Geleceği için birikim yapan kimse yok mu hiç?

Bakın güzel kardeşlerim hayat lay lay dan ibaret değil..üç kuruş paranız varsa seçin kale gibi bir hisse senedi.. her ay 3 lot 5 lot onu alın bi kenara atın.. 5-10 senede inanamayacaksınız nerelere geldiğine.. temettüler,bölünmeler yavrulayacak siz de bana dua edeceksiniz..

ps:bana hangi hisseyi alalım geyiği yapmayın,ilgileniyorsanız gidin güçlü bir bankanın yatırım şirketine,sorun İMKB30 un İMKB50 nin en sağlam 5 hissesini..araştırın son 5 senesini..gelecek yatırımları,hedeflerini..seçin bir tanesini..başlayın birikime..böyle hangi donu giyeyim, sümüğü aktı ayrılayım mı sübekliklerini bırakın bi kenara..
Güncellemeler
+1 yıl
genel istek üzerine borsa konusunda bir iki cümle yazacağım..ama genel bilgilendirme maksadıyla..şunu al bunu tut önerim olmayacak..kimsenin de böyle önerilerini dinlemeyin derim ben..yani tanımadan etmeden millet paranızı alır iç eder..haberiniz olsun..şimdi gelelim ben neden bu ışık saçma olayına karar verdim..

hayatta hiç ama hiçbirşey karşılıksız değildir.maddi yada manevi bir karşılığı vardır..benim ki şuanda manevi tatmin..biraz kafa dağıtmak..bilgilerimi paylaşarak farkındalık yaratmak..
Güncellemeler
+1 yıl
neyse sanırım son güncelleme hakkım..ilgilenmeyenlerden özür.çok soru geliyor..ama ana hatlarıyla epeyce bir detay bilgiyi oksijençekenşizofren adlı arkadaşın sorusunda cevapladım..varsa kafanızı kurcalayan önemli bir soru sorun cevaplayayım..genelde yoğunluktan eskisi kadar girmiyorum siteye..sakın kimse gaza gelip inceleyip etmeden borsaya girmesin..asla ve asla forumlarda yazan gazlara gelmeyin..merak ettiklerinizi bana sorun dilim döndüğünce cevaplarım fırsat buldukça..
Güncellemeler
+1 yıl
3 hak varmış unutmuşum.yine ilgilenmeyen arkadaşlar için özür..çok soru geldi..bilinçli arkadaşların olduğunu görmek hoşuma gitti.."peki hangi şirketler?" diye soranlar için bir soru daha yazdım az evvel.. link iyi kar dağıtan (temettü diye bilinir) şirketleri listelemiş dünya gazetesi. link iyi bir ekonomi gazetesidir.
Geleceği için birikim yapan kimse yok mu hiç?