Nedir bu boy takıntısı? kendinize gelin!

Az önce tesadüf bir konu aşlığında gezerken gördüm maşallah sitede 175 den aşağı bayan, 190 dan aşağı da erkek yokmuş arkadaş sizin kafanız mı güzel yoksa topuklu ayakkabı giyip üstüne birde jöleyle saçınızı havaya kaldırıp o şekilde mi boy ölçülüyorsunuz? Nedir bu boy takıntısı yahu kısa olsun uzun olsun insan olsun! bakın benim boyum yıllardır 174 ama hiç gocunmadım bundan ve hiçte kısasın diye tepki görmedim insanlardan çünki bu ülkede bayanların büyük çoğunluğu çene hizama geliyor, erkeklerinde boyu benden uzun olanlar azınlıktadır arkadaşlar yapılan araştırmaya göre ülkemizin boy ortalaması erkekte 172 bayanda 161 toplamda da 167 olduğunu biliyor musunuz? asla böyle bir konu açmazdım ama bu kadar kompleksi insanlar olduğunu görünce dayanamadım... Yahu hakkaten iyi misiniz siz arkadaşlar Uzun boyluluğuyla bilinen Almanyada bile erkeklerin boy ortalaması 179, halk arasında 'at' gibi tabiriyle anılan rus bayanlarının boy ortalaması da sadece ve sadece168! hakikaten siz neyin kafasını yaşıyorsunuz yahu? kısayız işte bizim millet kısa! kısasınız bunu kabullenin artık! istisnalar yokmu tabiki var ama Türk milleti olarak kısa bir milletiz bu yüzden kendinizi olduğunuz gibi kabullenin vede öyle sevin derim ben!
Güncellemeler
+1 yıl
kaynak google'a Average height around the world yazıp çıkan ilk wikipedi sayfasına göz atabilirsiniz!
Güncellemeler
+1 yıl
şu soruya bide erkek yorum yazsın be! harbi odunsunuz