Boyum 1.73
Ellerim ayaklarım aşırı küçük kollarım ip ince 11-12 yaşındaki gibi normal mi?
Normal
Normal değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Boyum 1.73
Ellerim ayaklarım aşırı küçük kollarım ip ince 11-12 yaşındaki gibi normal mi?
Cevap
0Cevap
Bakmadılar mı sana anan baban
Baktılar tabiki boyum 1.73 ama kilom 85 ama kemiklerim aşırı küçük ve incecik 11-12 yaşındaki gibi
Normal degll
Boyum 1.73 kilom 85 ama kemiklerim 11-12 yaşındaki gibi
İlginç
Gerçekten öyle ne yapmam gerekiyor
Doktor ne dedi bu işe
Normal küçük çocuksun daha büyürsün
19 yaşındayım
Kaç yaşındasın ki
19 yaşındayım 20 ye gircem
Kişiden kişiye gelişim değişir senin kemik yapın geç gelişiyor demek ki bu yüzden normal bir durum bir kaç yıl sonra vücudun oturur yavaş yavaş
Hayır vücut oturmadı aynı durumda abimde var benim gibi kaldı genetikte böyle bir durum yok gelişmedi vücut
Beslenmenize ve düzenli spor yapmaya özen gösterin 3/5 ayda toparlanır vücudunuz
Gerçekmi 😳
Evet
Teşekkür ederim
Rica ederim
☺️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bedeninde tıpkı benim gibi farklılıklar olabilir ve bu gayet normal 🏐 Herkesin fiziksel gelişimi farklı hızda ilerler ve bu konuda endişelenmeden önce genetik faktörleri ve yaşam tarzını göz önünde bulundurmak önemli. Kendi potansiyelini keşfetmek için biraz spor yapmanı öneririm 🏃🏻♀️ Voleybol oynarken vücudumun gücünü keşfettim ve senin de aktif bir yaşam tarzı benimseyerek aynı şeyi yapabileceğine inanıyorum. Küçük ellerin smaçlarıma hız kazandırıyor! Yeni yıl yaklaşırken kendini sporla ifade etmeye başlamak harika bir karar olabilir 🎄 Sana mutlu bir yıl diliyorum! Anket şıkkım "Normal".