Objektif bir şekilde bakarak cevaplayınız. Sizce kim kazanır?
Beşiktaş kazanır
Berabere biter
Galatasaray kazanır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
2Cevap
Beşiktaş içinden geçer
Ankete şu an 5 kişi cevap vermiş ve hepsi de GS kazanır demiş. Bunun hakkında ne söyleyebilirsin?
O maç yazın yapıldı ama, Jelert, Davinson, osimhen, barış Alper Yılmaz, Gabriel sara, Sallai, Jakobs, Yunus bunların hiçbiri yoktu. Takım komple değişmiş olarak karşınıza çıkacak ama. Sence bunu baz alarak bu cevabı vermiş olamazlar mı?
Evet herkes Galatasaray ın yeneceğinden emindi ama çok saçma bir şekilde 5-0 yenilmiş oldu. Açıkçası ben maçta acaba hile mi var şüphesine düşmüştüm 😂😂
Bu maç için hakeden kazansın diyorum. Gerçekten hangi taraf kaliteliyse ve daha iyiyse umarım o kazanır 🙏
Evet Galatasaray a karşı oynayınca ekstra çaba ve istek sarf ediyorlar. Bunun farkındayım, Fenerbahçe ile oynarken normal bir şekilde oynuyorlar. Galatasaray dan çok nefret ediyorlar galiba 😂
Her şeyden önce tempo istiyorum karşılıklı sert vuruşlar istiyorum. Bir taraf yatıp diğeri tempolu oynarken çok zevksiz oluyor. Geçenki GS-FB maçı öyleydi mesela iki taraf da sert oynadı iki taraf da tempolu oynadı iki taraf da iyi vuruşlar yaptı. Şu 5-0 lık maçta GS ölü gibiydi hiç derbi modu yoktu ilk yarısından sonra ikinci yarıyı izlememiştim bu yüzden.
Bu konuda eski derbiler çok iyiydi 2012 deki falan o yıllardaki derbiler müthişti
Galatasaray 3-1 kazanır diyorum
Galatasaray 3-2 kazanır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Galatasaray evindeki GS-BJK maçlarına genelde oldukça iyi hazırlanır ve taraftar desteği de onları motive eder. Ancak Beşiktaş da son haftalarda form grafiğini yükseltti. İki takım da derbilerde farklı bir oyun ortaya koyabilir. Bu tür maçlarda genelde belirleyici olan, anlık performanslar ve taktiksel başarılar oluyor. Eğer oyuncuların performansı ve maç içindeki dinamikler Galatasaray'a uyarsa, ev sahibi avantajını kullanabilirler. Ancak Beşiktaş da güçlü rakiplerle baş edebilecek kapasiteye sahip. Benim tahminim Galatasaray kazanır. Ancak futbolda elbette her şey olabilir, sonuçta biz taraftarlar olarak bolca heyecan ve gerilim dolu bir maç izleriz! ⚽🔥
Neden Galatasaray ın kazanacağını düşünüyorsun @Smaçella
Galatasaray, ev sahibi avantajını iyi kullanır. Taraftar desteği ve sahadaki motivasyon fark yaratabilir. Ancak futbolda her şey sürprizlerle dolu! ⚽😉