciydi; aslında Fenerbahçe'de hep kaleci alt yapısı sağlam olmuş yıllar yılı diğer takımlar sorunlarla boğuşurken Fenerbahçe yetişen kalecileri dahi diğer kulüplere göndermiştir. Engin İpekoğlu'nu çok beğenirdim; yakışırdı kaleye, muhteşem de bir yetenekti. Ama bana soracak olursan, bugüne dek Fenerbahçe'ye gelmiş, sayısız maç kazandırmış ve de ''hiç'' formdan düşmeyen tek kaleci Rüştü idi. O şekilde kendine dikkat eden bir kaleci daha görmedim...
12 Yorumla- +1 yıl
Ama ne yazıkki taraftara göre gözden düşmüş durumda sebebi ise Beşiktaş'a gitmesi.. Fenerbahçe taraftarına göre ise hala Toni Schumacher kalplerdeki sevgiyi koruyor..
- +1 yıl
Engin'in yeri değişmez, benden önceki kuşakların kahramanı, Schumacher de çok iyiydi elbette; Rüştü konusunda da haklsınız ben profesyönel olduğunu düşünsem de.
En İyi Cevaplar
Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
+1 yılRüştü tabiki füze gibiydi valla çocukken hatırlıyorum su an ölü gibi o ayrı
13 Yorumla- +1 yıl
Füze değilde panter gibi dersek daha doğru olabilir :D şu an futbolu bıraktı zaten :)
- +1 yıl
bir ara oynuyordu bak onu bile yakıp edememisim bıraktığı iyi oldu :)
- +1 yıl
baya uzaksın konudan :D
+1 yılTabiki Toni Schumacher
11 Yorumla- +1 yıl
Yorumunuz için teşekkür ederim :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
toni sumaher geldiği zaman ben tabi küçüktüm o zamanlar ama çok sükse yapmıştı onun ismi bir başka bence taraftarın gönlünde onun dışında fenerbahçe çok kaleci yetişdirdi bu ülkeye milil takıma engin ipekoğlu ki şimdi teknik dirketör, rüştü, volkan... hepsi zmannda iyi hizmetler verdi hem fenrbahçe ye hem de türk milli takıma...
10 YorumlaSpor konusunda 1,7b cevap paylaştı. Rüştü Rençber su katılmamış bir haindi kulübümüzde. Yazmasaydın keşke o listeye hiç. Datçuyla Cihat abilerimizi seyredemedim ama her ne kadar lakabı kova bile olsa Yaşar Duran adam gibi adamdı. Uzun yıllar kulübümüze kalpten hizmet etti. Datçu, Cihat Arman ya da Yaşar olmalı diyorum.. Haa bir de İvançeviç vardı 70 li senelerde... Onu da unutmamak gerekir
14 Yorumla- +1 yıl
Taraftara göre Toni Schumacher..
- +1 yıl
Ben yönlendirme falan yapmıyorum sadece taraftarlar arasında yapılan araştırma sonucunu söylüyorum...
+1 yılrüştü donları düştü tabikide boşuna barcelonaya gitmedi ama oynatmadılar ama olsun gitmette bir başarıdır
12 Yorumla- +1 yıl
Eğer kısas futbolcunun oynadığı kuluplerse Toni Schumacher'in kariyerini bir gör derim :)
- +1 yıl
onuda biliyorum ama rüştü daha iyi kaleci bence ama eskiden öyleydi tabi
havadan karadan hiç bir şekilde gol yemiyordu adam
+1 yılAbicim sen kac yilina kadar gittin yaa , rustu haric digerlerini tanimiyorum bile 😒
151 Yorumla- +1 yıl
Bende senden çok yaşlı değilim ama bazı şeyleri bilmek için illa yaşlı olmaya gerek yok :)
- +1 yıl
Ahahah ovv beyefendi laf koydu burada bana 😒😁
- +1 yıl
yok estağfurullah asla öyle bir niyetim yoktu eğer öyle anlaşılan bir durum olduysa çok özür dilerim, kalp kırmaktan çok korkarım çünkü direk kul hakkına girer.. Ben küçüklüğümden itibaren hemen hemen her konuda araştırma öğrenme delisiyimdir şu an hemen hemen her konuda yorum yapabilecek düzeyde bilgi ve birikimim var diyebilirim.. Yani herkes illa benim gibi olacak diye bişey yok tekrar kusura bakma öyle anladıysan..
- +1 yıl
Yok bee oylesine yazdim , alinan biri degilim kalbim falanda kirilmaz kolay kolay. arastirmayi bende severim lakin sporun gecmisiyle pek alakadar olmam.
- +1 yıl
konu ayırt etme derim araştırma her konuda yapsan daha faydalı olur senin için :) alınmadığına sevindim :)
- +1 yıl
Iyide sevmedigim bir konu hakkinda kendimi ogrenmek icin zorlayinca boguluyorum ben 😊
- +1 yıl
ben seni kurtarırım merak etme aynı zamanda iyi yüzücüyümdür :D şaka şaka ama tabi herşeyde bilgi sahibi olmak en güzelidir aslında :) mesela sevdiğin ve beğendiğin konularda daha derine inebilirsin, örneğin ben sağlık ve insan psikolojisi konularında şu an bir doktor kadar birikim sahibiyim diyebilirim :)
- +1 yıl
Sen iyi yuzucusunde ben o korkuyla senide asagi cekerim hic merak etme beraber boguluruz 😁😃 valla insan psikolojisinden nefret eder oldum , benim sahip oldugum gibi arkadaslarin olsaydi bol bol icinden kufur ederdin. ben tarihi , kelime haznemi gelistirecek kitaplar okuyarak anlamlarini arastirmayi falan severim. aslinda daldan dala atlayan bir yapiya sahibim
- +1 yıl
daldan dala atlamak daha güzel işte böylece herşeyden haberdar olmuş olursun :) ayrıca beni niye aşağıya çekiyosun ne suçum var :D
- +1 yıl
arkadaşlarını seçmek senin elinde ama :)
- +1 yıl
Daldan dala atlamak beyin balatalarini yakar 😁😊 kurunun yaninda yasta yanar misali benimle bogul sende aaa 😒😃 arkadaslarim iyidir , saglamdir lakin ben onlarin psikologu oldum yani artik oyle dusun.
- +1 yıl
tamam kız senimi kırcam senle boğuluyorum kabul :D anladım sen onların dertlerini üzüntülerini paylaşıyosun :) o zaman çok güzel harika bir yüreğin var demektir :)
- +1 yıl
Ne yurek ama 😃
- +1 yıl
sen yüreğini çok beğenmiyorsun sanırım :D
- +1 yıl
Benden iyi insanlar var bu yuzden begenmemem cok dogal 😊
- +1 yıl
oy oy mütavizilikte var çok güzel :)
- +1 yıl
Ohoo bunun yaninda egoda var 🙈😃 onu begenecegini hic sanmam 😊
- +1 yıl
onu ben hemen anlamıştım zaten ama nerden anladın dersen söylemem :)
- +1 yıl
Hadi be soyle soyle , bak cok merakliyimdir ogrenmeden birakmam valla 😃
- +1 yıl
Profilim açık :)
- +1 yıl
Niye yoruyorsun beni soylesene iste simdi , yaz iki dk. da 😒😊
- +1 yıl
Sohbetimizle sorduğum sorunun pek ilgisi yok diye düşünüyorum o yüzden bu soruya yorum yapan diğer arkadaşlara saygısızlık etmek istemiyorum :)
- +1 yıl
Sanki sabahtan beri sordugun soruyla ilgili mi konusuyorduk 😒😃 biz konulardan sapali cok oldu. iyi soyleme 😒😒
- +1 yıl
küsme hemen ya kıyamam :)
- +1 yıl
Sen yufka yurekli falan misin 😕😃 ben olsam hic acimam kiyarim 😊
- +1 yıl
valla öyleyim biraz , birde balık burcuyum gerisini sen düşün artık :)
- +1 yıl
Ahahah balik burclarini resmen cekiyorum 😒🙈😃 baliklar aglak olur yaa 😒 cok konusurlar , hazir cevaplilik vardir. surpriz yapmayi falan severler.
- +1 yıl
çok fazla değilde sadece bilgim olan konularda konuşurum, alınganım ama ağlak değilimdir, evet hazır cevap olduğum doğrudur, sürprizleri de severim :)
- +1 yıl
Aglak dedigim duygusal yani. her konuyu arastiriyorum diyorsun o zaman konuskansin demektir. aman neyse iste balik burclari iyidir iyi
- +1 yıl
teşekkür ederim güzel düşüncelerin için :) sende çok iyi birisine benziyosun , hatta foton olsaydı kişilik karakter analizini de yapardım o konuda iyiyimdir.
- +1 yıl
bak bununla ilgili soru bile açmıştım :
www.kizlarsoruyor.com/.../q5016108-kisilik-karakter-analizini-merak-eden-varmi - +1 yıl
Dis gorunusume bakarak analizimi yapma benim , cok yargilandim cunku gicik , havali , kavgaci vs. denilerek.
- +1 yıl
Buna tam olarak dış görünüşe bağlı bir analiz demek doğru olmaz.. Ben yüz mimikleri ve hatları ve bakışlardan yola çıkarak bu analizleri çıkartıyorum..
- +1 yıl
Merak ettigin birinin yuzunu gormek icin iyi bir bahane olur aslinda 😃 alinma he sana bahane uretiyorsun falan demedim 😃
- +1 yıl
ahah deli kız :D
- +1 yıl
Eyvallah birader 😎😃😁
- +1 yıl
çok kafadengi bir kızsın biliyomusun :)
- +1 yıl
Ilk soyleyen degilsin 😊 deliyim biraz o kadar 😊😃
- +1 yıl
ayrıca çok inatçısın bence :)
- +1 yıl
Bazi seylerde kurallarim vardir onlarin aşilmasini istemem bunda inatciyim. bir seye hayir dediysem cidden istemeyisimdendir. inatci degilim , kolay küsen , darilan biri degilim , ki küssem bile dayanamam barisirim 10 dk. ya
- +1 yıl
yazdıkların aslında birsürü mesaj içeriyor :)
- +1 yıl
Ne gibi
- +1 yıl
Bazi seylerde kurallarim vardir onlarin aşilmasini istemem bunda inatciyim derken aslında fotonu göstermeyeceğin mesajını vermişsin :)
- +1 yıl
Hayir , fotografimla alakasi yoktu yazdiklarimin.
- +1 yıl
hmm iyi o zaman :)
- +1 yıl
Bugun sohbetin dibine vardik , kendine iyi bak 😊 Allah 'a emanet ol
- +1 yıl
nereye gidiyosun?
- +1 yıl
Tanimadigin biriyim , yeterince konusmadik mi 😊 biliyorum benimle sohbet etmek eglenceli bu yuzden kendimi seviyorum😁😂😎😎
- +1 yıl
evet senle sohbet güzeldi eğer izin verirsen her zaman sohbet etmek isterim :)
- +1 yıl
Yeterince arkadasim var burada , olmaz o yuzden tesekkur ederim 😃 arada yorumlarda karsilasmak daha iyidir
- +1 yıl
peki :)
+1 yılRüştü olsa olsa Beşiktaş efsanesidir
Gerçek Fenerbahçe efsanesi Fenerbahçeye sarı kanarya lakabının da takılmasına sebep olan ve marşta da adı geçen uçan kaleci Cihat Armandır.20 Yorumla
+1 yılEngin İpekoğlu efsaneydi penaltı bile atmak bu adama çok zordu. Oyum engin abimize
11 Yorumla- +1 yıl
Yorumuna saygı duyuyorum ama Fenerbahçe taraftarına göre Toni Schumacher..
+1 yılinanamıyorum... cinsellikle alakasız soru sordun ha?
13 Yorumla- +1 yıl
Aşkolsun bu nasıl bir yorum böyle...
- +1 yıl
sasirdim
- +1 yıl
Bende bu söylediklerine şaşırdım :D
içlerinden birini tanıyorum zaten o da rüştü ondan onu seçtim 😄
11 Yorumla- +1 yıl
Yaşından dolayı öyle olabilir ama tarih ve gerçekler insanın yaşıyla sınırlı değildir küçük hanım :)
+1 yılRüştü diyenler neyin kafasını yaşıyor ulan satıcının teki o gitmedi beşiktaşa? beşiktaşda oynarken neler neler söyledi Fener hakkında.
12 Yorumla- +1 yıl
Burdaki çoğu kişiye Fenerbehçe taraftarının gönlündeki kişinin Toni Schumacher olduğunu anlatmaya çalışıyorum :)
+1 yılTabi ki Schumacher. Ona yetiştiğim için şanslıyım. rüştü adında birini hiç duymadım
10 Yorumla
+1 yılRustu diyen arkadaslar feneri bilmiyolar demekki. Rustuyu engin yetistirdi.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYaşar Duran, nam-ı diğer "Kova Yaşar" gerçekten efsaneydi. Bir maçta 8 gol yiyerek tarihe geçmiştir. :)
02 Yorumla- +1 yıl
İngiltere milli maçı...
Cevap sahibi+1 yılevet :)
+1 yılkafadan salladım bilmiyorum gs liyim
15 Yorumla- +1 yıl
ee kimi oyladın peki :)
- +1 yıl
ilie datçu inşallah iyi kalecidir :D
- +1 yıl
Fenerbahçe'nin eski bir kalecisidir, hatta ilk yabancı kalecisidir.1969'da Fenerbahçe'ye transfer oldu. Fenerbahçe ile 1975 yılına kadar tam 220 maça çıktı. Fenerbahçe'de 5 sezon yer aldı ve 3 lig şampiyonluğu yaşadı. 1975'te Giresunspor'a transfer oldu ve tek sezon bu takımda oynadıktan sonra futbolu bıraktı.
- +1 yıl
o zaman iyi bir seçim
- +1 yıl
:) yani..
+1 yılBen en net Rüştüyü hatırlıyorum :D
13 Yorumla- +1 yıl
Tarih sadece hatırladın kadar değildir :)
- +1 yıl
futbolla alakam pek yok ama rüştüyü biliyorum yani ben bile biliyorsam sanki diğerlerinden bir tık önde gibi :D
- +1 yıl
iyi bakalım :)
Sorgusuz sualsiz rüştü ; )
12 Yorumla- +1 yıl
Spor konusunda 450 cevap paylaştı. Rüştü Reçber dir bence
113 Yorumla- +1 yıl
Taraftara göre Toni Schumacher
- +1 yıl
olabilir ama ben şöyle düşünüyorum. Rüştü fenerin dünya çapında transferidir. Barcelonaya transfer olarak. hatta o zamanki barça başkanının şeçim vaadi rüştü transferiydi. uzun yıllar milli takımın kalesini rakipsiz korudu. yani diğer takımlardan rakibi yoktu. Türkiyeninde gelmiş geçmiş en iyi kalecilerinden. hatta futbolu bırakana kadarda öyle oldu
- +1 yıl
Ben Rüştü'nün kaleciliğini tabiki çok beğeniyorum ama mükemmeldi.. fakat Beşiktaş'a transfer olması ve futbolu Fenerbahçe'de bırakamamış olması anketlerde taraftarın tercihini Toni Schumacher'den tarafa kullanmasına sebep olmuştur.
- +1 yıl
Çok yanlış düşünüyosun öyle olsa anketlerde Toni Schumacher 1. çıkmazdı, zira Toni Schumacher Fenerbahçe'de 1988-1991 yılları arasında oynamıştır yani Rüştü'den daha önce..
- +1 yıl
Ben yorumuna saygı duyuyorum kardeşim , sadece taraftara göre Toni Schumacher olduğunu hatırlatmak istedim :)
- +1 yıl
Orası öyle ama sen yinede Toni Schumacher'i yabana atma derim :) O sadece Fenerbahçe'nin değil Almanların hatta dünyanın efsane kalecilerindendir çünkü :)
- +1 yıl
Sen biraz olaya milliyetçi olarak yaklaştın sanırım :)
- +1 yıl
neyse yorumun için teşekkür ederim :)
+1 yılRüştüdür seçeneklere bakarsak. Ama asıl edaane volkandır
01 Yorumla- +1 yıl
Volkan derken :D
Rüştü Reçber.
11 Yorumla- +1 yıl
Fenerbahçe taraftarına göre Toni Schumacher..
Rüştüdür ama onuda yedi, başını yiyesice :D
10 YorumlaToni schumacher
22 Yorumla- +1 yıl
Rüştü
11 Yorumla- +1 yıl
Fenerbahçe taraftarına göre Toni Schumacher..
cihat atman
tabiki
sarı kanarya10 YorumlaSpor konusunda 5,2b cevap paylaştı. Kova Yaşar :D
22 Yorumla- +1 yıl
onu daha çok herkes milli takımdayken İngiltere hezimetiyle hatırlıyor :)
- +1 yıl
Profil fotona uygun bir yorum 😂
Cihat Arman
110 Yorumla- +1 yıl
Taraftara göre Toni Schumacher...
- +1 yıl
O tabi baya eskide kaldığı için tanımayanlar çoktur..
- +1 yıl
Hepsi tabiki öyle ama ''kaleci'' olarak Toni Schumacher taraftarın gönlündeki efsane...
- +1 yıl
Bu benim sorudaki anketim ben Fenerbahçe taraftarı arasında yapılmış olan genel anketten bahsediyorum :)
- +1 yıl
Bencede Toni Schumacher.. sadece kalecilik olarak değil liderlik ve mükemmel bir takım oyuncusu olarak düşünmek gerekir.. Oyun kuruculuğu harikaydı elle bile gol pası verecek kadar topu oyuna mükemmel sokabiliyordu, takım hücuma kalktığında hiçkimse ileri çıkarken çekimser değildi ve kalesinde büyük güven veriyordu, ayrıca ani geri dönüş olup tek teke kalsa bile topa sahip olma yüzdesi oldukça yüksekti.. kaptan olarak takımı bir maestro gibi yönetiyordu..
Tonu Schumacher
11 Yorumla- +1 yıl
Evet taraftara göre de zaten Toni Schumacher...
Toni Schumacher
10 Yorumla
+1 yılrüştü Reçber dir.
10 Yorumla
+1 yılRüştü reçber
10 YorumlaRüştü Reçber
10 YorumlaC dedim.
10 Yorumla
+1 yılVolkan BABACAN
01 Yorumla- +1 yıl
Henüz efsane olacak duruma gelmedi...
Detaylı bilgi