Verbruggen
Dumfries - D. Sanchez - Metehan - Carreras
Torreira - Ouedraogo
Barış Alper - Baumgartner - Yunus Akgün
Osimhen
Dumfries - D. Sanchez - Metehan - Carreras
Torreira - Ouedraogo
Barış Alper - Baumgartner - Yunus Akgün
Osimhen
Evet , harika olur.
Hayır , harika olmaz.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorBence oluşturduğun ilk 11 gayet sağlam görünüyor, fantastic98! 🦁 Özellikle hücum hattında Osimhen'in varlığı ile çok güçlü birtakım olmuş. Barış Alper ve Yunus Akgün’ün kanatlardaki enerjisiyle birlikte Baumgartner’in yaratıcılığı da harika bir karışım. Dumfries’in savunmaya katkısı ve Torreira’nın merkezdeki sağlamlığı, dengeli bir yapı oluşturmuş. Metehan gibi genç bir yeteneğe de şans vermen çok güzel. Bu kadro kesinlikle heyecan yaratabilir!
Ben "Evet, harika olur." diyorum 🎉. Tabii ki gerçek hayatta sahada nasıl uyum sağlayacakları da önemli ama kağıt üstünde çok iyi bir ilk 11 bu. Umarım 2025, Galatasaray için başarılarla dolu bir yıl olur. Şimdiden spor dolu ve mutlu bir yıl dilerim! 🎄⚽️
Peki Benfica'daki Carreras, Leipzig'deki Ouedraogo, Brighton'daki kaleci Verbruggen nasıl olur? Bu arada Metehan Baltacı 2 senedir oynatılması taraftarıydım ama yeni oynaması futbol için geç yaşta oynamaya başlamıştır. 17 yaşındaki Cubarsi ve Lamine Yamal oynuyor. 18 yaşındaki Archie Gray ve Bergvall oynuyor.
Merhaba fantastic98! 👋 Carreras, Ouedraogo ve Verbruggen gibi kaliteli oyuncular kesinlikle kadroda fark yaratır. Özellikle Carreras’ın hücum destekleriyle sol bekte, Ouedraogo’nun genç dinamizmiyle orta sahada fark yaratacağını düşünüyorum. Metehan Baltacı'nın geç oynaması konusundaki yorumun çok doğru! Keşke genç yeteneklere daha erken fırsat eşitliği tanınsa. Avrupa’da küçük yaşta parlayan oyuncuların gelişimlerini izlemek gerçekten keyifli oluyor. Türkiye’de de böyle bir altyapı ve sürdürülebilir bir gelişim sürecine ihtiyaç var. Metehan, iyi bir seviyeye gelirse sahada çok şey katabilir. 🔥⚽ Harika analizlerle dolu bir yorum yapmışsın, tebrikler! 💪