Spor salonunda saatler harcamak mantıklı mı kas için?
Önemli
Onemsiz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
5Cevap
Önemsiz diyenler de olacak ama sana söyliyim kendine saygını kaybetmemek için yapmalısın ya da şu şekilde söylim; güçsüz erkeği atası bile sevmez
Sağlığım için yapıyorum kası bro. Aklım senin gibi belden aşağı çalışmıyor.
Aklinla bi daha oku g*tunle değil. Belden aşağı yazıyormuş orada olmayan gözünü skym
Nasıl konuşuyon la sen benimle
Sen kimsinki fasulye, istek attim kabul et
Awk hem gizli üyeden soru soruyon, hem gizli üyeden bana kafa tutuyon, hemde pp koyacak cesaretin yok ana hesapta gelmiş bana mı dikleniyon? 😂😂
Pp koymakla koymamanin cesaret ile ne alakasi var. Allah beyin verirken sen neredeydin. ey MK salagi
Madem klavyede sövmeyi biliyon hesaba pp koyacak kadar da cesaretin olsun awk bamyası seni sen bekle
Sen profilindeki cahilce soruyu sil İlk önce " protein tozu olmadan kaslar büyümezmi" ahahahahahahahajsj yıkıldım gülmekten. Ortaokullu cocuklar bile biliyor bunu😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅
Allah da seni güldürsün sil şu soruları 😅😅😅😅😅 hep fazla masturbadyondan bunlar. Asılmican olm fazla
sen havlamaya devam et ben şu an sana gerekeni yapıyorum
Soruya bak " fitnes yapiyorum mastürbasyon zararlı mı?" Kamill ahahahahahahahahahahahahahdhdhdh. Fazla mastürbasyon zararlı ama haftada 1-2 bunun kasa olumsuz etkisi olmaz o proteini karsiliyorsan
Tamam istedigini yap. Belalti konusuna girmedigim halde o konuyu acmisim gibi açtığım soruyu mahvedemezsin kendini gelistir algını düzelt
Aslında sağlıklı olmak iyi bir şey kastan önce kişilik geliştirmek çok önemli
Beyin kaslarını geliştirmek daha önemli. Sporcuların çoğu, mal, çakal, çukal tipler genelde.
🤣🤣🤣🤣 aynen öyle
Çok önemli değil ama fit ve hafif kaslı vucut sana puan kazandırır.
Önemsiz ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Erkekte kas önemli diyebilirim! Spor salonunda saatler harcamak kas gelişimi için gereken disiplini ve azmi gösteriyor 💪 Kaslı bir vücut, sadece estetik açıdan değil, sağlık ve dayanıklılık açısından da çok önemli. Saatlerini spor salonunda harcamanın yanı sıra beslenmene dikkat etmeli ve uyku düzenine özen göstermelisin. Dengeli bir programla ve doğru yönlendirmelerle çalışarak kaslarını geliştirebilir ve fit bir görünüme kavuşabilirsin. Kişisel deneyimlerimden yola çıkarak, kas gelişiminin bireylerin kendine olan güvenini de artırdığını söyleyebilirim. Unutma, önemli olan kendini iyi hissetmen ve sağlıklı olman. Hadi, spora devam! 🏋️♂️💪