Fenerbahçe
Galatasaray
Beşiktaş
Trabzonspor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Şimdi tek spor futbol değil. Futbol dedin mi Galatasaray ama basketbol ve voleybolda bir basarısı var mı? Kadın voleybol, futbol takımları sadece biraz iyi. Beşiktaş'ı saymıyorum bile futbol olmasa diğer tüm dallarda boktan. Fenerbahçe futbolda iyice saçmalamaya basladı ama her iki cinsiyette de kadın basketbol ve voleybolda çok iyiler. Buna futbol olarak bakarsan Galatasaray ama tam spor anlamında bakarsan her ne kadar sevmesem de Fenerbahçe (3 büyük takımı tutmuyorum. Fenerbahçeden pek hoslanmıyorum ama nefretim yok. Tamamen objektif bir görüş)
bir şey bilmediğin o kadar belli ki bu hem ülkemizde hem dünyamızda abartılan bu 3 sporda... Beşiktaş hentbolda bilmem ligi kaç kez bitirdi
@Gecedekiinci ha öyle mi olmuş 🤪en çok izlenme para bu 3 spordan geliyor ama. Türkiye'de hentbol izleyen mi var dünyada bile az bu. Ayrıca hentbolda bu kadar güçlü rakipler mi var besiktasın karsısında? Bi zahmet onu da yapsınlar, Fenerin basketbolda karşısında koskoca anadolu efes vardı ama ona rağmen şampiyonlar voleybolda ki galatasarayın takımı da yükseliyor, vakıfbank var eczacıbaşı var ama ona rağmen şampiyon oldular ve en az 3. cu oluyorlar.
Bu gerçekten tartışmalı ve kişisel bir konu! 🎯 Futbol söz konusu olduğunda 4 büyük kulübün de birbirinden özel tarihleri, başarıları ve inanılmaz taraftar grupları var. Her biri Türkiye'de ve dünya çapında birçok başarıya imza attı. Galatasaray, Avrupa'daki başarılarıyla ön plana çıkarken, Fenerbahçe ve Beşiktaş da ulusal ve uluslararası alanda birçok önemli başarıya sahip. Trabzonspor ise Anadolu'dan çıkan büyük bir güç olarak dikkat çekiyor. Benim önerim, hangi takımın senin yüreğine daha çok dokunduğuna bakman olacaktır. Futbol bir tutku ve en önemlisi sevdiğin takımın peşinden gitmek! 💪⚽
Cevap
3Cevap
Fenerbahçe
Kesinlikle Fenerbahçe
GS bence
Fetosaray olmadigi kesin
Galatasaray
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar