14 Şubat Sevgililer Günü ile ilgili planları olanlar var mı ? Kimler yalnız ? Kimler sevgilisiyle olucak ? =)
Cevaplarınızı büyük bir merakla bekliyorum =)
Cevaplarınızı büyük bir merakla bekliyorum =)
biiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkkkktimmmmmmmmmmm her sene bu sorunun sorumasindan biktim usandim nefret ediyorum...ne var yani ssevgilimiz yok diye gözümüze batiriyorsunuz, hadi onu gectim diger günlerden farki nedir yani enayinin biri cikmis bu günü söyle ilan edelim eh hadi bunuda böyle diyerek bircok insanin yillardir moralinin bozulmasina neden olan gereksiz sacma sapan günlerr !
Zaten her hafta sonu beraber bi yerlere gider, eğlenir birbirimize yakışacağını düşündüğümüz ya da o an alasımız gelen şeyi birbirimize alırız. Onun için sevgililer günü gibi günlere falan pek önem vermiyoruz
Sacma sapan bi gun. Itiraf ediyorum dunya gorusume uymadigi icin hep 14 subatlarda ariza cikarip hic bi sevgilimle 14 subati yasamamanin hakli gururunu yasiyorum, anlatinca anlamamakta israr ediyor. O gun olmadan da birine cicek yada hediye alinabilir. Bi gune skisip kalmak cok sacma :| Kim cikariyo bu aflari ortagim kim, kim, kim..
seninle geçirmek isterdim :D
repla00 senin yoruma koptum birader :D
Cevap
80Cevap
bu bizim ilk sevgililer günümüz olacak 6 aydır birlikteyiz ama bir ömür boyu sürecek =) 8 şubat doğum günü 14 şubat malum 20 şubat da 6. ayımız.. haliyle toplu bir hediye almayı düşünüyorum.. bakalım yarın gideceğim ve güzel bişiler seçmeye çalışacağım =) uzun zamandır heyecan basıyordu ama daha da bir etkili şu anda =)
ben her yerdeyim ! north americada da hesabım var westte de eastte de hatta türkiyede bile. eastteki 19 level falan olması lazım ama.
Gecen sene kutladigimiz gibi kutlamayi dusunuyoruz. Donmus golun uzerinde yuruyup biraz sampanya icecegiz. Sonra romantik bir aksam yemegi.. (Bi de her ozel gundeki gibi eve gelince mum ve gul yapraklarindan olusan yoldan yuruyup guzel bir kopuklu banyo ve sampanya devam.)
şu güne kadar 14 şubat a iki kere sevgilim var iken girdim ve iki 14 şubatta da kavga ettik. özel günlerden nefret ederim. doğum günleri ölüleri yad etme vs hepsinden de nefret etmişimdir. ama bir türlü anlatılmıyor işte. sevgililer günü olmasa sevgili olduğumuzu unutacağız. hayır şu an yalnızım da ama neyin tribini yapıyorum anlamadım :D
Her sene mutlaka bır ılıskım olur ama hiç sevgılıler gunune denk gelmedı daha :) şans işte
Hediye almamak için ayrıldım sevgilimden. Eee devir tasarruf devri :D
Hepsi parası tuzağı.Amerikanın oyunu bunlar.(SEVGİLİSİ YOK ONDAN BÖYLE KONUŞUYO)
14 Şubat,eski erkek arkadaşımın doğum günü...Bütün sap arkadaşlarımı alıp,sapça geyik çevirmek...Başka ne olabilir ki? Ha arada eski sevdiceğe de saydırabilirim :D
Benim yanımda sevdiğim olduğu sürece benim için zaten hergün sevgililler günü olur :) ancak 14 şubatın tek farkı bazı satıcıların cebine ekstradan para girdiği gün olması başka bir farkı yok :)
sen kimin yalnız olup kimin ilişkisi olduğunu anlamak istiyorsuuun. sonrada birisini düşürüp sevgililer gününde birlilkte olmak istiyorsuuun. umarım olursuuun.
14 şubatta mikro girişimciler için müthiş bir fırsat...marjinal hediyelik eşyalar tasarlayıp satabilirsiniz genç girişimciler :) onun dışında birşey ifade etmiyor benim için...para kazanmadıktan sonra ne yapam sevgiliyi...
sevgilim var ama doktor randevum var.. :( sabah erkenden kapısının önüne gideyim bir kucak kırmızı gülle bekleyeyim sürpriz yapayım tüm gün yanında olayım isterdim ama.. :)
kendime cok büyük bir sürpriz yapmayı düşünüyorum hadi hayırlısı :D
Bu 14.subat da kimseye hediye alamiyacagim ona üzülüyorum :(
ben sevgilimle olabilirim de olmayabilirim de ama her zamanı sevgililer günü kıvamında geçirmek önemli olan.
kız arkadaşımın doğum gününe çok yakın olduğu için maddi olarak bana ezan okutan gündür. her sene soruyorum NEDEN ?
tamam sakinim
14 Şubat'a kim öle, kim kala. "Yalnız bir adamın, geleceğe umutla bakması" adlı hayat felsefesinden alıntı. :p
Aaa kendime ayakkabı alayım ben. Ehe bahanemi buldum <3
yalnızım dostlarım yalnızım yalnızzzzzzzzzzzzzzz...
gerçekler :D
yalnızlıgımın 1 yılının şerefıne benım gıbı yalnız dostlarımla kutlayacagım :) oturup bırdaha şükredecegım rabbıme bu gunlerımı aratmasın dıye he olurda aşık falan olursamda hayırlısı olsun artık :)
aha herkez burda kesin herkez yalnizz...:D
aman dikkat gruplayın milleti ama :D
bacım 14 şubat da nedir ya bırakın zırvalıkları adamlar sizi kandırıyor. saçmalıktan başka bir şey değil
Yanında olabileyim başka isteğim yok gerçekten yanında olayım tek :)
sadece 14 şubatlarda değil her kış mevsiminde yalnızım ... sezonluk sevgili gibiyim sanki :) alıştık artık...
önümüz bahar diyorum...
Ben doğduğumdan beri aynı şeyi yapacağım. Yani yine yalnız geçireceğim. :)
Sevgilisi olanlar plan yapsın dursun. 1 ay içinde sevgilim olmazsa eğer ki aramıyorum, benim için normal bir gün olacak :)
sevgililer gününü sanırım bir ben sevgilimlee geçirecegimm :D sürprizlere bogacakmıs öyle diyorr görcez artık
daha düşünmedim ama iyi hatırlattın düşünmeye başliyim ve burdadan azcık kopya çekerim :)
imza toplayalım
14 şubat ve Yılbaşını
takvimden kadırsınlar bune la ...
sevgilim olsa ayrı bir dert olmasa ayrı bir dert ..
Sevgililer günü hayal ürünüdür, tek gerçek adana dürümüdür.
Katılıyorum sana. Adana dürümle geçireceğim sevgililer gününü.
Hımm du baqim 14 şubatı tutturamasakta (şehir dışında olacak o tarihte) 17 şubatta evlenme mi teklif etsem diye düşünüyorum:))
sevgililer günü hayal ürünüdür tek gerçek FENERBAHÇE tribünüdür.
alık beyinlerin parasını söğüşleyen kapitalist bir kurgudur.
Uyumayı düşüyorum. Yada dünyaya geri dönmenin zamanı geldi mi ? Diğerleri gibi davransam mı?
Senin kadar güzel bir kız arkadaşla geçirmek isterdim ama yalnız geçircem..
rica ederim :)
niye en iyi cevaptakı cocuk sadece sana yazmıs. sende sureklı en ıyı cevap vermıssın. nasıl bır tatmın lan bu
yalnız değilim ama biz o günleri kutlamıyoruz :)) saçma gelüüyüüürrr
neden böyle seyler yapiyorsun tugce w.
Perşembe gününe denk geliyormuş.Önce işe giderim, sonra da eve döner kitap okurum.
ılk once bır sevgılı yapmayı planlıyorum uc aydır bostayız yeter bu kadar ara :)
14 şubatta sevgilimden şehir olarak uzak bıyerdeyım eğer yanında olsaydım mukemmel brşeyler düşünüordum .
lanet olsun her 14 şubat aynı terani yok kardeşim hiç sevgilim olmadı olmicakta sırf i*neliğine bu hayata 14 şubatta geneleve gidicem!
benm sevgilim öküzün önde gideni,hatrlamaz bile ayı
yalnız olurum büyük ihtimalle. ayrılmasaydık da yalnız olacaktım ya neyse
sevgilimle uludağa gitcez.orada kayak yaptıktan sonra gece odamıza çekilcez orada kırmızı şarap isticem ben oda servisinden tabi birazda mum gül falan olcak :) elbetteki bunlar önceden ayarlanmış olcak :) daha fazlasını anlatmamı istermisin :))
Yalnızım dostlarımmm yalnızımmm yalnızz.. :(( Tutunn kollarımdan düşerim şimdii. Ühüü ağlayacağım.
gereksiz uydurma bi gün milleti alış veriş yapmaya zorluyolar resmen :D
tek düşündüğüm
her 14 şubatta olduğu gibi
sevgilimin beni aldattığı gün olacak
14 şubattı bekle büyük süprizlerle hayatının şokunu yaşayacaksın.
Ben malesef hiç bir 14 şubat'a sevgilimle giremediğim için hayatımda hiç plan yapmadım :D
Hiç bir şey düşünmüyorum. Hatta sevgilime hediye alacağım varsa bile vazgeçerim.
güzel değerlendirmek gerekir diyorum
15 şubat sevgilisiz günü olsun diyorum :(
ben 15 şubat dünya yalnızlar gününü kutlucam :D soruna gelince bende yalnızım
:D:D Biz varız işte niden yalnızsın krem.
Kasımda aşk başka derler Sevgililer günü şubatta ne iş ? zaten oldum olası kutlamadım kutlamamda
sevglim bile yok umrumda değil sevgilisi olmayanlar günü olsaymış daha iyiydi.;)
Kapitalizmi seviyorum hiç kimseyi es geçmiyor. Yalnızlar partilerinden birine gideriz biz de <3
sevgilim varsa benim için her gün sevgililer günü, gerekirse her gün de hediye alırım.
Sevgilim 14 Şubat benim için önemli değil diyor yarın okula gidecem devamsızlık olmasın diyor ne yapmam gerek
sevgli demek hayatını ortağı demek bir güne mahsus sevgili olmaz sevginin günü olmaz
Muhim olan ertesi gun
sevgilisi olan ıcın maddi dert olmayan ıcın neden yok lan benimde bi tane :D sevginin gunumu olurmus
En İyi Cevaplar