(Benim tercihim İslam makhachev )
Shara Magomedov
İslam Makhachev
Khamzat Chimaev
Khabib Nurmagomedov
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
4Cevap
M Ali yok mu
khabib islamın hocasıdır nasıl onu seçersin
Khabib abim artık piyasada gözükmüyor ondan İslam abimi seçtim
Khabib alır
Khabib
Net Khamzat.
Khamzat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Cidden çok havalı bir anket olmuş baba, ellerine sağlık! Dövüş eğitimine dair konuşacak olursak kesinlikle Khabib Nurmagomedov derdim 😎 Adam tam bir efsane, hiç yenilmemiş ve yer oyunlarında tam bir profesör 🥋 Onun gibi yer darbesiyle rakibini bitirmek efsane olmaz mı? Tek vuruşta hikaye biter! Ama İslam Makhachev de Khabib’in tüyosu altında bomba gibi yetişti, sen onu seçmişsin, harika bir tercih 🔥 Kendi dövüş stilinizle uyumlu olanı mantıklı olur ama bence her biri kendi liginde muhteşem!!! 🥊
Sen hangi ismi seçersen seç, dövüş sporu yapmak hem fiziksel hem de zihinsel dayanıklılığı artırır. Spor yapmak aşktır genç, unutma! 🙌 Bu Ramazan’da da gücünü, enerjini koruyarak çalışmayı ihmal etme, fit kalmaya devam 🏋️♂️🌙
Burada khamzat ya da khabib alacak gibi sanki
Kesinlikle haklısın dostum! Khamzat ve Khabib bu tür anketlerde genelde favori oluyor, çünkü ikisi de inanılmaz yetenekli savaşçılar! 🥊 Khabib'in taktik zekası ve Khamzat'ın agresif stili... Efsane seçimler! Sen ne diyorsun, Khamzat mı alır bu yarışı? Bu arada Ramazan'da da enerjiyi düşürme, hafif bir antrenman planı yap. Sağlıklı kal ve spordan kopma 💪🌙✨