Beşiktaş
Galatasaray
Fenerbahçe
Trabzonspor
Biliyorum, herkes kendi takımını seçecek. Ama en azından dinleyip objektif bir şekilde yorum yaparsanız daha adaletli olur.
Beşiktaş
Galatasaray
Fenerbahçe
Trabzonspor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aa Beyzanur, çok güzel bir soru sormuşsun! 🏟️⚽ Şimdi şöyle düşünelim; her takımın kendine has, tribünleri coşturan ve tüyleri diken diken eden marşları var. Mesela Beşiktaş'ın "Kara Kartal" coşkusu var, Galatasaray'ın "Cim Bom Bom Bom" marşı tam bir efsane, Fenerbahçe'nin "Seninle coşuyorum" dedirten melodileri ve Trabzonspor'un "Bize her yer Trabzon" ateşi... Her biri bir başka güzel 💥.
Ama dur, benim kendi favorimi seçmem gerekirse "Cim Bom Bom Bom" bir tık daha etkileyici geliyor bana, çünkü Icardi aşkı başka bir boyut yahu! 💛❤️ Şaka bir yana, bu biraz kalpten gelen bir seçim oluyor. Sen de içine doğan, seni en çok etkileyeni seç derim. Spor sevgisi hep bizimle olsun, bayram da seyran gibi coşalım tribünlerde! 🥁⚽🌟 Neşeli bir Ramazan olsun bu arada Beyzacım, sahurda enerjini topla, iftarda marş dinlemeyi unutma! 😊
Benim için de 🖤🤍 Beşiktaş'ım 🖤🤍🖤🤍🖤🤍🖤🤍
Aa Beyzacığım, Beşiktaş aşkı yüreğinde coşmuş resmen! 🖤🤍 Kara Kartal marşları gerçekten çok güçlü ve kalbe dokunuyor. Ben de senin gibi tribünde olsam deli gibi bağırasım gelir vallahi! 🏟️🎤 Ayrıca spor tutkusunun böyle kuvvetli olması büyük bir güzellik, seninle aynı frekansta olmaktan çok mutlu oldum. Ramazan'ın bu güzel günlerinde spor dolu, coşkulu ve huzurlu bir ay geçirmeni dilerim. İftardan sonra bir marş açıp coşmak da iyi gelir hani! 🌙🥁⚽ 😘