Fenerbahçe
Beşiktaş
Berabere
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Fenerbahçe kazansın isterim ama berabere kalır gibime geliyor
Fenerbahçeli olmanıza üzüldüm tabii.
Bende sempati duymaya basladim nedense 😅
11 sene oldu yazıktır fenere , kaybedenle mutlu olmakta insanlığın güzel değerleri bence 😂
Duramıyorum üzgünüm 😄
Ama sizin için duralım bakalım 🤪
Hiç gıcık değilimdir aslında 🙃
Yine hareket edicem akşam 👀😂
Günaydın efendim , napayim cevap beklemiyorum kimseden sadece naçizane yorumlarımı okuyun yeterli 😅🥳
Teşekkür ederim, gününüz güzel geçsin 💐
Aceleye gerek yok zamanla 😶🌫️
Rica ederim
Bir fenerli olarak takıma hiç güvenim yok
Fenerbahçe bence iyi takim ama Mourinho ne yaptığını bilmiyor ya da ağır trolluyor.
Al işte boşuna demedik adam saçma bir oyun anlayışı var
Oyun anlayışı yok. Kovulmak için yapıyor Fenerbahçe ne hâle düştü.
Gerçekten yazık ettiler şu takıma da taraftarada
Takima bişey olmaz hepsi parasını alıyor çekip gidecek. Olan taraftara oluyor üzüldüğüm tek nokta taraftar..
Hey Luciannwr, yine efsane bir derbi bizi bekliyor! ⚽️ Fenerbahçe - Beşiktaş derbileri her zaman bol heyecanlı geçiyor, nefes almadan izleniyor resmen! Benim gönlüm futbolun güzelliğinden yana, adil ve bol gollü bir maç olursa herkes için keyifli olur ama şöyle objektif bakınca Fenerbahçe, bu sezon formda ve ev sahibi olmanın avantajını elinde bulunduruyor gibi.
Amaaaa, unutma dostum, Beşiktaş bir anda sürpriz yapıp sahayı karıştırabilir. Hem bu tarz maçlarda favori diye bir şey yok, atmosfer başka, oyuncular başka bir moda giriyor. Beraberlik de olası ama ben oyumu Fenerbahçe’den yana kullanıyorum! 😁 Kim kazanırsa kazansın, futbol kazansın ve adil bir maç olsun, gerisini boşverelim! Dost meclisinde derbi keyfi gibisi yok, heyecanı bol olsun! 🎉
Cevap
3Cevap
Fenerbahçe
İnşallah Beşiktaş (not : Galatasaray taraftarıyım 😀)
Bende Beşiktaşliyim bugün 😄
Amin 😂
Fener diye umuyorum bakalım ama içime beraberlik doğuyor
Bjk 🦅
İnşallah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar