sizce bir kadının erkeklere karşı kullandığı en büyük silahı nedir ?
Gözyaşı
Cazibesi
Zekası
Diğer ( belirtiniz )
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kesinlikle zeka.Çünkü cinselliği büyük bir koz yada yem olarak kullanır.Bu yeme kapılan saf erkekler de kadına yem olur.Bunuda sadece zeki kadınlar kullanabilir.Aksi halde tehlike arz etmez.Sadece cinselliği kullanarak amacına ulaşması karşı tarafın saflığından kaynaklanır.Gözyaşıda aynı sayılır fakat burda sadece karşı tarafın akıllı ,biraz acımasız ve kolay aldanmayan biri olması göz yaşının kötü emellerine aldanmayacağını gösterir.Bir erkeğin kadınlara zaafı yoksa yani abazalık göstergesi hiç yoksa ve kadınlara karşı tecrübesi varsa asla hiçbir şekilde kadınlara karşı aldanma göstermez.
hassas yönlerini bulup öğrenip kullanmadaki kabiliyeti
tabikde cazibesidr ya cazibeli kadina karsi koyan erke az olar.bide gozyasini kulanan kadinalri sevmem ama icden gekn duygu dolu aglamak anlamldr
Zekası.Kadınlar zaten ayrıntıcıdır ve genelimizin intikam duyguları yüksektir bu ikiside birleşince en büyük silah olur zaten :D
Cevap
58Cevap
Ewet kadının silahlarının ne olduğunu belli ki herkez biliyor,bir çoğuda tir tir titriiyor ama bilmediğiniz tüm bu silahlara karşı kullanabileceğiniz taktikler olmasıdır.
Kadınlar ve erkekler arasında ki etkileşim tıpkı aikido gibidir desem hiçte abartmış olmam.Her harekete her silaha karşı bir savunma taktiği vardır.Ustalık ise kadından gelen bu saldırıyı dairesel bir hareketle çevirip kendisini aynı silahla vurmaktır...Şimde çoğunuz "sen neden bahsedıyorsun ne alaka" diiceksiniz...Bende size " hedef olmaya titremeye dewam edin" diicem...
Mantıklı 🖒
Asla gözyaşına kanmadım , cazibesi umrumda olmaz. Zekaları zaten yok hepsi salaktır . Biz erkekler ne yapıyorsak kadın dırdırının bitmesinden dolayı yapıyoruzdur.
Evet efendim , bitmek bilmeyen konuşabilme özelliğidir en büyük silahları
Salaktır demek yanlış olur ama dırdırı bencede silahlarından biridir
Kadının en tehlikeli silahı cazibesi(cinselliği) kullanmasıdır. Sonrasında ağlamasıdır. 3.sü çenesidir ama bunun üstesinden gelebiliriz ya da zamanla bağışıklık kazanabiliriz çenesine karşı, sorun değil. :P
cazibesi, çekiciliği. En büyük silah bence. Karşısındaki kişiden duyacağı bir söze yapacağı bir hareket, bir bakış, bir mimik tamamen istediğini aldırabilir olabiliyor. Tabi kullanmasını bilene :)) :)) odun da çok var yok diyemem :)) :))
Erkeğin zayıf tarafına göre hareket edenleriniz çoktur muhakkak gözyaşı olabilir genel olarak
gözyaşı,
haklı da olsalar haksızda olsalar eğer dudak bükülüp gözyaşı akmaya başlamışsa, biz nedensiz sebepsiz öyle demek istememiş oluyoruz.
dırdır tabii ki. sırf çenesini kapatsın diye ne istese yapıyorsun.
cinselliği sağa sola kıvırtmaları güzel güzel erkeği kendine çekmesi gibi
Bence gözyaşı...
Ağlayan bir kadına dayanamam oturur beraber ağlarız :)
Gözyaşı ve cazibe arasında kaldım ama bence cazibedir.
Tartşılmaz Cazibesi , Karşı koymak çok zordur buna .
gözyaşı ve cazibesi tabikide ama bunları kötüye kullanmamak gerekir diye düşünüyorum.
Kadınların silahı kadın olmaktır... Bu kadar basit.
Nefes alsın yeter.
- Dırdır
- Bik-bik
- Bla-bla
- Adet günü tepesi atıklığı.. (o ne lan?)
zekasıdır..zekasıyla diğer silahlarını nerde ne zaman kullanacağını iyi bilir
noldun gülüm sen ?
kadının en büyük silahını kullanması için erkeğin de kadınlara çok zaafı olması gerekiyo... aksi taktirde ağzınla kuş tutsan bişi yapmazsın...
Askerde komutanımız derdi Dünya kadar malınız olana kadar fındık kadar a...nız olsun diye ;)
O daha çok kapı açıyormuş ,onun yalancısıyım.
Bir kadın ölür ve şeytan onu cehennemin kapısında karşılar. Önünü ilikleyerek "Buyurun" der ve ekler "Hoşgeldin üstad"
Kadın milleti aselsan gibi yaa :) Gözyaşı , Cinsellik , Çene
zekasi ve guzelligi :) ikisi bir arada kullanilinca tehlikeli
Rabbim bir çene vermiştirki kadın cinsine
çernobilden daha tehlikelidir.
3. dünya savaşı bile çıkarırlar o çeneyle
ama biz yinede severiz
duygusallıgı... erkeklerde çok az bazılarında hiç olmdıgı için,ayrıca annelik vasfının ona verdiği güçde yadsınamaz bir gercek ama bu silah değilde onun gücünü aldıgı kaynak diyebiliriz
ılk oncelıkle bu soruyo sordugun ıcın sana teşekkur edıyorumm... cevabım tabıkı de CAZİBESİ benı benden alıyoo :)
çenesi tabiykiii.Bombardımana tutulmadınız mı hiç çene kemiklerinin esnekliğini farketmediniz mi:D
Gülümsemesi.
Göğüs dekoltesi. İşyerinde bile avantaj sağlıyor..:(
kadınların en büyük silahı yok ki. asıl silah biz erkeklerde. yumruğumuz..
lanet olası cazibesi,zekası,cilvesi kısacası kadınlığı
bir bayan olarak katılmana sevindim :P
zekı br kadın zaten cazbesını kullnablr zekı kadın herseyı yapar zekı olmasından gecyor her yol :D
bnce bir kadının tamamı silahtır ,birde hepsinde bulunmaz ama zekası kurşun görevi görür,:))
salak gibi gözükebilme yeteneği çok tehlikelidir o kadınlar
erkeklerin yok varsaymayı tercih ettiği zekası.
Kadin ve erkeklerin zekalari arasinda fark yoktur..
topuklu ayakkabısı. hem cazibeli hem de gerçek silah, çıkar ayağından vur kafasına.
uff düşünmesi bile fena:)
Tutturabilirsen tabi :D
hips and boobs don't lie ... ;)))
Ben cazibe ile göt arasında kaldım yani ikisi olabilir
gözyaşları ve tabikide cazibesi:):):):)
cazibesidir kesinlikle.
ben cazibemi kullanıyorum :))))
Gözyaşı ve yalan söylemesidir..
kızgınlığı ve ihtirası..
Kızgınlığı bir süre sonra hiç ise yaramaz çekilmez çünkü
Komple tehlikesiniz :))
dişiliğii... kesinliklee...
gözyaşı ve masumiyet bence.
ozaman +1 değilmi:)
yerine göre çenesi
yerine göre bedeni
Kadının kendisi silahtır.
Gözyaşı + tırnakları :D
masumluk veya masum rolü yaptığı an:D
O pek işe yaramaz bence :)
Çenesi bea :)))) İlllaaallahh getirio valla ...
bana ? abiyee ? carpılırsın töbe de kız :D
sagol canım :)
zekası ama kadına göre degşr :D
Cazibesi kadınına göre tabi
Gözyaşı ve cazibesi :))
Birçok silah vardır ancak en etkilisi cazibedir.
Zekası.
Tartışmaya kapalı bir konudur bu.
Zekası kullandıklarında şeytan yanında masum kalır
Öfkesidir.
Gözyaşı bence...
Kalibresine göre değişir, görecelidir.
dişiliği
İşve - cilvesi.
intikami...
Zekası ve güzeliği
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar