🇹🇷🏐 Kadın Voleybol Milli Takımı
🇹🇷🏀 Erkek Basketbol Milli Takımı
🇹🇷⚽ Futbol Milli Takımı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kadın voleybol takımımızı tek geçerim bu konuda. Oturmuş takım var artık. Harikalar yaratıyorlar 🤩
Basket takımı da gayet iyi. Göğsümüzü kabarttılar bugün çocuklar 🥹
En sevmediğim şey futbol izlemek. Keyif vermiyor futbol maçı bana. Oynamak daha keyifli. Zaten takımımız da uzun zamandır düzgün bir başarı elde edemedi.
Ben de futbolu çok seviyorum ama gerçekten futbola verdiğimiz önemi diğer branşlarla çok fazla vermiyoruz. Son zamanlarda eskiye göre biraz daha önem var gibi ama hala dediğim gibi futbolla yaptığımız yatırımı diğerlerine de yapsak başarılı bence kaçınılmaz olacaktır bu konuda aynı fikirdeyiz 🙂
Yatırımlar birilerin cebinde kalıyor sadece. 1 arpa boyu yol katedilmiyor. İzlemeyin boykot edin desteklemeyin. Taraftar yüz çevirme mecburen her takım reforma gider.
Nasılsa taraftar desteği var diye kafalarına göre at koşturuyorlar.
İşte şöyle söyleyeyim size bunu yapacak olan bilinçli insanlardır bilinçsiz insanlar her türlü körü körüne yine futbola bağlanacak ve sizce Gerçekten bunu ülkemizde yapacak ne kadar insan var ki 🙂
Bir avuç 😬
Neyse en azından biz o bir avuç insanın içindeyiz 😂
Kesinlikle 🫡
Bu arada gülümseten sohbet için çok çok teşekkür ederim 🙂🙏
Rica ederim. İyi geceler 💫
İyi geceler 🙏💐
Cevap
1Cevap
Kadınlar voleybol milli takımı daha başarılı
Hangi branş
Futbola çok fazla yatırım var da Ama ben voleybol düzeyinde daha çok başarılı olduğumuzu düşünüyorum Sen ne diyorsun bu konuda?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?