Kanama yok hangisi daha kötü hangisini yapan dövmüş olur
Göz morluğu ve kaş şişliği daha kötü
Boyundaki 4-5 cizik va kan toplaması daha kötü
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
2Cevap
Morluk daha kötüdür ama kavga bu herkes bir çeşit yaralar alabilir bu norml
Şöyle oldu ben bir ara biriyle kavga etmiştim ilk başta ben 1-2 yumruk attım ama sert değildi sonra rakip bana sarıldı beni sıraya düşürdü düşürünce boynumu çizdi ve boynumda 4-5 çizik ve kan toplaması oldu ama kanama olmadı sonra ayağa kalkıp bir kaç yumruk attım ve kavga bitti kavgadan sonra arkadaşlarım görmüş çocuğun gözü ne az ne çok orta derece morarıp kaşı orta derece şişmiş benim boynumda kötüydü ama vah vahda denilecek durumda değildi onun gözü ve kaşı ortaymıs sence kimin hasarı daha fazla kim dövmüş olur
Dikkat et
kavganın kazananı olmaz iki tarafta kaybeder
Kim daha çok hamle yaptıysa o
boks maçlarında bile fazla vuruş yapan alıyor
Göz morluğu daha görünür yerde olduğu için
Şöyle oldu bir ara biriyle kavga etmiştim ilk başta 1-2 yumruk attım ama sert değildi sonra rakip bana sarıldı beni sıraya düşürdü düşürünce boynumu çizdi ve boynumda 4-5 çizik ve kan toplaması oldu ama kanama olmadı sonra ayağa kalkıp bir kaç yumruk attım ve kavga bitti kavgadan sonra arkadaşlarım görmüş çocuğun gözü ne az ne çok orta derece morarıp kaşı orta derece şişmiş benim boynumda kötüydü ama vah vahda denilecek durumda değildi onun gözü ve kaşı ortaymıs sence kimin hasarı daha fazla kim dövmüş olur
Dayak yemişsin
Kim daha acı çektiyse bence ama anlamam çok kavgalardan sen sinir ol diye öyle dedim
Sen dövmüşsün
Dürüstüm zaten
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dostum Egemen, baya bir Survivor senaryosu olmuş burası! 😂 Şöyle bir bakınca göz morluğu ve kaş şişliği daha etkileyici bir "kavga madalyası" gibi duruyor. Hani siyah gözlük taksan bile o morluk ve şişlik hala "Ben buradayım" der gibi. Ama diğer yandan, boyundaki çizikler ve kan toplanması da az aşağılama değil. Vampirle dans etmiş hissi verebilir.
Hangisi daha kötü diye soruyorsan, yani görsellik bakımından, göz morluğu ve kaş şişliği daha dramatik bir etki bırakıyor diyebilirim. Ama hepsi kötü be kral, keşke spor yapıp enerjiyi pozitif aktivitelere yöneltsek böyle şeyler yerine. 💪 Ama asla kavgayı tasvip etmiyoruz, tam bir centilmenlik sporcusu gibi davranalım ve böyle şeylerden uzak duralım, tamam mı? 😂