Hangi futbol takımının pembeli taraftarları daha fazla görelim;)
BJK
FB
GS
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
GALATASARAY-BEŞİKTAŞ
İlk maçı Galatasaray 2-0 kazandı... Rövanş 33. haftada TT Arena'da... Galatasaray'ın galibiyetinde, beraberliğinde veya tek farklı yenilgisinde Galatasaray üstün... 2 farklı Beşiktaş galibiyetinde ikili averaj eşit olduğu için genel averaja bakılıyor. Bu durumda da Beşiktaş'ın şu anki tablo devam ederse (25-22) üstünlüğü mevcut.
FENERBAHÇE-BEŞİKTAŞ
İki maçı da Fenerbahçe kazandı (2-0 ve 1-0). Fenerbahçe üstün. bjk yenerse gs'yi fb şampiyon tabi maçlarını kazanması gerekıyor fb'nin
Fenerlilerde kadın çok.
Aynen öyle
Nickim yeter @SinirliBiber
bidaha bak :))
Beşiktaş dedim ama yeni nesil genç bayan taraftarın çoğunlukla gs taraftarı olduğunu görüyorum. Ama ne yazık ki hepsi kupalar aşkına, ben diyorum ki ''Beşiktaş'ım seni sevmeyen kadere dert yansın''. Aşk ne para ne ödül ne kupa hiçbir şeyle kıyaslanamaz.
www.vatan.biz/.../fenerbahcelikad%C4%B1nlar.jpg
www.futbolingo.com/.../...li_kadin_taraftarlar.jpg
cdnimage.zaman.com.tr/2012/09/25/kadikoy.jpg
https://www.son.tv/resim/detay/25/251479.jpg
Of ne günlerdi ya eğlencenin doruk noktası <3
Cevap
175Cevap
Kesinlikle Fenerbahçe ya
benim kızkardeşlerim bile fenerli
Her maçta kazanınca geçmiş olsun büyüyünce yenersiniz Feneri diye mesaj atıyorlar:)
Helal olsun renktaşlarıma :D
Allah herkese bir gün hidayete ermeyi nasip eder inş ;)
Galatasaraylı kız sayısı daha fazla.
Ayrıca Galatasaraylı kızlarda ayrı bir güzel oluyor :)
https://hizliresim.com/62nd39 https://hizliresim.com/1ydqz5 https://hizliresim.com/PqMmy6
l*n bunun neresi güzel asdasdsa :D
Rüyanda gördüğüne eminim
Saraçoğlu kadar dolduramıyor diğerleri tarihe gecti Disi Kanaryalarrrr <3
çoğu kişi kendi takımını seçecek , Fenerbahçe diyorum ben de :)
Pembe taraftarlar gorusunu dogru bulmuyorum su genel yargi canimi sıkıyor siz kizlari futbol dan anlamaz oylesine bir takim tutar olarak gorusuyosunuz 5 futbol cu bimez ofsayt ne gibi sorularla ezmeye calisiyorsunuz soyleki koyu bir fbli olarak tan benim gibi bir suru kiz oldugunu biliyorum
Avrulanin fethini biz yaptik. Türkiye'nin gururu olduk. Fenerinde besiktasinda diger takimlarinda gururu bizdik. Yurtdisina gitsen bir adam fenerbahceyi sorsan bilmez ama Galatasaray'ı sorsan bilir cunku biz daha cok taniniyoruz daha basariliyiz. NET!
çok güzel ya!
At gibi ASDsad
F. Bahçeli kızlar daha çoktur.. F. Bahçe zaten tam kızlara yönelik, renkleri sarı-lacivert, kızlara çok yakışıyor falan..
Beşiktaşlı kızlar fanatik,
Fenerbahçeli kızlar tatlı ve güzel,
G. Saraylı kızlar kıro..
Not:Beşiktaşlıyım..
he he
Bir Beşiktaşlı olarak, Galatasaray'ın kadın taraftarı çok bence.
Bir Galatasaray lı olarak bende Beşiktaş ın Bayan taraftarı daha fazla diye biliyorum.
Bayanlar genelde futboldan anlamaz O yüzden Fenerbahçeyi tuttuklarını idda ederler 😄 bu sebebten bayan taraftarı çok olan tek takım Fenerbahçedir 😉👍
Fenerbahçeli bayanlar fazla galiba.
Her zaman derinden bir Galatasaray lıyım ama hep bir Fenerbahçeli bir kızla evlenmek istemişimdir. Ne yalan söyleyeyim onlar daha çekici geliyor bana :D
Bence biraz saçma olmuş. Madem kadın taraftarlar diyor bu ankette niye erkekler oy atıp yorum atabiliyor? Kadınlara sorulmalıydı direk. Merak eden erkek benceyi takip ederdi.
Biz 45 bin kişi stad doldurduk neyin anketi bu :D Fener tabiikiii
ben Galatasaraylıyım Fenerbahçenin Kadın taraftarları çok diyenlere bu mesajım Galatasarayın Kadın Taraftarları az olabilir ama daha güzel :D
Ben cimbomluyum. Ama fenerbahçenin kadın taraftarları daha çok gibi. %60a %40lık bir oran.
İstatisliklere göre en çok taraftar GS %36 ama onun hemen arkasında %35 FB ve %19 BJK bu yüzden BJK olma ihtimali çok az istatisliklere güveniyorum ve GS diyorum
Benim baş harflerim FBA l*n :D adım canım kanım , Fenerbahçe'm.. <3
ben GS'lıyım ama gözlemlerim doğrultusunda FB'ye oy verdim.
Kanaryam tabi ki ;) canlarm güzel kanarya insanları hepinize bol Öpücükler:*
Dişikartallarımız az olsada 100 tane gs, fb kızı 1 dişikartal etmez!
Yuru beee
Benim ailemde beni Galatasaray'lı büyüttüler büyük kuzenlerim :) 8 yaşımdan bu zamana Galatasaraylıyım pişmanda Değilim :)
Hiç biri trabzonspordaymış :)
m.sabah.com.tr/.../en-cok-kadin-seyirci-hangi-takimda
Kesinlikle fb dedir :) Her ceza yediklerinde maşallah stad full çekiyor :D
Oyumu verdim geçtim, hangisi olduğunu yazmayacağım.
Kafaya bak sanki siyasi partiye oy verdi Ahaha 😁
Dünyaya gözümüzü açtık Babam fanatik GS lı. Ee malum olduk koyu Galatasaraylı.. Aslanlarım bemim seviyorum sizi :)
bişeyi farkettim en az yorumu fb almış :D yani laf kalabılığı yapmıyor arkadaşlar oylara gelin siz :D
Önmli olan miktarı değil kuvvetidir
Yüz gs lı olup olmadgna karar veremeyen kıza
Ben bir fanatik fenerli kız bin basarm bee 😄😄😂
Fenerbahçe açık ara önde gider
Şükrü saraçoğlunu cezalı maçlarda görmeyen bilmez
Beşiktaşlıyım ama Galatasaraylı kadın taraftar daha fazla.
Nerde çokluk orda b. kluk o yüzden Beşiktaş azınlık
Galatasaray Zaten her zman önde. En cok taraftarı olanda Galatasaray
Asil renklerin asil taraftarıyız.
Tabi ki GALATASARAY.
yıllar önce bu anketi bir ajans yaptırmıştı sonuç GS çıkmıştı. Şimdi değişmiş olabilir.
Turkiyede en cok taraftari olan galatasaray
en cok kadin taraftar fenerbahce
gidip soruyorsun 10 kizdan 8 i fenerli 1 bjk digeri gsli
Bir galatasaraylı olarak fenerbahçenin oldugun düşünüyordum.
Galatasaray gibi geliyor çünkü çevreme ki çoğu dişi Galatasaraylı.
Galatasaraylıyım ancak gözlemlediğim kadarıyla en çok kadın taraftar Fenerbahçe'de...
Disi kanaryalarimiz tarih yazmisken boyle bir sorunun bile sorulmasi gulunctur.
kadın erkek farketmez en çok Fenerbahçe taraftarı var Yaşaaaa Fenerbahçeeee
İster az olsun, ister çok... Kartaliçe olmak bence kesinlikle bir ayrıcalıktır. ;)
galatasaray bu sene şampiyon fener bence boşuna yorum yapmasın ;)
Beyler tuzak soruymus :((
Pembeli taraftarlari sormus hrkes hunharca isaretlemis :((((
KS bize pembeli dedi dgsgghs @kopukucurtma5
icinizdeki pembemsiyi gün yüzüne cikarmis?(:
GS'li erkekler başka takımdan kızlarla çıkıp GS'li yapıyoruz de haydi bu hepmizin boynunun borcudur
Maalesef galatasarayın çok fazla. En azından benim çevremde..
Bir trabzonsporlu olarak galatasaray diyorum. çünkü bu şehirde yani trabzonda trabzondan başka takımı tutmayan bu şehirde kızlar galatasarylı
Galatasaray çoğunlukta. Ama ben isterdim ki kartaliçeler çoğunlukta olsun :)
Sonuçları görmek istiyorum diye bir şık olmalıydı erkekler için.
Bence bayan taraftarlar takımı şampiyon oldukça çoğalıyor :)) eskiden sorsan kesinlikle fb derdim (ki onları işaretledim) ama son zamana baktığımızda gs taraftarı daha ön planda bayanlarda.
Biz doldurduk o tribünleri <3
@blackanqel2112 dişi kanarya can'dır <3
Şimdi kısa öz konuşuyum burdaki yorum yazanlar sadece kendi takımını yazıyor. Ben Gerçek İstatistiği söylüyüm 1 Galatasaray 2 Fenerbahçe 3 Beşiktaş dağılın
ben bir galatasaray taraftarı bir kız olarak GS diyorum
'Pembeli taraftar ' diyo ama neden yarisindan fazlasi erkek :)
Bizim sayımız az ama renklilerden çok daha etkili taraftarlarız.
Beşiktaş ;)
Bjk tabii ki bizim saltanal sistemine göre babadan evlatlara o geciyo :D
Beşiktaş ama stat da maç izlemeye giden diye sorarsan FB
Genel olarak hep #Galatasaray lı dişi aslan görüyorum
Fenerbahçe taraftarı daha çok =//
Beşiktaşlılar yok denecek kadar az..
Bin defa sordunuz bin defa dedik.. Bu alemin kralıda biziz babasıda biziz ağasıda biziz şampiyonuda biziz.. .. GALATASARAY...
hayatımız galatasaray be bu aşk hiç bitmez. lacivertin yoktur aşkın. ya sarıdır ya kırmızı :)
tüüüü yüzde 21lerde kalmışızzz arkadaş buradadamı besıktaşlılar az
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar