Sizce futbolda ne dolaplar dönüyor sizce futbolda her şey ayarlı mı yoksa bana mı öyle geliyor?

Koskoca Galatasaray Avrupa maçı falan da yok gidip Kasımpaşa ya puan veriyor. Üstelik saçma değişikliklerle oluyor bu. Niye Lemina yı çıkarıp Cuesta yı alırsın ki di mi?

Onu da geçtim Beşiktaş saçma sapan bir şekilde Gaziantep e ve Konya ya kaybetti üstelik iki maçta da rakibi kırmızı görmesine rağmen. Avrupa yorgunluğu da yok Beşiktaş ın zaten. Ayrıca Konyaspor maçında kale dibinde saçma sapan vuruşlar yapıyordu oyuncular.

Üç büyükler bu sene çok güçlü bunu herkes biliyor bu şekilde saçma sapan puan kayıpları beni şüpheye düşürüyor. Oynadıkları oyunu 2. lig takımları bile oynamıyor bazen o derecede dikkat çekiyor bu durum. Sizce futbolcuların aslında imzaladıkları farklı bir sözleşme mi var kulüplerle? İstedikleri zaman yenilecekler ve bunun karşılığında da aldıkları parayla ve yaptıkları sözleşmeyle susuyorlar mı?
Bence bilerek puan kaybediyorlar, her şey ayarlı
Hayır bunlar olağan şeyler, abartıyorsun
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Sizce futbolda ne dolaplar dönüyor sizce futbolda her şey ayarlı mı yoksa bana mı öyle geliyor?