arkadaslar 2 gundur 200 mekik cekiyorum six pack icin sizce 1 ayda yapar miyim ? sacma sapan yorum yapmayin
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 857 cevap paylaştı. Bu çok dikkatli yapılması gereken bir şey canım.. Karnın o sayıyı ezberlerse sertleşmez, bırak kası. Önce 15-20 3 set halinde başlarsın. Sonra 20-25, kolaylaştıkça çıkarsın. Ama bu sabit olmicak. 15-20, 20-15. Böyle aşağı yukarı oynicak. Zamanla o sayıya çıkıcak, ve sonra 100-115 ve 5 aşağı,yukarı devam edicaksin.
*Yani püf nokta mekiği karnının ezberlememesi.
Bunu bir spor hocasına sorsan daha kısa zamanda yol kat edersin.02 Yorumla
Soran+1 yıltesekkur ederim
Cinsel Yaşam konusunda 322 cevap paylaştı. Düzenli mekik çekmeye devam edersen, beslenmenede dikkat edersen yaparsın
00 Yorumla
yapamazsın sixpack için mekik yetmez hangi mekik bu elli tane mekik hareketi var ayrıca diyetle birlikte süper spor yapıp ter atman lazım ayrıca diyette öyle ne bulduysan ye akşam yeme diyeti değil bildiğin princi cubukla yeme diyeti yapıcaksınki anca öyle cıkar sixpack içtiğin su bile asların üstünü kapatır senin o gördüğün sporcular yarısmalardan önce suyu bile kesip hap alıyolar arkadaşım
20 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılyarım mekik yap günde 3 settten her sette 14 tane olmak üzere mekik çek. her set arası 50 saniye dinlen.haftada en fazla 6 gün çalış, her hafta bu sayıyı 1 tane arttır, her çalışmadan sonra 1 muz ile yogurt tüket bu kas kaybını v krampları önler.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
16Cevap
+1 yıl200 mekik nedir ki. İki günde bir yap ve günde 3000 mekiğe kadar çık. Bir yatışta yapma, 500'er yap ya da 250'şer. Yarım mekik yapmanı tavsiye ederim. Tabi vücut yağın %10 civarında olacak.
01 Yorumla
Soran+1 yılyarim mekik yapiyorum zaten kilom da 51
Kısa surede belın orta yerınden ayrılabılır:
200 fazla degılmı ya askerde ble okadr cekmezdık. 50taneden fazla ceksem bı hafta kımıldayamazdım. Gercı herzaman yapmadıgımdandır o ama 200 cok yanı..emınsın dmı 200!02 Yorumla
Soran+1 yıleminim yapabilirim yapmasina da 1 ayda olur mu diye merak eddim
hayır yapamazsın. zaten kas yapmanın yolu da çok tekrar değildir. yanlış yoldasın. dahası bir kız olarak neden six pack yapmak istiyorsun? bir kızda iğrenç durur. biliyorsun değil mi?
02 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı. aralıklarla çekersen ve devam edersen neden olmasın,ama bırakma,devam et,
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 771 cevap paylaştı.
+1 yıldevam et böyle ek olarak bunları da yap
https://www.youtube.com/watch?v=is42iNbZJTI00 Yorumla Olmaz.Daha erken başlayacaktın.Ayrıca sadece mekikle olmuyor o işler alt karın kası çalışma şart.Yoksa amele gibi üst karın kasın olur sadece
00 Yorumla
+1 yılsix pack mekik ile çıkmıyor..
ilk 4'ünü mekik ile alt karın kaslarını da bi' kaç egzersiz var onlar ile çıkartabilirsin..00 Yorumla200 çekme arkadaşım bıraktığında fazla kilolar ile uğraşırsın 25* 4 yap günde yormadan birde yürüyüş yeterli
00 Yorumla
+1 yılbir ayda zor ama 2-3ayda baklavaları dizmiş olursun:)
01 Yorumla
Soran+1 yılyapmaa yaa
şakamısın la sen ben 1 yılda adam akıllı yaptım sen 1 ayda mı ? 1 ayda gözükmez lan yağından
00 Yorumla1ayda birse istiyorsun 20000 tane dene belkı olur dıyecemde fazla yapmak degılkı onemlı olan
00 Yorumlagünde 1000 mekik gerek
12 Yorumla
Soran+1 yılabartma ya :D
2 3 ay yapmalısın en az
00 YorumlaYapamazsın şansın yok.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. six pack ne yav yap yap iyidir
00 Yorumlahayırdır bayansın sixpack napıcaksın
01 Yorumla
+1 yılyaparsın ama süper de belli olmaz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 506 cevap paylaştı.
+1 yılBir ayda zor
00 Yorumla yaparsın (zayıfsan)
01 Yorumla
Soran+1 yılzayifim
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem