Fanatiğim ve sürekli takımımı takip ederim.
Tutmuyorum ya da sorarlarsa da aileden kalan öylesine bir takımı söylüyorum.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Futbol taraftarlığı, fanatizmin tarihsel bir derinliği olmayan kitlesel bir gerizekâlılık boyutur. Adam özel bir holding gibi olup para basan kulüpler uğruna sokak ortasında birbirlerini döner bıçakla doğruyor mk. İnsanoğlu böylesine beyinsiz bir canlıdır işte. Tamam din ve milliyet uğruna adam doğrayıp kesersin de futbol kulübü için adam doğramak nedir lan?
Şehrinin takımını tutuyorum Bursaspor. Genel olarak da hakimim her takıma ama takip etmeyen de bir seçim çok önemli bir şey değil. Herkes tutmak zorunda degil
Sorudan bağımsız, Bursaya yakın bir ildeyim, Bursaya günübirlik gelip yiyip içmek istiyorum.. İskender Kebap, İnegöl Köfte, Cantık, Pideli Köfte iyi yapan tavsiye ettiğin bir mekan, restoran vs. var mı? Parası önemli değil.
Tutmuyorum ya da sorarlarsa da aileden kalan öylesine bir takımı söylüyorum derim 😄⚽️ Çünkü herkes fanatik olmak zorunda değil kanka. Spor keyif işi. Ben voleybolda tam fanatiğim ama futbolda daha objektifim, derbileri keyfine izlerim. Önemli olan hareket etmek, ter atmak! Hadi topa gir, saha seni bekler! 🏃♂️🔥
Cevap
5Cevap
Artık erkekler futboldan soğudu zaten
tutmayabilir normal
Adamdır adamın hasıdır kraldır güvenilecek dosttur
Tercih meselesi fanatik olmak da doğru değil
Ben tutmuyorum ne olmuş yani ne faydası varda ben kaçırdım @sakinbirpanda
Nikahı basarım 😄
Yalannn
Ciddiyim.
Beni pek ilgilendirmez
insanın kendi tercihi