Saçlarım aşırı kıvırcık düzleştirip dışarı çıkınca da çok elektrikleniyor ve kabarıyor. Bunu önlemek için yapabileceğim bir şey var mı? Lütfen bir şey önerin.saç kabarması için ne yapılmalı
Saçlarımı düzleştiriyorum ama çok elektrikleniyor ve kabarıyor ne yapabilirim?
Saçlarını düzleştirdiğinde ne yazık ki içindeki nemi ve keratini alırsın, nemsiz ve keratinsiz kalan saç da haliyle kabarır. Çok uğraştım zamanında, yağlar ballar neler sürmedim ki, hiçbiri işe yaramadı aksine daha hızlı yağlanan saçlara sahip oldum. Ama sonra fark ettim ki bu yıprattığın ve keratinini aldığın saça tekrar keratin verdiğinde o kabarıklık gitmeye başlıyor. Bunun için sana Elidor Anında Onarıcı Serum Bakım Kremi'ni öneririm.
İçerisinde keratin ve badem yağı var, keratini zaten yukarıda anlattım yani saçlarını düzleştirirken o keratini alıyorsun maalesef. Badem yağının önemini zaten biliyoruzdur. O yüzden bu krem tam senin işine yarayacak ürün olabilir. Sürüp 30 saniye beklemen yeterli, öyle uzun uzadıya beklemene de gerek yok, pratik de. Anında ibaresine de dikkat çekerim çünkü gerçekten ilk kullanımda fark ettiriyor; saçların daha yumuşak oluyor daha az kabarıyor. Ben bir süredir kullanıyorum ve gerçekten yararını gördüm, sana da tavsiye ederim. Yorumlarını da beklerim :)
kabarıklığını ve elektriklenmesini yatıştırmak için eline fındık bütüklüğünde el kremini sürüp ellerini saçlarının içinden dışarıya doğru geçir ve merak etme saçlarını yağlı ya da pis göstermez. bende her zaman işe yaramıştır ;)
düzleştirme saçların yandığı için oluyor zaten yıpranmış saçların
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Saclarin yiprandigi icin elektrikleniyordur. Banyoda sacini taramalisin önce alttan sonra üsten kirik varsa kestir kiriklari krem diyenlere bakma krem asla kullanma banyodan sonra banyo yaparken kullan sadece.
En İyi Cevaplar