Merhaba arkadaşlar benim saçlarım seyrek saçlarımın önlerinde çok az saç var böyle kel gibi kızalr kahkül kestir kapanır diyorlar ama uğraşmak istemiyorum argan ve badem yağı al kullan diyorlar da ben badem yağının saçı beslediğini biliyordum yani saçımın önünden saç çıkması lazım. Ne gerekir sizce ya da bu argan ve badem yağı saç çıkartır mı?Saçlarımın önleri çok seyrek
Saçlarımın önleri çok seyrek, kel gibi! Oradan saç çıkması için ne önerirsiniz?
Yoğun saç dökülmesi sonrasında saçlarda bölgesel olarak seyrekleşmeler, hatta kelleşme görülebiliyor. Öncelikle altında yatan sebebi bulmak ve iyileştirmek gerekiyor. Saç dökülmesinde en fazla rol oynayan etkenler genetik faktörler, düzensiz - sağlıksız beslenme, fazla stres yapmaktır.
Saçımın tepesi seyrek kadınlarda normal mi?
Saçımın tepesi seyrek
Saç dökülmesi ya da kelleşme daha çok erkeklerde görülüyor olsa da, kadınlarda da görülebiliyor. Özellikle ailenizde kellik varsa bir gün sizin de bu sonla karşılaşmanız muhtemel. Fakat yoksa ve saç dökülmenizin altında başka bir sebep yatıyorsa, doğru tedavi sayesinde kellikten kurtulabilirsiniz.
Saçlarımın ön kısmı seyrek, nasıl saç çıkaracağım?
Saçlar tepe, ön ya da yan kısımlardan seyrekleşebiliyor. Bunu fark ettiğiniz an bir uzmandan yardım almanızı öneririm. Saç dökülmenizin sebebi bulunmalı ve tedavi edilmelidir. Onun dışında saçları gürleştiren, yeni saç oluşumunu destekleyen ürünleri kullanmayı da tercih edebilirsiniz.
Saçımın önleri seyrek badem yağı iyi gelir mi?
Saçımın önleri seyrek
Badem yağı saçları güçlendirip besleyen doğal yağlardan bir tanesi. Yeni saç oluşumunu destekleyip, saçların gürleşmesine de yardımcı oluyor. Bu nedenle haftada 1 ya da 2 kez mutlaka kullanmanızı öneririm. Kokusu da kötü değil, uygulama sonrasında iyice durularsanız yağlı his de bırakmıyor.
Saçımın önü seyrekleşti diyenler ne yapmalı?
Saçımın önü seyrek diyor ve gürleştirmenin yollarını arıyorsanız, öncelikle sıcak sudan uzak durun derim. Haftada bir kez saçlarınızı soğuk suyla, masaj hareketleri eşliğinde yıkayın. Soğuk su kan dolaşımınızı hızlandıracak, saç köklerini harekete geçirecektir. Isı kullanımından uzak durup, sağlıklı beslenmek de saç dökülmesinin, seyrekleşmenin önüne geçen önlemlerden. Badem yağı, argan yağı gibi doğal yağlardan da mutlaka destek alın derim. En önemlisi de her zaman saç probleminize, saç tipinize uygun olan saç bakım ürünlerini tercih edin ♥
kadınlarda erkeksi dökülme yada seyrelmeler oluyorsa kesinlikle hormonsal bi sorun vardır bence çözümü yağlarda arama öncelikle troid hormonlarını kontrol ettir çünkü saç dökülmesi ve saçlarda incelme yapar.. İlerlerse hiç çare bulamazsın önce tahlil yaptır sonra dermatologa görün geçmiş olsun
drlar saçın içine ediyolar benim de normal dökülmeydi bilimsel ürün denilen rogaine verdiler kullandım bıraktım dökülmelerim arrtı saçım daha azaldı drlara da güvenmeyin eczacılarla anlaşmalılar
badem yagı ile e vitamini karışık iyi gelebilir saç derisinin vitamine ihtiyacı var sonuçta ve hurmada yersen iyi gelir Mersin yaprağı, saç dökülmesini önlemek için oldukça etkili bir bitkidir. Mersin yaprağı kaynatarak elde edilen su ile saçları sık sık yıkayabilirsin Saç dökülmesini engellemek için zyetinyağı ve yumurta sarısı ile elde edeceğiniz karışımı saç diplerinize yedirerek 3 ila 5 saat arasında bekletebilirsin
Sacinin seyrek olmasi onlerde az olmasi sorunu degil mi? Argani falan bosver cildiye doktoruna git. Sorun cinko mu? Ostrojen mi? Aktar degil doktor karar versin.
Benimde bir ara çok dökülme olmuştu saçlarımda açıktı ve derisi gözüküyordu ben mecitefendi saç bakım yağı kullandım bazen içine hint yağıda karıştırdığım oluyordu.
hayır lan öyle değil yaşım o kadarda büyük değil yaniii perçem felan yapınca o kadar belli olmuyoda kötü duruyo ama önlerden küçük küçük saçlar çıkıyoo :D
Yeşimdmr sen bunları takma sen dişi olduğun için kadın tipi saç dökülmen var yani kel kalmazsın kadınlarda çok dökülmez saç ve ilginçtir ki bendede var kadın tipi dökülme yani kel kalmazsın en fazla saçının yüzde 30 unu kaybedersin en az yüzde 27 ve doğru saç modeli ile hafif kelliğin kapatarak bir nebze saçın çok görünür ve saçını mümkün olduğunca kısaltma ki saçın az görünmesin ve saçın eğer açık rengse tavsiyem direk koyu renge boya daha çok saçın var gibi olur doktora git muayne ol eczane den işe yarayan birkaç ilaç al zaten gençlerde bu yıllar saç dökülmesi aşırı derecede artı kızlarda da bir nebze artış gösterdi kadınlarda saç dökülmesi genelde geçicidir erkek tipi dökülme kadın tipi dökülmeden 5 kat daha kötü not birkaç yıl sonra genetik dökülmenin çaresine bulabilirler bu söylediklerim çok gizli bilgilerdir not güzellik uzmanıyım