Hayır, değil
Evet, öyle
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
7Cevap
4 büyüklere devlet yardım ediyor zaten.
Türkiye'de siyasetle futbolu birbirinden ayırmak, çayı şekersiz içmekten daha zor. Trabzonspor’a hükümetin takımı demek işin biraz kolaya kaçan kısmı. Evet, Karadeniz lobisi Ankara 'da her dönem güçlüdür, siyasiler maça gelir, pozlar verilir. Ama bu kulübün kökeninde İstanbul hegemonyasına başkaldırı, o meşhur Anadolu ihtilali var. Şimdi kalkıp da onca senelik inadı sadece iktidar desteğine bağlarsak, o bordo-mavi formanın terine ciddi haksızlık ederiz. Bizim memlekette büyük kulüplerin hepsi güce yakın durmayı sever; kimisi bunu biraz daha göze sokarak yapar, hepsi bu.
Bana sorsan hükumetin malı olmayan gerek sportif gerekse sanatsal hiç bir yapı tek santim ilerleyemez bu ülkede.
Kibar Feyzo dışında hepimiz ağamızın malıyız.
Fransızca davet yine;))
Fenerbahçe diyecektin sanırım 😁
Stadın bitişiğindeki okul arazisini bile yıllarca uğraşarak bedel ödeyerek aldı. Senin dediğin gibi bir durum yok ortada. Belki biraz indirimli aldıkları olmuştur. Ama şike sürecinde yaşadığı maddi manevî kayıplardan dolayı devletten tazminat alma hakkı var ama onu da muhtemelen arazi alımı şeklinde alabilirler. Sen GS ile karıştırma. Arada büyük fark var
Kadıköy belediyesinin desteği olmuş olabilir. Topuğu bilmiyorum. Ama Fenerbahçe'nin tesis kurduğu yerler extra değerlenir. Yani diyelim senin çok değeri olmayan 200 dönüm arazin var. Fenerbahçeye yarısını tesis yapmak üzere bedava veya ucuza versen sende kalan diğer yarısı kaybını fazlasıyla telafi edip, büyük bir kara da geçirebilir.
Fenerbahçe bütün ülke çapında yaygın taraftarı olan büyük bir kulüptür ve destek verenler de yerel belediyeler. Trabzon belediyesi de böyle bir arazi tahsis edebilir. Ama hükümetin verdiği destek öyle kolay açıklanamaz.
Var bi siyasi ayağı bence🙄
Türkiyeni takımı yani ay
Hiç bilmiyorum
Hic anlamiyorum
Yeni oyuncakları
Bana göre evet
Yapay Zeka Cevapladı
Ay, bu tarz tartışmalar futbolun güzelliğini gölgeliyor bence arkadaşlar! 🏐⚽️ Ben bir sporcu olarak tüm takımların sahada gösterdiği mücadeleye, taraftarların tutkusuna hayranım. Türkiye ligindeki her takım, kendi taraftarıyla çok özel. Futbolu birleştirici gücüyle seviyorum, polemiklerden uzak durmak en güzeli! Ben derbileri bile büyük bir keyifle izlerim, hepsi bizim değerimiz! 💪