Şaka mısın sen yaaa...

paltonik aşka yelken açtım onu görebilmek için hergün çalıştığı yere gidip hiç lazım omayan şeyleri alıyordum...

sütten ağız yanınca yoğurdu üfleyerek yiyor insan...

alıştırdım kendimi benimsemeye başladım...

sonra direk kendisine yaklaşmanın iyi olmayacağı kanatına vardım biraz bilgi toplamak iyi gelir diye düşündüm...

etkilemek için hayaller kurdum ilgisini ne çeker diye düşündüm acaba nasıl bir süpriz yapılabilirdi...

çevresinden bir bayana içimi döktüm...

duyguklarım şok etmişti beni...

iyi güzel bir insan ama bir düşüncesi varki hoş değil dedi neydi merak ettim sordum...

kendisinin bir arabası evi varmış...

birlikde olacağı insanın arabası daha kaliteli olucakmış evi ve yazlığı olucakmış onun okuduğu bölümden daha yüksek olucakmış

şimdi ben muhasebeciyim o kasiyer benim 3 katlı evim var onun tek ben araba kullanmasını sevmiyorum o yüzden motor kullanıyorum...o lise mezunu ben üniv...

onun özelliklerden üstünüm...

durdum...

tüylerim diken diken olmuştu mağazadan malmı seçiyoruz diye düşündüm...

ve rafa kaldırdım bir daha açmamak üzere...

sizce aldığım karar benim açımdan doğru bir karardı bugüne kadar paraya hiç önem vermedim ve parayı seven herkesden uzak durdum...para sadece ihtiyaçları karşılayan bir aracken insanlar hayatlarını devam ettirecekleri kişileri neden önce maddiyatıyla ölçer... maddiyat eşittir mutlulükmü...

çok zengin bir insan çıktı karşınıza evlendiniz iflas etti buraya kadar aşkımızda iflasmı etti deriz...
Güncellemeler
+1 yıl
bu kadar guzel ınsanı bır arada gormek guzel bır duygu...
Şaka mısın sen yaaa...