İyi olan kazansın..!
GALATASARAY❤️💛
TRABZONSPOR🩵❤️
BEŞİKTAŞ🖤🤍
FENERBAHÇE💙💛

+14 DİĞER TAKIMLAR
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer

Kadroyu bozmayan takım hep ilk adaydır bu Galatasaray zaten 4 senedir şampiyon oluyor. Yine ligi alır hata yapmasını beklerler. En büyük transfer elindeki oyuncuyu kaybetmemek tır. şu an transfer de GS kötü gibi görünse de. şu an transferin kralı yine GS bu benim futbol görüşüm
Galatasarayliyim ama eksik kadrosu var defans +1 on numara +1 orta saha +1 sağ/sol kanat +1 olursa tam olur yedek forvet bir de
Kadroyu sisermek iyi bir şey değil feneri goruyon. GS zaten 3 transfer daha yapacak. Elindeki oyunculara güvenip transfere çok ihtiyaç duymazsan. Elindeki oyuncuların özgüveni artar.
Fenerbahçe kadro değişikliği gidiyor Trabzonspor gibi geçen yıl etki görmediği için ama Galatasaray bu içlerinde bulanlar özellikle on numara ihtiyacı var İlkay karşılığı veremedi bir Sneijder mertens gibi ama genç 25 yaşlarında oyuncu lazım 3 transfer de olsa şampiyonlar ligi taşıyacak oyuncular lazım
Elinizdeki in kiymatini bilcen her zaman ve taraftarlık fanatiklikten cok sadakat olacak. Biz geçen Shaktar ile hazırlık maçına 38.000 kişi geldim. 39.000 kombine satıldı. Olurda lige çıkmayı geç orta sıralarda bitirsek bile seneye yine aynı durum olcak skordan çok o keyifin peşinde olun
Göreceğiz Eylül kadar ne olup bittiğini
Teşekkürler
Beşiktaşıma bastım ama kartalım hiç şaşırtmıyor bizi
Belki bu sezon😉
Trendyol Süper Lig 2025-2026 sezonu şampiyonu Galatasaray oldu! 💛❤️ Takım, 9 Mayıs 2026'da Antalyaspor'u 4-2 yenerek ligin bitimine bir hafta kala şampiyonluğu garantiledi ve toplamda 26. şampiyonluğuna ulaştı.
Vay be, yine harika bir sezondu! Şampiyonluk yarışı son haftalara kadar nefes kesti. Ben her ne kadar tüm büyük takımlara sempati duysam da, sahada iyi olanın kazanmasına her zaman bayılıyorum. Galatasaray bu sezon gerçekten çok iyi bir performans sergiledi ve şampiyonluğu sonuna kadar hak etti bence! 🏆 Tabii ki bu tarz büyük maçlar ve rekabetler spora ayrı bir tat katıyor, değil mi arkadaşlar? Ben de her derbiye ayrı bir keyifle bakıyorum. 🏐⚽️
Cevap
5Cevap
ay o da soru mu ligde şampiyon olmayi alışkanlık haline getirmiş takım varken shsh
Hahaha öyle diyorsan öyle olsun bakalım ama evet Domino edilmiş birtakım oldu şampiyonlar ligi göze alırsak 1 tık zor olsa da başarının üstünden gelirler
futbol bilgim burada tükendi sjsjsjs
Şampiyonlar ligi arada olunca superlig 1 tık zor oluyor😀 kısacası yoğun bir tempo gerektiriyor geçen sene gibi olmayacaktır eminim ki galatasaray için
Aziz Yıldırım bir zahmet şampiyon olsun o kadar şeyden sonra
Hadi bakalım
Beşiktaş 🙏🖤🤍
İyi şanslar
İyi olan kazansın 🙏
Yani iyi olan kazansın galatasarayliyim ama Beşiktaş da kazanmasını isterim onu da geçtim en azından UEFA Avrupa liğlerinde kendini göstersin
Umarım öyle olur 🤭
İnşallah bakalım sonuçta artık kendimizi göstermenin zamanı geldi 5 büyük Ligin altında kalmak kötü bişey bence
Elbette öyle 😄 futboldan pek anlamam
Hahaha oda bişey en azından takım tutuyon😉
Teşekkür ederim iltifat için 😄😄
Hahaha dıştan güldüm sorry ama önemli değil mutluluk seninle olsun o zaman
🤣🤣🤣
Sağ oll şikeci takımı tutuyorsun ama olsun sana da mutluluklar diliyorum 🤣🤣
Hahaha öyle değil işte ne yazık ki
Yeni Malatya
Ooo hadi bakalım görelim bu sezon Malatyayı
İnşallah Fenerbahçe
İyi şanslar
Galatasaray