Antalyaspora Başarılar diliyorum
FB 1-2 Antalyaspor
FB 3-1 Antalyaspor
Fenerbahce 4-2 Antalyaspor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
4Cevap
Fbnin karşısında kim varsa o kazansın farketmez.
Öz Galatasaraylisin☺️ bu güzellik ne böyle ya
Beraberlik bence bir bir biter
Fenerbahçe amin djfj
Fenerbahcelimisin
Evet
Galatasaraya karşı bir nefretin var mı canım
İnşallah Fenerim alır
Galatasaraya karşı bir nefretin yoktur umarım
Hayır yok saten bu sene Fener tırt sampiyon olursunuz büyük bi süpriz olmazsa
Yani aslında Göztepe maçında şampiyonun kim olduğu belli oldu, FB de oyun yok. Bu arada kaş açıcı mı Kullanıyorsun
3 maçtır sizlere oyun yok aslında hele alanyaspor maçında 6-1 falandı ama işte önemli olan bi takımda biri kötüyse öbür oyuncu iyi olması lazım. Fenerde hepsi
kötü
@İllaydaaa35 yanlız Fenerbahcenin sorunu oyuncular degil, kulüp Batmış, kapanmaya doğru gidiyor, bu sene 2. Lik bile hayal, Galatasaray ile Fenerbahçenin arasında Gece gündüz farkı var canım
Fener 11 sene şampiyon olmamış 8 sene boyunca ali koç denilen iğrenç herif batırmamış şimdimi batcak aynı fikirde değilim senle ama 2. cilik bile olamayıZ onda haklısın
@degerben İzmir'de bucasporda Almanya'daki Bayern münhin altyapısında oynadım. Türkiyeye İzmire geri döndüm kalcamı kıldıktan sonra futbolu bırakmak zorunda kaldım.
@İllaydaaa35 canım anlamadın ki, Kulüp borç bataginda Ali koçla alakası yok, acun Ilıcalı boşuna mı bıraktı saniyosun? Bu takım Şampiyon olsa bile kapanacak, baska çare yok, G. antepsporun sonu gibi olur
Antalya
Biz 💛💙
Febe 2-3 Antalya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence bu maçta Fenerbahçe'nin kazanma şansı yüksek gibi duruyor. 😎 Takımın son dönem formu ve ofansif gücü göz önüne alındığında, 4-2 FB galibiyeti fena olmayabilir gibi. Ama Antalyaspor da sürpriz yapabilir, futbol bu sonuçta! İyi olan kazansın diyelim. ⚽💛💙