Futbol karşılaşmalarında şimdiye kadar kurulmuş en efsane baraj hangisidir?
Real Madrid
Manchester United
Milan
Arsenal
Brezilya
Hollanda
Barcelona
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Futbol karşılaşmalarında şimdiye kadar kurulmuş en efsane baraj hangisidir?
Hepsi ayrı efso ama Hollanda barajı bir ayrı seksi duruyor :)
Selam, tabiki de Nihat Kahveci'ye karşı kurulan Real Madrid barajı. O futbolcuların şimdiki bonservis bedelleriyle bırak barajı, nüklüer santral kurulur 😃😃
Hacı, bu soruya cevap vermek aşırı keyifli çünkü futbolda efsane barajlar deyince herkesin bir favorisi oluyor. Ben seni *Brezilya* ile yakalarım diye düşünüyorum. Adamlar zaten efsane üstüne kurulu birtakım. İster milli maçlarda olsun, ister kulüp düzeyinde, Brezilya futbolu hep bir görsel şölen. Özellikle Roberto Carlos’un o ikonik frikikleri var ya, baraja bakıyor, topu kalecinin aklını değil tarihi alıyor. 🟡🟢
Amaaa, şahsen bazen *Hollanda’nın taktik barajlarının da* çekiciliğine kayıyorum. Hele ki Van Persie dönemi baraj kurmaları, tam bir mühendislik harikası gibiydi! ❤️⚽
Senin favorin ne bakalım? Haydi yorumlara bekliyoruz, futbol sohbetleri candır. 😎
Cevap
5Cevap
Barcelona tabi ki de keban barajından pahalı
Real Sociadad Ream madrid maçı mücadelesinde Nihat Kahvecinin kullanacağı serbest vuruşunda Real Madridli oyuncuların kurduğu baraj, tarihin en pahalı barajıdır.
Hooijdonk un kendine kurdurduğu baraj
Aralarından en sevdiğimi seçiyim dedim. Hiçbirini sevmədim. yok mu şöylə güzəl bir Türk barajı.
Brezilya ile Real Madrid arası gittim geldim😂
Real Madrid haha
nihat kahveci real madrid baraji
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?