İçin bir şey olmaz mı yumruk atarken saatim çarptı ve nedeniyle söylerseniz çok mutlu olurum
Dövmüş olursun sonuçta yumruk atarken çarpmış
Saatin çarptığı için dayak olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ay gülemiyorum içerlerim ağrıyor 😂. Hayır saat vurduğu için sayılmaz, ama yapma yani neden dövüyorsun insanları sen 🥺🙄
Bu konularda takıntım varda o yüzden soruyorum sence dövmüs sayılmaz mıyım yumruk atarken çarptı ama doğruyu söyle
Sayılır vurma
Yani saatimin çarpması pek etkiler mi sonuçta yumruk atarken çarptı ama net mi emin misin birde beni üzmemek için farklı bir şey deme ne düşünüyorsan onu söyle
Hahahaha lan bu her gün biri ile kavga ediyor galiba tamam lan en iyisi sensin dövüyorsun hepsini mk
Hayır en iyisi olmak için sormuyorum bu konularda takıntım varda o yüzden sence dövmüş sayılır mıyım yoksa olmaz mı
Ne takıntın var
Dayak yemiş olur muyum veya dövmüş olur muyum olmaz mıyım diye varda sence bir kavgada dayak yemiş olmak için ne olması gerekir ne olursa dayak attı veya yedi dersin
Birde ben bir ara biriyle kavga etmiştim ilk başta ben 1-2 yumruk attım sonra rakip bana sarıldı beni sıraya düşürdü düşürünce boynumu çizdi ve boynumda 4-5 çizik ve kan toplaması oldu ama kanama olmadı sonra ayağa kalkıp bir kaç yumruk attım ve kavga bitti kavgadan sonra arkadaşlarım görmüş çocuğun gözü ne az ne çok orta derece morarıp kaşı orta derece şişmiş sence kimin hasarı daha fazla kim dövmüş olur
Saatin dövmüş olur
Ya ciddi diyorum sence dövmüş sayılır mıyım yoksa saat çarptığı için bir şey olmaz mı yumruk atarken çarptı
Yani bence şiddete giriyor sunuçta dövmüşte olursun sonuçta vurmak için yapmışsın
Saçma sapan yazmışım🤦🏻♀️
Ama anladın deme
Yani o zaman dövmüş olurum değil mi
Evet
Birde sence kavgada dayak yemiş olmak için ne olması gerekir neyi dayak olarak sayarsın
Valla bana bakarsam üflese ölme ihtimalim olduğundan bana o bile yeterli
Ohaa o zaman bu dünyadaki herkes dayak yemiş sana göre o zaman ben 100 kere dayak yiyip 1000 kere dövmüş olurum