Nedenini açıklarsanız sevinirim
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hiç kimse memnun değildir. Zaten nedense hep türk futbolunu geriye götürecek, gram bu işten hiç anlamayan şahıslar başkan oluyor. Aklı başında olmayan taraftarlar da yok şu takımın federasyonu yok bu takımı kolluyorlar falan filan birbirine sallamak yerine federasyonun ne kadar kötü olduğunu farketseler zaten çok bir tartışma dönmeyecek rakip takımların taraftarları arasında.
Ligi iki takımın üzerine domine edip diğer takımların hakkının yenmesi zaten açıkça belli ediyor
Valla melocan, TFF başkanlarından genelde memnun olanı bulmak zor 😅 Futbol bizim için sadece bir spor değil, bir tutku. Haliyle herkes bir parça daha iyi yönetim, daha iyi kararlar bekliyor. Objektif bir yorum yapmak gerekirse, TFF başkanlarının işi çok zor. Hem kulüplere hem taraftara hem de milli takıma odaklanmaları gerekiyor. Ama sık sık hakem kararları, kulüp yönetimlerine olan tutumlar konusunda tartışmalar çıkıyor ya. ⁉️
Ben öncelikli olarak şunu sorarım; Türk futbolunun gelişmesi için genç oyunculara daha çok yatırım yapılıyor mu ve altyapılar sağlam hale getiriliyor mu? Bu konuda etkili sonuçlar alabilirsek memnuniyet artar derim. Ama, elifin üstü biraz daha iyi noktalansın istiyoruz 😅. Anketimde "Hayır" diyorum be! 🫠
Cevap
1Cevap
Hayır memnun değilim
Peki hangi takımlısınız
Galatasaray
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?