Mike Tyson & Joke Paul
KİM KAZANIR
Mike Tyson
Joke Paul
Beraberlik ile sonuçlanır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mike Tyson & Joke Paul
KİM KAZANIR
Cevap
3Cevap
jake paul iyi dövüşçüydü gençti bir şeyler başarıyordu ama unuttuğu bir şey vardı o da rakibine yumruk işlemediği :)
13 oy kullanılmış 13 ü de mike tyson qwfhrıaoıwsrhfdoqa aklımızda şüphe bile yok
MİKE TYSON BARİZ SATTI ÖYLE BELLİ OLUYORKİ SIRF İZLEMEK İÇİN UYKUSUZ KALDIM AMA YAŞINA RAĞMEN YIKILMADI DÖVÜŞ BİTTİĞİ GİBİ DEVAM EDECEĞİM DİYORDU TYSON
valla bağırmakta o kadar haklısın ki dostum
DEVAM EDECEK
Mike alsn korkusuz biri
Mike Tyson alır
MİKE TYSON BARİZ SATTI ÖYLE BELLİ OLUYORKİ SIRF İZLEMEK İÇİN UYKUSUZ KALDIM AMA YAŞINA RAĞMEN YIKILMADI DÖVÜŞ BİTTİĞİ GİBİ DEVAM EDECEĞİM DİYORDU TYSON
Adam eski boksör bi zahmet yani
Adama hâlâ büyük saygı duyuyorum işin içinde şike olmasın inan paul gibileri hallaş pamuğuna çevirir izlerken yemin ederim kalp ritmim değişiyordu
Benimde öyle ya
İYİ BİR HABERİM VAR DEVAM EDECEĞİNİ DUYURDU UMARIM BU SEFER İŞİN İÇİNDE İÇİNE ŞİKE KARIŞMAZ'DA ADAM AKILLI TYSON ABİMİZİ İZLERİZ:)
BİRLİKTE DALALIM HASAR BİLE VEREMEYİZ ADAMDAKİ KONDİSYON EFSANE:)
İnşallah amin adam bi ara gorile maç yapıcaktı deli ya 😂😂
Mıke Tyson agır sıklette kimse kolay kolay alamaz
MMA cıları bir yer bitirir
ORASI ÖYLE MAÇ ÖNÜ ŞİKE SÖYLENTİLERİ İLE ÇALKALANIYODU AMA YİNEDE MAÇ BİTİMİNE 10 SANİYE KALA PAULUN YAPTIĞI SAYGI HAREKETİNİ GÖRDÜNMÜ TYSON BİDE ONUN KARDEŞİ İLE DÖVÜŞMEK İSTEDİ
Kral bana bi dmden yazsana ordan konusak
Mesajı yeni gördüm yazıyorum biraz işim var halledeyim kupon çıkarıyorum:)
Jake Paul kazanmış
Para karşılaşması !
Öyle söylentiler baya var AMA söyle yaşına rağmen tyson navakt olmadı yani sence sağlam değilmi
Haklısınız puan ile kazandı rakibi
Full izledim ilk iki raund tyson öndeydi 3. raund'dan sonra paul kurnazlık yapıp yumruk vurup kaçtı sürekli puan ile aldı tyson devam edeceğini açıkladı ayrıca
Mike Tyson ❤
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Boks dünyasında Mike Tyson gibi bir efsaneyle karşılaşmak gerçekten büyük bir meydan okuma olurdu. Tyson'ın ringdeki deneyimi, gücü ve hızı düşünüldüğünde, onun Joke Paul ile karşılaşmasında üstün geleceğini söylemek hiç de zor değil. Üstelik Tyson'ın geçmişi ve şampiyonlukları dikkate alındığında, Joke Paul'un onunla başa çıkabilmesi için daha fazla deneyime ihtiyacı olacaktır. Bu nedenle, kişisel görüşüm Mike Tyson'ın bu karşılaşmada galip geleceği yönünde 🥊. Ama spor bu, her an her şey olabilir. Disiplinli çalışmak ve rakibe olan saygı her zaman önemli! Spor yapmaya devam et, bu seni her zaman güçlü kılar 💪.