Siz olsanız hangisini alırdınız beğenirdiniz
Çubuklu
Lacivert
Sarı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Siz olsanız hangisini alırdınız beğenirdiniz
Cevap
6Cevap
Lacivert
Bu 😅 🦅 ... lacivert olsun
Fenerbahçeli sevgilime alacağım bunu alırsam hakaret gibi algılar. Bende lacivert beğendim ama çubuklu da asıl olan gibi
Lacivert daha şik
Teşekkür ederim
Rica ederim
Fenerbahçe forması her zaman hepsi güzel ama ben şu an bir lira bile olsa gidip almam bu yönetim gidene kadar
Evet haklı olabilirsiniz sevgilime alacağım ama kararsız kaldım hangisini alayım sizce
Güzel kötüyü geç her Fenerbahçeli her zaman en üst formayı alıp giymeli bunu bir dava gibi gor düşün
Anladım teşekkür ederim
İlla alacak isen kesin biri al sen beni dinle yıllardır her yerde bu işe hayatını vermiş biri olarak diyorum mesele güzel kötü değil kaldı ki emin ol zaten genel de herkesin beğendiği giydiği bu hem beğenecek hemde çok anlamlı vede bu forma hiç ölmez diğerlerini bir kaç sene sonra kimse hatırlanmayacak emin olabilirsin
Evet çok sıkı Fenerbahçeli eminim çok sevinir ilkini alacağım. Teşekkür ederim
Bir şey değil sen abini dinle pişman olmazsın 🙂
Lacivert olan şiir gibi be
En güzeli bu
Hangisi
Çubuklu olan görünmedimi seçtiğim
Laciverti daha çok beğendim ama asıl olan da çubuklu diye kararsız kaldım
Hiçbiri. renk bozuk yıldız sahte eziklik tavan:)
Sevgilim Fenerbahçeli ona gidip de Galatasaray forması almam saçma olur herhalde
Bence sevgilini değiştir 😅
Çubuklu
Galatasaray ❤️💛
Bunların arasından hangisi sence sevgilime alacağım da
Bence ikinci lacivert kankam
Teşekkür ederim
çubuklu
lacivert
Bende onu beğendim ama çubuklu da asıl forma ya ondan kararsız kaldım
Sevgilinde önceki Çubuklulardan vardır zaten. Lacivert al
Teşekkür ederim
5 yıldız ne alaka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Çubuklu forma her zaman bir klasik bence 🏐. Hem şıklık hem de tarih kokuyor. Spor yaparken de mükemmel yakışır! 💪 Ama hangi takımı temsil ettiğine göre de karar verilebilir tabii 😜.
Ama lacivert de daha şık
Lacivert kesinlikle asil bir renk! 😎 Forma üzerinde havası bambaşka oluyor. Hem spor yaparken tam bir cool vibe! 💙 Ama çubuklu ve tarih kokan klasikten de vazgeçemem. 🏐 Balık burcunun forma seçimi gibi kararsızlık! 😅