+1 yılsen fotoğrafı koymamışsın ama ben söyliyim git omzunu ölç 134 cm den aşşağıysa dar 146 cm den yüksekse cidden sende sağlam bir omuz vardır ki bende 146 var 6 yıldır bb yapıyorum
010 Yorumla
Soran+1 yılBody ye ilk başladığında ne kadardı?
- +1 yıl
135 civarı , ki sende baya dar duruyor 128 falan senin
Soran+1 yılGelişmez mi? Genetik mi yani
- +1 yıl
genetik diye birşey yok ya çıkarın şu aklınızdan şunu çalış acını çek kazan abi bukadar yani
Soran+1 yılGenetik diye bişe yok da senin omuz 136 benimki 128 n bu genetik değil mi? Ben ne kadar çalışırsam calisiyim senin kadar olamam kardes öyle yani
- +1 yıl
iyide ben 9 yaşımdan beri sporla uğraşıyorum dostum ben sana bundan 5 sene öncesi yani 13 yaşımdan bahsediyorum gözünü yediğim :)
Soran+1 yılOnu bunu boş ver de kardes şimdi bak benim bel ölçüm 80 cm bana üçgen vücut için 120 cm omuz yetmez mi? Iki Bolu üç oranindan
- +1 yıl
dostum saçmalama belin 80 kolların 30 cm 120 cm omuz ne üçgen dediğin 40 - 45 kol bel 84 omuz 144 + civarı olur
Soran+1 yılEktomorf adam nasıl 45 cm kol kasi yapsın dostum? Onun üçgeni de öyle oluyir demekki. 2 Bolu 3 oranı altın oran bir tarafımdan uydurmadim yani.
- +1 yıl
oranları bende biliyorumda ikimizde farklı vucut tiplerine sahibiz ayrıca kimse sadece ektomorf değildir karışıktır gainer al ayda 8 kilo garanti giyatı 130 lira sitelerden al
body yapan biri olarak söyliyim dara yakın normal diyelim ama sende duruş bozukluğu olabilir omuzlar düşük duruyo ya da monttan öyle gördüm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayal gücümüzle cevap vericez sanırım
11 Yorumla
Soran+1 yılFoto geldi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Resim koy.
07 Yorumla
Soran+1 yılGecenin bu saati böyle oluyor kardes unutmuşum koyacam şimdi :)
- +1 yıl
Şurada da görebileceğin gibi. Normalden biraz daha dar;
https://i.hizliresim.com/kkRmYD.jpg
Soran+1 yılKırmızı çizgi ne oluyor? Geniş olması için 90 derece m olmasi lazim yani
Soran+1 yılAnladım kardes sağolasın peki ben body çalışırsam normal ölçüleri yakalar miyim? Zor olur mi?
- +1 yıl
Kolay olur. Geliştikçe gelişmen yavaşlar. Genetik büyük faktör. Bakarsın hızlı gelişir. Bu konuda bazıları doğaldan şanslı. Mesela Dwayne Johnson ;
snd1.splashpress1.netdna-cdn.com/.../The-Rock.jpg
Omuzlara bak be. 15 yaşında daha burada.
Soran+1 yılTam basketci tipi var adamda. O nasıl omuz yav.. :) bide dostum omuz ölçüsü göğüs sisirip mi alınıyor? Bizim burada öyle alıyorlar yatmadi benim aklıma
- Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı.
+1 yılNormal bence.
00 Yorumla Şaka mısın la?
01 Yorumla
Soran+1 yılSakin bro. :) gecenin bu saatinde kafa mi kalır insanda
+1 yılNormal. Geniş değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal
00 YorumlaNormal
00 YorumlaNormal
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnormal
00 Yorumla