evet arkadaşlar sizce mesleği olan bir kız en az kaç yaşına gelmişse evde kalmıştır ya da erkek en çok kaç yaşında ki bi kızla evlenmek ister? Bir kızın evde kalma yaş sınırı nedir?
Cevabın nedir?
+1 yılBence 26 yaşını geçmiş ve hala ciddi bir ilişkisi olmayan kişiler evde kalmıştır, şurdan yola çıkarsak eğer hayatında biri yoksa, hayatına giren kişiyi tanıman ardından söz süresi nişan süresi derken zaten bu zarf 3-4 yıl arası sürüyor, insanlar hemen evlenmek istiyorum diyip evlenemiyor, hem maddi hem manevi hazırlık aşamaları var, bu şekilde olursa ancak 30 yaşında evlenirsin :). bu arada geçen zamanla birlikte zaten evlenilebilecek kişiler evlenmiş oluyor ya da ciddi bir ilişki sürdürüyor oluyor ondan belirli bir yaştan sonra çok umutlu olma çok iyi bir eş adayı bulabileceğine dair, geriye kalanların çoğu kompleksli sorunlu kişiler oluyor ve de kendilerini erkek olsun kadın olsun ben çok seçiciyim vs diyerek avutuyorlar :) elbette çok az istisnai durum var.
Öte yandan şu çok belirgin bir gerçek ki erkekler genelde daha genç kişileri tercih ediyor yani sen 30 unda iken akranların seni tercih etmez, 29-30-31 yaşındaki kişiler 25 yaşındaki kişilerle evleniyor bu gnelde böyle oluyor ama az da olsa aynı yaştaki kişiler evleniyor, kadının kendinden küçük kişiyle evlenmesi gibi bir durumda ülkemizde hoş karşılanmadığından çok zor kadınların işi. Yaşlılık etkileri 25 yaşında belirginleşiyor 30 da inkar edilemez hal alıyor kadınlar için ondan çok zorlaşıyor kadınların işi günden güne cazibelerinide yitiriyorlar çünkü.819 Yorumla- +1 yıl
Sen bi baayn olarak bu cevabi nasil en iyi cevap sectin bir de biliyormus cok iyi deneyimlemis gibi yazmis uzun uzun. Kac yasindasin merak ettim. Nerde buyudun evde kalma nasil bi tabirdir. Sizin gibi insanlardan arindirilmadikca bu toplum kadinlara huzu yuzu yok. 26 yasindan sonra son kullanma tarihi gecmis bi maddeyiz biz cunku senin gibilere gore. Senin gibi bi adamla evlencegime sonsuza kadar yanliz kalayim.
- +1 yıl
Rohirrim'e katılmamak elde değil. Bu cevap nasıl en iyi cevap olur ya? Evde kalmak diye bir şey mi var. Kimisi 19'unda evlenir mutsuz olur kimisi 30'unda evlenir mutlu olur. Saçmalamayın. Aşk ya da kısmet insanın ayağına ne zaman geleceği hiç belli olmaz.
- +1 yıl
Gerçeklerden bu kadar kaçmayın artık bence, burada internette yok böyle mi şöyle mi, dediğinizde toplumsal olguları değiştiremiyorsunuz, aklı mantığı olan gerçekçi olan herkes zaten yazılanların benzerlerinin toplumda geçerli olduğunu görür. Evlilik nedir aile kavramı nedir bunu özümseyememiş kişiler ancak savunur aksi düşünceyi.
- +1 yıl
30 a yakın bir yaşta olup hala evleneceğin kişiyle karşılaşma umuduyla yaşıyorsan bence bir sıkıntı vardır, doğru kişi karşıma çıkmıyor hep yok şöyle yok böyle demek hep bahane doğru olmayan kişinin karşısına doğru kişi çıkmaz bu gerçeğide unutmamalı insan, herkes dengi dengine, belirli bir yaşa kadar gelip ciddi bir ilişki sürdürme becerisinden yoksun kişiler ya karşılarındaki kişiyi gelip geçici görüyordur ya da karşılarındaki kişiler hep o kişileri gelip geçici görmüştür.
- +1 yıl
İnsanın kendine dönüp bakması gerekiyor bazen. Bazı hususlarda nasip kısmet olabilir ama insan elinden geleni yapmıyorsa ardından kendi kaderinide bir nevi kendi çizmiş oluyor. Olaylara gerçekçi yaklaşması insanların daha doğru bir algıya sahip olmalarına yardımcı olabilir. Çevrenizi daha iyi gözlemlemelisiniz bence, istatistiksel olarak bakıncada erkeklerin 27 kızların 23 olduğu yazarken (tüik) evlilik yaş ortalamasının hala bazı şeyleri inkar etmek kişisel avuntudan öteye gidemez bence.
- +1 yıl
malesef dediklerin dogru. ülkedeki bu zihniyet kendimi asagıdaki yorumdaki gibi kullanım tarihi gecmis mal olarak görmeme sebep oluyor zaman gectikce ama söyle bir durumda var artık kadınlar da okuyor ve zaten okul bitir iş bul derken yas oluyor 25. o arada da ciddi ilişkiye vakit bulunamamıs olunabilir. benim bir tanıdıgım 38 yasında evlendi ve muhtemelen o yasına kadar karsısına cıkan onu sevebilecek en iyi adamla evlendi. kariyerinin maksimum yerinde.
- +1 yıl
Muhakak artık şartlar değişti eskiden 18 yaşında 20 yaşında en geç evlenirken herkes artık değişen şartlardan ötürü bu yaş aralıkları yukarı yönlü kaydı. Anahtar nokta burası belki de, insan zaman bulamayabiliyorda olabilir ama ben şuna inanıyorum insan isterse başarabilir, zaman yoksa zamanda yaratabilir. Bazı istisnai durumlar oluyor elbette, fakat genele bakınca ve insanların bu durumda ki yaklaşımına ne yazık ki bazı hususlar kadınların aleyhine.
- +1 yıl
Evlenmiş olmak için insan evlenmemeli kesinlikle, evet beklenmeli ama beklemek demek sonuç alınacak demek değil, insan beklerkende etrafını gözlemleyebilir ve uyum sağlayamayacağını düşündüğü kişilerle bile büyük bir uyum yakalayabilir, genelde ön yargılar englliyor bu gibi durumları.
- +1 yıl
Gerçekten iyi ideal bir eş olabilecek bir erkeğin ya da bir kadının belirli bir yaşta evli olmayabilir ama hala ciddi bir ilişkisi yoksa (evlilikle sonuçlanmayabilir) bence insanın etkileşimini ve ilişkilerini gözden geçirmesi gerekiyor. Ve ne acı ki genelde belirli bir yaşa kadar evlenmemiş/evlenememiş kişiler çoğunlukla herkesi kapsamamamakla birlikte kısa süreli ilişki düşünen kişilerden oluşuyor.
- +1 yıl
o dedigin kadınlarda degil de daha cok erkeklerde var. yani karsısındakine gecici gözüyle bakmak. gecici gözüyle bakılan bir kadın da yeni ilişkileri zaman kaybı olarak görebilir. baska seylere ayıracagı zamanı ona ayırmıstır. bunun bir de kendini toparlama süresini hesaba kat, al sana evlilikten soguma sebebi. etrafınca cok sevilen, sayılan biri bu sekilde evlilikten soguyup hayatına birini almama kararında olabilir.
- +1 yıl
bir de su var türklerde; misal kadınsın degil mi? 'etrafına göz gezdiriyorsun' senin deyiminle. bu dedigine genelde 'yollu' sıfatı yapıstırıyorlar. en güzeli ne biliyor musun? herkese resti cekip kendi basına olmak. sırf evlenmek icin evlenmek kadar deli cesareti bi durum yok.
- +1 yıl
26 tida daha yeni uni bitirenlerde oluyor. sizin gibiler erken evlendiginden bosanma sayisi hic inmiyor zaten. bide sunu solim bi insan her onune geleni secmiyor die sorunluda olmuyor. aradiklari ozellikleri bulamiolar belkide. geri kfali dusunmeyin ltfen. erken evlenip ayrilmaktansa gec evlenip ayrilmak daha iidir. cunku belli yasa kadar en azindan duzenini kurup koca eline bakmazsin.
- +1 yıl
senin ya yaşın küçük ya da ciddi anlamda başka sorunlar var. o kadar laf kalabalığı yapıp hiç birşey dememeyi de çok iyi başarmıssın. uygun kişiyle karşılaşmamış olmak bazen sadece kader de olbilir. bunu kavrayabilirsen hayatında çok ciddi yol katedeceğini düşünüyorum.
anlamkta zorlandığın için sana çok basit küçük örnekler vericem.
şöyle düşün ki sen sakat doğdun. kimseyle evlilik yapamayacak kadar sakat doğdun. dolayısıyla evlenemiyorsun. bu kader mi kader? - +1 yıl
ikinci örneğime geçiyorum. çok kötü bir çevrede doğdun ya da kötü bir çevrede çalışmak zorundasn.. evlilik düşünemiyorsun bu da kader?
Allah vergisi karşına doğru insan çıkmıyor. ve sen de gerizekalı bir ezik olmuadın için sırf çevrene evlenebileceiğni kanıtlamak için evlenmiyorsun. bu da kader arkadaşım. bu kadar basit. karşıma çıkmamışssa içimden gelmiyorsa evlenmem. beklerim. - +1 yıl
gerçekten senin gibi düşünnen dar kafalı ama kendini çok bilgli gibi gösterip laf kalabalığı yapan insanlardan toplumun arındırılması gerek. aç biraz kitap oku. ufkunu genişlet. kuran oku. kader konusunu oku. psikolojik kitaplar oku. buraya yazdıgın yorumlar ancak kafası boş aileden birşey almamış ergenleri etkiler. altı tamamen boşşşş
- +1 yıl
Dostum mesela tıp okuyan ya da mühendislik okuyan bir kadın hemen hemen o yaşlarda mezun oluyor. yeni yeni parasını kazanıyor. Üniversiteye giden bir kadın aile evine döner dönmez evlenmeli diyorsun öyle mi? Kusura bakma ama eğitim alan insanlar 27 den önce kolay kolay evlenemiyor. Ortalama olara 27 gibi evliliğe hazır hissediyor gençler ve bunun ilerleyen yaşlara kadar yolu var. Pek çok kadın Amerika vb ülkelerde kariyer için evliliği erteleyerek yumurta donduruyor. Sen liseden mezun olup evde koca bekleyen bir kadın modeli hayal ettin sanırım. Bu zamanda bu zihniyet çok komik. 23-24 gibi üniden mezun olan kadınlar da 26-27 gibi evleniyor. Atanamayan bir öğretmen çift nasıl evlensin? 20 k dan aşağı kira yok. Herkes geçim derdinde kim düşünebilir evliliği. Maddi gücü olmayan , hayatına şekil verememiş kadın ve erkeğin birlikteliği büyük ölçüde yıpranıyor. Gençler evlilik için maddi ve manevi olarak hazırlanmayı bekliyor. Bil diye söylüyorum akademik eğitimini tamamlamış erkekler genel olarak 27 den sonra evleniyor ve onların sevgili ya da nişanlıları da bu süreçte evleniyor. Eğer adam pedofili değilse 27 evde kalmış denecek bir yaş değil. Ayrıca herkes evlenmek istemiyor evlilik düşüncesinde olmayan ya da istediğini bulamadığı için yalnız kalmaktan korkmayan insanlar canları isterse 50 li yaşlarında evlenirler. Herkesin hayatı kendine.
En İyi Cevaplar
+1 yılEvde kalma yaşı diye birşey yoktur. Hayat her an süprsizlerle doludur. Aşk yada kısmet'in senin kapını ne zaman çalacağı hiç belli olmaz. 19 yaşında evlenip mutlu olmayacağıma daha sonra evlenip mutlu olmayı tercih ederim. Kendinizi sınırlamayın Allah diledikten sonra 20 yaşında da evlenirsin 50 yaşında da.
41 Yorumla- +1 yıl
aferin adam. katiliorum.
- Aile & Toplum konusunda 846 cevap paylaştı.
+1 yıl90 yasında bir yaşlılar evine yerleşeğim.Karşı masada sevdiğimi gözüme keseceğim ve kendi ellerimle ona evlilik teklifi edeceğim :).O yaşlarda cinsellikte pek olmaz o nedenle onla bahçede el ele gezip başımı onun omzuna koyup uyayacağım.O yaşlılar evinde genç hemşirelere asıldığında kıskançlık yapıp onu bastonumla onu dürteceğim ve hayatımın son demini onun omzuna yaslayarak onun kucağında öleceğim.Son aşkım olacak :).Kalbim attığı sürece seveceğim, hissedeceğim, aşık olacağım ve hayatımı kendi istediğim şekilde yaşacağım.Benim için evde kalmak gibi kavramlar yok.Böyle sınırlar içinde yaşayanların ne kadar mutsuz evliler yaptığını toplumda görüyoruz.Ben o statistiğe dahil olmayacağım.
Hakkımızda en hayırlısı :)31 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kadının doğurganlığı geçiyor bu yüzden çocuk sahibi olmak istiyorsan erken olması iyidir.Ama çocuk yapmak istemiyorsan.istediğin her yaşta evlenmen sorun yaaratmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılçocuk istemeyen var mı?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
62Cevap
+1 yılBöyle bir kısıtlama söz konusu olamaz... Eğer apartman kedisi niteliğindeysen daha uzun yıllar evde kalman muhtemel bir olasılık... Fakat dışarıya açılan, optimist bir yapın varsa elbet birisi senin kalbini kazanmayı başarabilir...
42 Yorumla- +1 yıl
Guzel tespit artiladim
- +1 yıl
Teşekkür ederim... Kabuğundan çıkmayan bir kaplumbağanın canlı olduğunu kim anlayabilir :)))
+1 yıl26dan itibaren tehlike çanları çalmaya başlamıştır. benim çok hoşlandığım bir kız vardı. aramız bir yakın bir uzak. dikiş tutturamadık diyelim. ilk tanıdığımda 25 yaşındaydı. şimdi 28inde. artık "yaşlandı lan bu kız" demeye başladım. üstelik görünüşünde hiçbir değişiklik olmadı. kız hala çıtır :)
12 Yorumla- +1 yıl
dursun zaten gözüm kalmadı kızda. ayrıca samimi duygularımı yazmışım. neden mide bulandırıcı oldum şimdi?
Aile & Toplum konusunda 897 cevap paylaştı. evde kalmak ne yahu ? bunu bi kadın soruyor bir de.kendinize bu tür saçmasapan şeyleri nasıl yakıştırıyorsunuz anlamıyorum.evde kalmanın yaş sınırıymış.kafanıza sıçayım.
73 Yorumlaevde kalmak diye bir şey olamaz mantık hatası var nasip kısmet olmadıysa insan bekardır her önümüze gelenle evlenemeyiz evelnenler izdivaçlarda saten ben 27 yaşımdayım 2 kez niyetelndim birinde kuzenimin iftirasına ugradı eski sevgilim diğerinde ise ben başkasına aşık oldum yani ben evde kalmak lafını pek yakıştırmyorum şahsen babamın evi daha rahatsa eger evlenmem
10 Yorumlabence çok saçma.yaş sınırı yoktur.evlilik bi tercih meselesi ister 18inde evlenirsin ister 40ında,50sinde bu kişiye kalmış.evde kalmak nedir ya :ss olmuyosa olmuyodur yada istemiyodur yada.. sayısız nedenn
10 Yorumla
+1 yılHer kadın 18-27 yaş aralığında evlenirse bize kim bakacak... Yoksa ben de mi evde kaldım :)) Allah baht güzelliği versin, karşımıza doğru insanları çıkarsın... Her yaşın kendine göre bir güzelliği vardır...
10 YorumlaErkek 30,
Bayan 30..öncesinde evlenmeyin yazık günah.36 Yorumla
Soran+1 yılneden yazık oluyor
- +1 yıl
Hadi len
- +1 yıl
Çüş lan çüş
- +1 yıl
He Valla :)
bu gönül meselesi bir kız gönlüne yatanı yanına yakışanı bulamamışsa buna evde kalmak değil gönülde kalmak denir...
31 Yorumla- +1 yıl
++
+1 yıl35 üzeri diyorum. Çünkü bu yaşlardan sonra insan kılına tüyüne vs. çok dikkat etmeye başlıyor diye düşünüyorum.
20 YorumlaEvde kalmak mı? Hala böyle birşey var mı bu devirde? Evde kalmak diye birşey yoktur. Evlenmemek vardır. Seni "almazlarsa" evde kalırsın. "Evlilik için adım atmadıysan" evlenmezsin.
20 Yorumla
+1 yılHerkesin bir kısmeti alıcısı vardır merak etmeyin kimse evde kalmaz :) ama zaman ve koşullar müsaitse 25-30 yaş tam ideal yaş bana göre ;)
20 Yorumlanenelerimize sorarsak ergenliği takip eden ilk yıllar bu şekilde itham edilmek için yeterli yaşlardır ama bana kalırsa bu kavram artık çok geride kalmış bir düşüncedir evde kalma diye birşey yok evlenmeyen insanın kendi tercihidir
00 Yorumla30
25 26 yaşındaki bir kız bana göre evde kalmış sayılmaz evlilik yaşı en az 24 olmalı bana göre.20 Yorumla
+1 yılEvde kalma diye birşey yok herkesin bir alıcısı vardır bu saçma sapan olayı kafanızdan çıkartın lütfen
30 YorumlaYok öyle bir yaş sınırı..
Özellikle, düzgün, dünya görüşü oturmuş insanlar arasında.. O yüzden bırakın bu mahalle kafasını artık..11 YorumlaAile & Toplum konusunda 950 cevap paylaştı. Evkızları için 30 sınır, mesleği varsa çalışıyorsa 35..
20 Yorumla
+1 yılbu ortama bağlı. ben 20 yaşındayım annem bana sürekli evde kaldn deyip duruyorç bazen acaba cidden evde mi kaldım die düşündüğümde oluyor hani :D
10 Yorumla
+1 yılnasip kısmet işleri bunlar önemli olan ömür boyu bıkmadan sevgi saygı çerçevesinde ilerletilecek bi evlilik... bunun yaşla ilgisi yok Rabbim hayırlısını nasip etsin
10 YorumlaErkek ve Kadın 30 yaş sınır erkek için ideal kız için riskli...
hele hele 35 yaşında bir erkek ve 25-26 kızla evlenirse kendisine yazık eder00 Yorumlaevde kalmış bir kız vakası sorusu daha.erkegin küçük penis travması ve bu soruları yarıştırmak lazım:))
00 Yorumlakızlarda 25 erkeklerde 30,bu sınırlar asılınca zor be
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖyle belirgin bir sınır yoktur. Fakat kızlar 35 den sonra kendilerinden çok büyük erkekler tarafından ancak tercih edilirler.
41 Yorumla- +1 yıl
++
gögüslerin yer cekimine yenik düstügü,kalcaların kaslarını yaydıgı zamanlar hatunun evde kaldıgı zamanlar demektir.
20 Yorumla
+1 yılbence evde kalma deyimi artık fazla kullanılmamalı kadınlar kariyer yapmayı daha ön plana koyuyorlar evlilik ise daha geç yaşta oluyor.şahsen ben öyle düşünüyorum
10 Yorumlabenim bir tanıdık 37 yaşında kız hala taş. evde kalmış da sayılmaz aslında.. kendine bakınca güzel kalabiliyorsun evde kalma hikaye. çık esra erola bulursun mutlaka :DD:D:
10 Yorumla
+1 yılBayanlar için 26 max 27.
Erkekler için ise 35 evde kalma sınırıdır bence40 Yorumlaherkesin her yaşta bir alıcısı vardır. sıkma canını :)
00 YorumlaEvde kalma olayı anca asırı tipsizsen ve yinede kimseyi begenmeyip istemiyorsan olur yasla olmaz bu işler
20 Yorumla
+1 yılben 33 yasındayım hala beklıyorum evde kalmaya gelınce anlasamyıcagın bırıyle mutsuz bır evlılık yapacagıma evde kalırım daha ıyı
22 Yorumla- +1 yıl
evlendinmk simdi
Ortalama 30dur bunun bir kriteri yok. Bakımsız bir kız 25inde bile evde kalmış sayılabildiği gibi bakımlı ve gerçekten çok güzel bir kız 35e kadarda evde kalmış sayılamyabilir :)
10 Yorumlabence 25ten sonra yavas yavas albenisini yitiriyor kızlarımız benım gozlemlerım bu yasıtlarıma bakıyorumda ole yanı
30 Yorumla
+1 yıl30,dan sonrası risk oluşturuyor. Hem evlilik konusunda hemide doğum riskinin artması bakımından.
10 Yorumla
+1 yılmahallemizde bir bayan var 42 yaşında.bende ona yetişecem az kaldı bu gidişle..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl34 yasındayım
23 yasındaki iş güc sahibi ünlü erkeklerden evlenme teklifi alıyorum
ben evde mi kaldım yani?20 Yorumlasen bakma altta sallayanlara 25ten sonra tehlikedesin hicbir erkek kendisinden buyuk kiz istemez 30a gelip evlenmezsen artik dul erkeklere bakacaksin cunku bekar erkek bulmak zor
10 Yorumla28
yinede çevre faktörü belirler bunu..
kırsalda daha erkendir...20 Yorumla
+1 yıl30 yaşına gelmiş hala evlenmemiş kız evde kalmıştır bence :D
10 Yorumla27'ye merdiven dayıyan kız artık evde kalmıştır.
Kız dediğin taze kavrulmuş fındık gibi olmalı:)30 Yorumlaevde kalma diye bişey yoktur beğenmeme konusu vardır :))
00 Yorumla
+1 yılöyle bir sınır olduğunu sanmıyorum
kişiye,yere,zamana göre değişir
bence 30 yaş20 YorumlaKısmet bu işler 28-29 en en geci olmalı ki çocuk olacak daha :))
20 Yorumla26-27 yaşından sonra babası tuzu sirkeyi basabilir ufak ufak üstüne. :)
20 Yorumla
+1 yılKim Ne Derse Desin 25 Yaşından Sonra Kısmet Bulmak Gerçekten Bi Kız İçin Zor Oluyor ..
10 Yorumla27 yaşında tanıştırsalar 28 nişan 29 nikah 30 unda da alırsın kucagına bebegi :) ideali bence bu.
00 Yorumlaevlenmesinin sınırı olmaz
ama en geç 35+++ kaldınız evde :)10 Yorumlaerkeklerin genel olark evlenme yaşi olarak görüdüğü zaman +25 dir
00 Yorumla
+1 yıl30 ndan sonra evde kaldığını düşünebilirsin ben şahsen öyle düşünecem o zaman
00 Yorumla
+1 yılBir kızın evde kalma yaş sınırı nedir? :
- 35 -40 dir10 YorumlaBence 28i geçmiş ise bi silkinmeli..Tabi herkes evlencek diye bi şart yok :D
03 Yorumla- +1 yıl
rohirrim sen evde kalmadin korkma.
+1 yılOyle bir sınır yok aslında bunu uyduran toplum.
10 Yorumla
+1 yılçalışan için 35
çalışmayan için 2430 Yorumla95e kdr yolu var panpa.
00 Yorumla
+1 yılbabaanneme göre tuzlanma zamanım çoktan geldi
01 Yorumla
+1 yılÖyle bir sınır yok sanırım.
00 Yorumla
+1 yıl18 yaşını geçen her kız evde kalmıştır.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. çağımızda arık 35 filan diye düşünüyorum ben.
10 YorumlaBizim göyde 20'sii geçen gızı almıyok.
20 YorumlaEvde kalmak diye bir şey yoktur.
10 Yorumlaöyle bir sınır yoktur
41 Yorumla- +1 yıl
++
25inde hala ciddi bi ilişkisi yoksa kalmıştır
30 Yorumla- Devamını Gör (26)
Devamını Gör(71)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!