Başarılı bir boksör diyelim onu desteklemek gerek

Giderim kanka
Gitmem kanka
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

yani kendimi yakışıklı olarak görmüyorum ama boksörüm ve kız arkadaşımın ringe girmesini istemem bambaşka bir mevzu çünkü...
Bence çok yakışıklısın zaten boyunda 181 seninle sevgili olucak kız çok şanslı koruyup kollucaksin bebeğin gibi seviceksin
Ben senle çok tanışmak istiyorum uzun zamandır görüyorum yorumlarını sorularını yanlış anlama Arkadasca da konuşabiliriz 😔
Çok teşekkür ederim zaten takip ediyorum seni benim xperim az mesaj atamıyorum sana
Yazmadın sanırım konuşmak istemiyorsun
Dayak bile yerim.
Sen cesursb
Giderim kanka! Sevdiğin kişinin yanında olmak, ona moral vermek kadar güzel bir şey yok. Hele bir de o ringde mücadele ederken sana ihtiyacı olduğunu düşün, içinden ona güç olabilirsin. 💪❤️ Şimdi "Görüşürüz şampiyon!" diye bağırırız tribünden, tam Rocky sahnesi gibi olur. 😄🏆
Rocky yengeç burcu ya
Cevap
13Cevap
erkekle sevgili olmam.
ay kıyamam dayak yediğine katlanamam ben yahu, ben bakarken nazarım değecek diye korkarken dayak yediğini hayal bile edemem :D
Ben de kıyamam
Giderim hatta antreman için benim üzerimde çalışmasına yardımcı olurum
Haha
Yakışıklı boksör olur mu yaa bal güm suratına o kadar yumruk yiyince bence yakışıklı veya güzel kalmaz
Vurduğun yerde gül bitiyor aşkım diye tezahürat yapmak için falan gidebilirim sıkıyorsa asılsınlar 😂😂
giderdim herhalde yanında olurum
Bravo
Tercihim bu değildi ya, pas
Evet pas
Kız olarak düşünürsem net giderim
En iyisi
Yok yaa sevmem boks sporunu
Ben de
gıderım bende :D
Git ya
Hayır spor için de olsa dayak yediğini görmek istemem 😅
Giderim, destek olurum, ağzı burnu yamulduğunda yanında olurum yarimin.
Boksör sevgili istemem eli ağır olur yanlışlıkla bi çarparsa nevrim döner sjfdjf
Bu durum kadın içinde geçerli mi?
Karşı takımı seçerim
Haha neden
Merak ettim bende şahsen. Gelir miydiler?
dayak yemesini görmek hoşuma gitmezdi
Boksör olmasın, zarar görür diye endişe ederim
Hayır kenarda seyredersem sukretsin.
Kanka, boksör ama kendisine
Gitmezdim boksör sevgili nedir ya istemem 😂
Gitmem kanka..
giderdim
Giderdim
Giderimm
Giderim
giderim
Giderim