özelliklerinden memnunum şimdilik. sadece biraz geri kaçırıyor
Chevrolet lacetti kullananlara sorulur
özelliklerinden memnunum şimdilik. sadece biraz geri kaçırıyor
Lacetti almayın. Satarken problem yaşarsınız. Ben de araç alırken lacettiyi incelemiştim aynı paralara megan 2 HB aldım tavsiye ederim on numara araç 6 hava yastığı standart parçası ucuz ve bulunabilir satışı kolay az yakıt tüketimi. Yarım depo benzin ile uzun yolda aynı günde 600 Km yol kattetim.
kaç lirayı gözden çıkardın. o fiyatlara daha uygun bişey tavsiye edelim. lacetti den vazgeç.
Lacettilerde doğuştan LPG li olanları da mevcut , hem benzin hemide LPG
Var balım bi araştır bak , benim arkadaşta var sıfır aldı geçen yıl ...
Ama piyasası yok bilesin ...
Cevap
7Cevap
bunların motorları biraz eski teknoloji. yakıt tüketimi tabi ki nispi bir olay ama bence muadili araçlardan fazla yakıyor bunlar
otomotivi bilen biri olarak söyleyeyim, tip muadili araçlara göre güzel (HB diye tahmin ediyorum alacağını) ok ama onun harici diğer yönlerden olumsuz bence
rica ederim. ne alırsan da hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileklerimle
onu sen geri kaçırıyorsundur yarım debriyaj işi o da araca yenisin alışırsın :)
:) el frenini hiç kullanma fren ve debriyaja basılıyken; ayağını debriyajdan yavaş yavaş çekmeye başla ki zamanla alışırsın hızlı yaparsın bunu. yavaş yavaş çektikçe ayağını öyle bi seviyeye gelecekki araç hafif hafif titremeye başlayacak o esnada korkma ayağını frenden kaldır gaza bas hiç geri kaçmaz gaza basınca ilerler ;)
lacettinin kısa kasaları daha şık bence ya bayan için ?
1.4 daha az yakar ve bu araçların parçalarını bulmak zor değil üstelik parçaları da diğer avrupa araçlara göre daha ucuz
bence sorun çıkarmaz arabanın ağırlı zaten 1000 kg civarında bugun 1600 kg araçlarda da 1.6 motor kullanıyor 1.4 ideal bence yakıt ekonomisi yönünden 1.4 almanı tavsiye ederim
dayanırr..yakışları da iyi yeni araçların benzinlilierne göre.. uygun bir araç yanii
hiç tavsiye etmiyorum !
o araçlar sıkıntılı alma derim..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar