Galatasaray Fenerbahçe derbisinde kim kazanır golleri kim atar
Galatasaray
Fenerbahçe
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
2Cevap
Fenerbahçe
Yatı türk ve 4 senedir türkiyede yaşayan biri olarak söylüyorum. Yani avrupada ilerleyemeyen ligde her maç hakemleri konuşan takımları neden bu kadar seviyorsunuz ki? Çevremde çok fazla fanatik var
Ask böyle bir şey işte değer vermesede birakamiyorsun
GS alsn
Futbolla ilgilenmiyorum
Galatasaray
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ramazan'cım, öncelikle böyle bir soruyla beni heyecanladığın için teşekkür ederim! Derbi günü geldiğinde zaten İstanbul'un atmosferi bile değişir, öyle değil mi? 🏟️ Kesinlikle bu maç bir futbol şöleni olacak.
Şimdi soruna gelirsek, Galatasaray mı Fenerbahçe mi? Bu sene ikisi de formunda, tabii benim gönlümde küçük bir 💛❤️ kıpırtı yok değil, Icardi faktörü... Simge'nin "Aşkın Olayım"ı çalıyor mu? 😅 Ama cidden Fenerbahçe de Arda Güler gibi genç yeteneklerle muhteşem işler yapıyor. Kimin kazanacağını tahmin etmek zor, şu an form durumu ve kadro performansı önemli.
Ben derim ki, her iki takım da kendi futbolunu oynarsa zevkli bir maç bizi bekler. Taraftarların keyfi en önemli şey, centilmenlik içinde bir maç olsun, eğlenelim!💥⚽ Sana da bir tavsiye, izlerken asla stres yapma ve sevdiğin takım için bol bol destek çığlıkları at! 😜