sneijder mi mesut özil mi ? sizce hangisi daha iyi ?
Bence sneijder iyi.
Bence sneijder iyi.
Sneijder
Mesut
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Şimdi eğri oturup doğru konuşmayı severim. Hayvan gibi galatasaraylıyım hatta bildiğin hayvanım. futbolu iyi kötü takip eden biri olarak bu soruyu bana 2-3 sene önce sorsaydın cevabım tartışmasız Sneijder olurdu, ama şu an için sorduğunda cevabım Mesut Özil olur, çünkü istatistik olarakta devamlılık olarakta öyle, neden dersen Mesut Özil kariyeri Dünyanın en kaliteli 2.takımında şimdilik yükselişte olan biriyken, şu an Sneijder Kariyeri ve istatistikleri düşüşte olan bi futbolcudur, yaşadığı sakatlığın ve eski formunu kaybetmesinin bunda çok etkisi var. ama toplam kariyeri olarak baktığımızda kazandıkları ile hala toplamda Sneijder daha öndedir, ama Şu an için sorduğunda sorunun cevabı Mesut'tur. ileride neler olur, tekrar değişir mi ? Sneijder galatasarayımda neler yapabilir ? onları bilemiyorum, zamanla hep birlikte göreceğiz. umarım eski formunu yakalar.
Ya Fenerbahçeli olduğum için Mesut Özil'i seçmedim ama sorduğun soru çok saçma. Real Madrdi'de harikalar yaratan bir 10 Numaralı Mesut Özil'den bahsediyoruz. Messi'nin nasıl Iniesta'sı ve Xavi'si varsa, Ronaldo'nun da Özil'i var. Saçma bir anket sorusu olmuş bence. Her türlü Mesut Özil.
zaten sneijder demen beklenmezdin senden,sanki sneijder real'de oynamadı,sneijder'in ne eksiği var mesuttan
Karşılaştırmak için ikisinin de aynı mevkide filan oynaması gerekiyor sanırsam... Tam bilmiyorum ama aynı mevkinin futbolcusu değiller...
aynı mevki oyuncuları ikiside
Ee karşılaştırınca elimize ne geçecek? Vaktiyle 'Çok cılız bir çocuk alınmaz' diye almamış Galatasaray Mesut ÖZİL'i... Ne diyelim şimdi?
sneijder daha iyi..
Tamam öyleyse öyle de sonra ne olacak? Galatasaray aldı diye mi daha iyi yani?
Yemişim Sneijderi orrda başarılı Mesut gibi biri dururken sneijderde kimmiş
tamam anladık fenerlisin :D.
Furboldan anlayan kızlara bayılırım >3
futbol oynuyonmu :s:S. D:D:d.
vay beee helal olsun yaş bide 22 :D:D:D sen nerde oturuyosun :D.
nasıl olması lazım yaşını bilmiyonmu :D:D.
:D::DD:D::D
oldu sende esen kal reyiz :D:D.
Cevap
30Cevap
Çok yanlış ve iyi düşünülmemiş bir soru bu.Şimdi ben Galatasaraylıyım diye Snijder diyecem ama Mesut Türk bizim yüz akımız.eee hangisini seçebilirim ki?Ben bir Türküm ve Mesutu sadece Messiyle kıyaslarım
oyunculuguna bak ikisinin.
Galatasaraylıyım ama Mesutun şu anda daha iyi olduğu bariz..Galatasaraylı arkadaşlarada önerim fenerliler gibi böyle saçma sapan karşılaştırmalar yapıp Gsyi küçük düşürmesinler.Sneijder bence çok ama çok kaliteli bir oyuncu ama Hagiden fazla bir oyuncu değil ama Hagiye göre tek avantajı genç olması.
Ben Sneijder derim bunun Fanatiklikle bir alakası yok sen bu soruyu geçen sene sorsan açık ara Sneijder derlerdi ancak Galatasaraya gelince birden işler değişiyor
aynen sneijder bence xavi ile iniestadan daha iyi mesut kim.
Çok sağlam kaliteli kumaşlar 2 side Mesut'un ara pasları tekniği çok iyi ama Sneijder'in de geri kalacağını sanmıyorum,sadece takımda ona ayak uydurması lazım Mesut'un avantaji Madrid.
bence sneihder daha yetenekli oyuncu.
sneijder mesuttan iyi olsaydı halen madridte oyunuyor olurdu...
bu mu örnek ?
ne özellikleri sneihderden iyi bence xavi iniestan bile iyi sneijder adamda yok yok.
yakında sneijder mi messi mi iyi diye soru sorulursa şaşırmam
niye kıskandınmı?
bu senin kıyaslaman sabriyle dani alvesi kıyslamak gibi olmuş :D
bana sorsan sabri derim ama ortada kalite var yani
kim burda sabri mesut öziil mi sabr?
yahu sneijder müthiş futbolcu xavi iniestadan bile daha iyi çünkü onlar sistem içinde iyi oyuncu sneijder tek başına takım.
Tabi ki Mesut Özil, Galatasaraylıyım, bunun fanatiklikle alakası yok, bazı şeyler kıyas kabul etmez.
ne üstünlüğü var mesutun sneijderden.
sneijder hırs duran top frikik ara pası atma konusunda çok çok daha iydir mesuttan.
Beşikten Mezara GALATASARAYLIYIM ancak Mesut daha iyi gibi ( şu sıralar)
ne özelliği iyi mesutun sneijdere göre?
Sneijder ne zamandır forma giymiyor hem sneijder çok iyi olsaydı Türkiye ye gelmezdi zaten ama Mesut Özil hala realde
bir galatasaraylı olarakkkk bir zamanlar sneijder iyiydi !
lakin şuan kesinlikle mesut özil ;)
yahu mesutun neyi sneijderden iyi çözemedim hala.
güncel performanslarından bahsediyorum kardeşim .. mesut geçen sene ve bu sene çok iyiydi .. asisstleri gollerii takımına katkısı .. sadece skor bazında değil maçlarını izliyorsan zaten anlarsın ...
sneijder geçen sene kayıplardaydıı interde .. bu sene zaten lig maçına çıkmadı ...lakin 2010 / 11 sezonunda kesinlikle mevkisinde dünyanın en iyi 3 ü arasındaydı !
tamamda normal oyunlarında mesut'un ne özelliği üstün sneijderden açıklarmısın?
son pasları ? adam eksiltebilmesi ? çabukluğu ? birebiredeki gol meziyeti ?
ayrıca normal oyunları nedemek ? pes oynamıyoruz ... güncel performanslarına bakınca şuan sabahaaa kadar mesut derim !
yahu ara pası atmadan sneijder xaviden bile daha iyidir,adam eksiltmede yine sneihder çok seridir,çabuklukta sneijder daha pırpırdır duran topları filan saymıom.
sen 2010 da kalmışsın aga ;) sneijder in koşarak adam geçtiği görülmemiştir .. hiç tartışmam duran toplarda ve şut konusundaki meziyetlerini .. çünkü tartışmasız iyidir özilden o konuda .. inş o bahsettiğin adam burda kendini bulurdaa keyifle gider izlerim bende her zamanki gibii
bak mesutu geçtim xavinin wesleyden üstün yönlerini söyle susucam ben ? sneihder'i çok küçültmüşsünüz siz takımımıza geldi diye.
benim bişey küçülttüğüm yok kardeşim :)) bahsettiğin sneijder 2010 kaldı ;) biz 13 teyizz .. o bahsettiğin formu meziyetleri icraaatları 15 sene boyunca yapamaz hiç bi futbolcu .. bu yüzden cevabım mesut özil zaten .. bence sneijder in kariyeri icraatları daha çokturr ve genel kıyaslamada dediğin gibi benimde fikrim mesuttan iyi olduğu yönde olabilir... ama şuandan bahsediyorsakk ki öyleyiz .. mesut özil ;)
benim adım sneijder arkadaşlar bana kısaca sneijder
tabiki sneijder daha iyi bunun aksini düşünen kişiler muhtemelen fbjk taraftarıdır.herhangi bir yabancıya sorun o da sneijder diyecektir.
Sneijder'in oyununu hiç izlemedim, bilemiyorum. O nedenle Mesut diyorum.
bi gs li olarak kariyer açısından sneijder derim fakat yetenek açısından şu an mesut braz daha öndedir sanırım
Şu an mesut çünkü sneijder 5--6 aydır oynamıyor. Normalde sneijder daha iyi
bence sneijder mesuttan çok çok daha iyi.
niye xavi iniestanın yaptıklarını yapamazmı sneihder.
sneijder xavi iniesta gibi ara pası atamazmı ? pas yapamaz mı ? eee ne artısı var bu oyuncuların sneijderdn.
dün xavinin o paslarının bikaç tanesini gördüm sneijder onları çok rahat atar sneihder barcelonada oynasa xaviden iniestadan daha iyi paslar atar ve daha iyi futbol oynar.
mesut tabiki onun o pörtlek gözlerine kurban olam :P
sadece gözleri iyidir sneijderden :D.
mesut iyi olduğunu kanıtladı.. en iyi ikinci takımda şu anda avrupada
gs küçük takımmı?
dünyanın en büyük kuluplerinden biriyiz markayız.
sneijder tamam kötü futbolcu alex ondan daha iyi futbolcu ;).
galatasaraylıyım ama türk olduğu için kıyaslama bile yapmadan mesut diyorum
Türk oılmasaydı mesut?
sneijder bence xavi ve iniesadan daha iyi o admalar sistem içinde iyi oyuncular sneijder her takımda müthiş oynuyor.
Sneijder .
mesut'u biliyomda sneijder kim pardon ?
fenerlimisin?
sneijderi tanımaman çok garip.Bence sneijder xavi iniestadan daha iyi.
ya GSli arkadaşım tamam seni anlıyorum heyacanını da anlıyorum ama abartma büyütme snijderi , snijder dediğin adama premier lig den bir teklif gelseydi sanıyor musun ki GS ye gelirdi ? kendinizi kandırmayın iniesta dediğin adam dünyanın en pahalı orta oyuncusu , şu pembiş gözlüklerinizi bi çıkarın ya snijder dediğin adam mesutun M si etmez ya
bumu örneğin ? mesut'un bi artısını göster bana sneijderden ? ne özelliği var ?
sneijderde real madridde oynarken mesut bremende oynuyodu yetermi?
yan mesut sneijderden iyi öyle mi gülüyom buna sneijder xavi iniestadan daha iyi adam çünkü onlar sistem içinde iyi adamlar sneihder tek başına takım.
sen tek başına derken böyle mi anladın bravo futboldan çok iyi anlıyosun mesela bana xavinin sneihderden üstün oldugu yanları anlat bakalım? ne eksiği var xaviden? çok ciddiyim?
ben xaviden üstün diye bir cümle kurmuş muyum bak bakalım önce.(sonra dön gel devamını oku) geçen barça maçında mesutu izlemedin heralde reali sırtladı adam resmen ,diğer kıyasladığın iniesta dediğin adamın her hafta asisti var çatır çatır top oynuyo herif .bir snijderi gördün gs'de futbol oteritesi oldun bana
ben iyi diyorum zaten sneijder xaviden iyi diyom xavinin üstün oldugu yer yok diyom,sneijder el clasicolarda show yaparken mesut bremende top topluyodu
mesutun yapacağı daha çok şeyler var
sneijder daha iyi dimi.
Sneijder in kariyeri daha iyi ama futbolculuk olarak Mesut derim ben
ne yönleri mesutun daha iyi sneijdere göre mesela.
çalım,top sürme,top kontrolü
bunları sneijder yapamıyormu
mesut daha iyi yapıyor
bence sneijderden xavi iniestadan bile daha iyi yok yok adamda.
abartma
ne abartması sneihder azmı xavi iniesta sistem içinde iyi oyuncular sneijder her takımda iyi oynuyor.
interde neden oynamadı bu adam 4-5 aydır
huzursuzdu çünkü interin hedefleri küçülmüştü q7 bjk olayı gibi parası verilmiyodu kapiş?
sneijderim baska da birsey demem aga
ahahahah erkek gibi konuşan kızlar >3
hahaha amma güldürdün sneijder kimmiş mesut varken
tartışmasız mesut
fblimisin.
mesut ismini severim daha iyi :)
Sneijder'ın karısı..
nalaka
ikiside ofansif ortasaha.
ikiside ofansif ortasaha anlamıyon galiba.
özellikle bu ikisi ..biri yeni transfer oldu türkiyede bir takıma neden diğeri ile kıyaslanıyor aynı mevkide oynayan başka bir oyuncu yok mu türkiyede.. buradaki alakayı merak ettim ama
sende beni anlamıyon bro. neyse boşver gece gece sinirdir için değmz
ikiside iyi diyip sıyrılıyorum.
MESUT özil bence
neden.
sneijder oynamadımı realde?
normalde oyun yapılarına bakılırsa sneijder mesuttan çok iyi xavi iniestadan bile iyi sneijder türkiyeye geldi diye herkes küçümsüyor.
Mesut özil
neden sneijderden iyi?
Mesutder
neyi iyi sneijderden.
Dokuz.
nasıl anlamadım.
Pazarlama.
Mesut Özil
neden sneijderden daha iyi.
izliyom bütün ligleri izlerim hatta yayınlanan.
Mesut Özil bence
mesut özil
niye gizlisin.
sneıjder ... derim
niyte gizlisin?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar