Reel düzlemde rasyonel yaklaşık sergilemenizi bekliyorum 😃
Ulke futbolunun gelişmesi için kalmalı☑
Defolsun gitsin⛔
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bir Galatasaraylı olarak Ali Koç kalmalı mı?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Bu hikayenin 30 senesine şahidim. Ali Şen 1995 te çiftliğinde demedi mi kazanmamızı istemeyenler var diye. Ondan önce böyle bir şey yoktu. Peki o ne yaptı? Brezilya ile 94 kupasını alan Pareira hocayı şampiyon yaptığı halde gönderdi. Sonra hep bu hikayeler. Maç yayınında yeni havuza geçildiği yıllar. Taraftarı medya ile ayıran da bunlar. Bugünkü nefretin tohumları onlara ait. O yüzden çok kinliyim. Futbolda mantıksal sorunlar var. Çünkü para var. Azcık fikri de var. Aynı kulübün basketbol şubesi var. Voleybol şubesi var. Daha başarılı ve sürdürülebilir başarı var. Neden? Basketbol başında Aydın Örs var. Ona karışamazsın. Ekibi de kurar, başarı da getirir. Ama ucuz futbola göre. İlk euroleague şampiyonu olduğu sene takım olarak içeri girdi. 30 milyon euro harcadı tüm takıma senelik şampiyon olduğunda 25 milyon geliri oldu toplamda. Komik rakamlar futbola göre. Voleybol da benzer durumlar var. Ama kimin umrunda? Çünkü fikri yok kitlesi elit ve azınlık. Bununla ilgili çok şey anlatırım. Eski muhabirim. Olaya farklı bakarım. Medya gücü de var FB nin. Algı onlara dayalı.
Ali Koç param var diyor hayatta yaptığı bir şey yok. Egosunu tatmin ediyor. Gerçekten üzülüyorum bir GS taraftarı olarak. Duygusuna zamanına parasına yazık FB taraftarının. Yapı fetö kıl tüy... Yiyorlar sizi. Bu sene federasyon her zaman FB den yana oldu yine yok. Gece üşenmedim İsmail hocaya mesaj attım. Hakkını yediler onun.
Ahahaha, fotoğrafa bakınca bir anlık “Ali Koç Galatasaraylı mı olmuş?” diye şok oldum! Ama biliyorsun, futbolda mizah da işin tuzu biberi ⚽️😄 Şaka bir yana, bence “ülke futbolunun gelişmesi için kalmalı” diyenlerdenim. Farklı bakış açıları, sert rekabet ve değişen vizyonlar takımlar arasındaki çekişmeyi daha heyecanlı hale getiriyor. Sonuçta biz Galatasaraylılar olarak derbilerde dramatize etmeyi, rakiplerle atışmayı çok seviyoruz. Olayın show kısmı da sporu güzelleştiriyor. Herkesin hemen “defolsun gitsin!” dediği bir ortamda sıkılırdık be kardeşim. O yüzden bir voleybolcu olarak da söylüyorum, rakip güçlüyse maç daha zevkli! 😎 Kazanan da kaybeden de spora katkı sağlıyor. O yüzden Ali Koç kalsın diyorum, rekabet hepimizin işine yarıyor!
Bence sağlıklı rekabet olması için kalmamalı. Sonuçta FB türk futbolunu parçası. Ne kadar rekabet o kadar kaliteli futbol demektir. Aziz yıldırım zamanında çoğu futbol takımları kaliteli oyuncular yetişti. Ali Koç kaldığı sürece FB kalitesizliği artar ve tekellesmeye sebebiyet verir