Eltime nasıl davranmalıyım kişiliğini çözemedim

ailemle beraber nişanlımları daha yakından tanımak için ziyarete gitmiştik başka bir şehirden geliyorduk... nişanlımın abısı de askerden yenı geemişti onunda sevgılısı vardı bız soz takmıstık ama yıne de abısını bekleyecektık... herneyse benım doğum gunum donme zamanına denk gelıo du onun için abısı ben abısının sevgılısı şuankı eltım yanı nısanlım bana suprız hazırlamıslar bı cafe de... eltımın haberı olmadıgından hedıye almamıs aslına bakarsanız hedıyeının benım ıcın orada hıc önemı yoktu zaten yeterınce mutlu olmustum ... bızım bıraz işimiz var dedıler hemen gelıyoruz deyıp gıttıler bızde cafe de oturduk bekledık onları ... yarım saat kadar sonra geldıler hedıye almıs eltım saattı... neyse ben arkadas gıbı gordum çok cabukda ınsanlarla iletişim kurduğum için pek kaynaaşmada problem yaşamadım ... ancak memlekete dondugum zaman butun özel gunlerde aradım acmadı mesajlarıma cevap vermedı hanı ben bu arkadaslıgı hatta eltılıgı devam ettırırız dıe düşündum ama bana sıcak davranmadı... bende daha yazmadım nişanı oldu gene tutamadım kendımı mesaj attım tebrık ettım aradım acmadı cunku:...benım nısanım oldu sonra benı ne aradı ne sordu tebrık falan etmedı gücüme gıttı acıkcası... düğününe gıttım hoşgeldın demedı ... ben kın tutmam ama nişanlım abısıne gıdınce sınır oluyorum moralım bozuluyor bunu da ona yansıtıyorum ne yapacagım bu kadının aklı nasıl calısıyor bı turlu anlam veremedım ... onun düğnünde nişanlımla aram bozuldu .. hıc haketmedı benım oraya düğüne gıtmemi... hala kızgınım kırgınım nısanlıma dıle getırın ce o benım abımın evı ben abımı onun için sılemem dedı ben sil demedım zaten ama
Eltime nasıl davranmalıyım kişiliğini çözemedim