Erkekler. yardıminiza ihtayicim var ;)
Sert davranışlı erkekler nasıl yumuşar. Ciddi olacakms bundan sonra ilgsini nasıl çekebilirim?
Sert davranışlı erkekler nasıl yumuşar. Ciddi olacakms bundan sonra ilgsini nasıl çekebilirim?
önce kendine cekme yollarına bak sonraa o zaman gelir gelmeze sevmiyordur istedi kadar ciddi olsun erkek milleti haklıysa vazgecmez.
sıkıntılı bi durum var sanırım onun için bence ilk 1 hafta 2 hafta üstüne gitmeee oluruna bırak gönlünü almak için harbi konuş ama bütün riskleri göz önüne alarak..sen kazanırsın buna inan eniyi bunu yapmalısın bence.
- bundan sonra ciddi olacağım demiş,
- olamaz aslına döner.nasıl ki sana döndü.
- hiçbir şeye çalışma.
Basima cok geldi tehtit yontemini kullanirsan tirsar.. ben "boyle hava yapcaksan bitsin kimsenin kahrini cekemem" dedigim an yumusuyorlar :)) bence sende dene :) erkegi sinsince ona farketirmeden avucunun icine alcaksin sen yoneteceksin ama o yonetiyor sanacak iliskiyi... kapiss ? :) cokkk fenayimm... vaayy behhh :)
Cevap
13Cevap
o öyle bi anlığına söylemiştir sende bikaç zaman ciddileş zaten o rahatsız olup çocuklaşır merak etme;)
o daha iyi inat birisini sen çocuklaş dedikçe cidileşir bırak kendi vazgeçsin ;)
deneme akışına bırak
bu zamana kadar sakin bi insansa çok kötü bişey olmadan agresif olmaz
ee o zaman kötü ve agresif değilmişki ilgiliymiş sonradan ilgisiz davranacakmış ne yaptın çocuğa doğru söle:D
1 yıl boyunca sevginden uzak tutmuşsun demekki seni gerçekten sevio yani sana kötü ve ilgisiz davranamaz merak etme
mmm anladım senin durumunda farklı.. neyse bundan sonra diceklerim özele girer sustum ben :)
atamıorum :S:S
hem yardım edecem hem de eklicem sen ekle :D
aksine laubali olabilirsin.. yada senden ciddi ol ciddiliğin nası kötü bişey olduğunu ona ispatla bakalım.. kız milleti değilmisiniz erkeğin burnundan elbet getirirsiniz :D
Sen kendin ol , ve birazda onun huyuna suyuna gitmeye çalıs derim. ne istiyorsa kendi kuralların ölçütünde yapmaya calıs.
aynı taktikle ciddi olarak fakat değişeceğini sanmıyorum
Yumoş kullansan bile yumuşamaz. Bu şekli ile seviyorsan sevgi herşeyin ilacıdır.
yumuşamaz ancak aramayacak ve sormayacaksın
yumoş ile yıkaman lazim
biraz okşarsan yumusayabilir
olgun biri ol kendin ol yeterli
Yumaşıtıcı kullan
Sağolun gızlar
İlgi alaka ve şevkat göstererek yumuşatırım
Olgunlaş sen de.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar