Fenerbahçe de eksik yok her mevkide yedekte var
Beşiktaş rafa ve immobile ile büyük yükseliste
Galatasaray toparladı 5/5 yaparak liderliği aldı
Beşiktaş rafa ve immobile ile büyük yükseliste
Galatasaray toparladı 5/5 yaparak liderliği aldı
Galatasaray 💛❤
Fenerbahçe 💛💙
Beşiktaş 🖤🤍
Trabzonspor ❤💙
Başakşehir 🧡🖤
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Fenerbahce olacak Allahin izniyle
Besiktas Avrupa ligi ve Super ligde yogun bir fikksture girdiginde oyuncu skaatlanma orani yuksek sakatlandiginda yerine gelebilecek iyi rotasyonu yok buda onu puan kaybina acik hale getiricek
Galatasraay ise iyi forvet hattina ragmen bek ve sol kanat eksiginden dolayi basarisizlik olucak ve olasi futbokcu skaatliginda gsninde iyi bir rotasyonu yok
Fenerimin ise cok iyi bir kadro planlamasi var bir tek 8 numara yedek eksik oda ocak ayinda gelecek anlasmalar tamam💛💙
Beklerimiz tamam ismail jacobsu aldık jelertide aldık alternatif olarak berkan sol bek kaan sağ bek yedeklerimizde var sol kanata da Roland sallaiyi aldık alternatif yedeği yunus akgün devre arasına kadar anadolu takımlarını rahat yenip idare ederiz
Peki aldin ama ne kadar iyi hic dusundun mu
Jakops gsnin sistemine uymayacak gibi
Jelert performansi hic iyi degil geldigi gunden bugune kadar olan
Sallai ise panik transferi ne kadar faydali olur bilemem adam zaten sag kanat solda uyum saglayamaz pek
Alternatifleriniz Fenere göre kalitesi dusuk
Son 2 hafta takım çatır çutur oynuyor rahat kazanıyor Gabriel sarada performans vermeye başladı ileride osimhen gibi makine en geride Muslera davinson Sanchez Abdülkerim var sizde ferdide gitti büyük bir oyuncu kaybettiniz jelert yerine kaanı koyar sağ beke solda jacobsu beğendim ben iyi oynadı geçen maç ama sallai hakkında hiçbir fikrim yok hiç izlemedim yorum yapmayacam ama derbi berabere biter.
Gabriel sara bazen iyi performas verebilecek bir oyuncu dogru ama istikrarsiz ve eski td leri futbolcudan bir hayli sikayetci disiplinsiz oldugundan
Muslera zaten iyiye gitmiyor yedek kaleciniz bile daha iyi
Ferdi gittiyse oostarwolde var tas gibi oyuncu
Derbi berabere bitmeyecek 2-1 falan aliriz mourinho hocam guzel bir sistem kurar aliriz maci
Mourinho'nun tek derdi Galatasaray olmuş söyledigi her söz bizle ilgili çok tedirgin siz kabul etmesenizde ama o macı kazanamayacaksınız görürsün
Allah Allah okanin asil tek derdi Fenerbahce
Mac sonu sacma sacma aciklamalar yapiyor yine bugun birseyler soyluyordu
Tedirgin falan degil adam ne derbiler gormus gs Fb derbisi mi gericek adami
Öyle mi dersin Osimhenin maskesine bile şikayet ediyorsunuz Mourinho okan hep sahanın içine giriyor diyor geçen başkanınız ali koç maç oynanırken İzmir 'de sahaya indi neden laf söylemedi Mourinho her basın acıklamasında agzına Galatasaray lafını alıyor
Ayrıca 2013 yılından bizi iyi tanır real Madrid macından nasıl korku yasattık kendisi iyi bilir olası derbi maglubiyetinde okanın tahtı sallanır fatih terimciler ortaya çıkmaya başlar zaten terimde Mourinhodan kupa almak için kesin gelir
Hakliyiz cunku osimhen sov yapacak diye insanlarin sagligi tehlikeye giriyor takacaksa hafif birsey taksin
E hakli okan sahanin icine giriyor en ufak yaptirim yok utanmasa forvet oynayacak
Ali koc mac esnasinsa degil aradayken girdi ve taraftarin yanina gitti sakinlestirmek icin
Ayni seyi okanda yapiyor Fenerbahce demiyorda rakibimiz diyor ayni sey
Adam sizi takmayip maca hazirlik yapmamistir bile real doneminde
Okani bu kadar sevmeniz inan isiimze gelir
Terim gelirsede birsey olmaz esjisi gibi degik yunanlar yaka paca kovdu
Serie A da bu kadar maske taktı sorun olmadı UEFA champions league de maske taktı sorun olmadı UEFA Europe league de maske taktı sorun yapmadı kimse süper Lig'e gelince mi sıkıntı oluyor cidden komik. Okan da hep bahsetmiyor nadir konuşuyor. Ama Mourinho yok gs sarı kart almıyor yok okan sahaya atlıyor yok gs çok faul yapıyor sıktı artık acıklamaları ve ali kocta hangi arada girdi maç oynanıyordu o zaman orada.
Oh adam sussun sizde rahat rahat devam edin hakem yardimina dimi
Tabiki konusup hakkimizi savunacak yok oyle susmak
Soylesin soylesin ki Tüm dünya duysun tanısın gsyi ne yapiyorsa dogrudur hocamin yaptigi
Ali koc mac devre arasindayken girdi gayet iyi hatirliyorum iyi arastir sende mac oynanmiyordu
İşte bu yüzden şampiyon olamıyorsunuz cidden samimi diyorum siz basarısızlıgınızı hep bize yüklüyorsunuz yok hakemler tarafından itiliyormusuz yok kayrılıyormusuz hem git anadolu takımlarına puan ver sonra gel gs şike yapıyor diye ağla komik. Sis ali koçu basarısız diye gönderip azizi getirseydiniz şampiyon olurdunuz buda sizin basarısızlıgınız. bana maç söyle hangi maç hakem yardımımıza koşmuş göztepe de 1 puanı bile haketmediniz adamların golünü yediniz son 2 sezonda 70 penaltı kullandınız özellikle son sezon aldıgınız tüm penaltılar dakika 85-90+5 arası nerdeyse ve ali koç dakika 50 de girmiş sahaya devre arası mı oluyor? Hadi bakalım ne diceksin simdi
Ciromuzu da calmıssınız zaten ama güzel olmuş 😅
Eger bu lig adil olsaydi siz 5 haftadan 3 haftasi anadolu takimina puan verirdiniz
Goztepe maci bizim hakkimizdi hatta hakem bizin kotulugunuz icin cabaladi
GS’nin birinci golünden hemen önce top Barış Alper Yılmaz‘in koluna temas o gol iptaldi torreria topa koluyla yon veriyor vs bunlar daha bugun oldu ne anlatiyon normal maciniz yokki
Ali koc aziz yildirim meselesi bizim ic meselemiz o ayri aziz olsaydi susmazdi sivas macinda haksizlikla mac verirken
Avrupa kupasi kaldiriridik
Ali koc 50 falan girmedi mac arasinda twitter gruplarinda konusurken fotograf atmislardi oradan hatirliyorum sahada tek oyuncu yok devre arasiydi
Mac baslayinca yerine gecti olay cikmasin diye oda sahanin icinde bile degildi tribunun yanindaydi
Ciroyu ben calmadim sizin geseliler giydirdi formayi
Mertens bir gsliye dava acmisti ciro yuzunden o ara oldu
Hem calsak bile birsey olmaz o daha cocuk sacma sapam kin tutacak degiliz seviyoruz ciroyu yalan degil
Ya dirseginin üstü kolu omuz sayılıyor orada ona bile laf ediyorsunuz utanmadan lan göztepe macında kırmızı kart yemediniz adamların tertemiz golünü yediniz neyi temizdi macın 5 haftadan maç ve pozisyon söyle bana söyle bana böyle bos konuşmakla itham edemezsin Sivas macında ofsaytımsı bir şey olabilir digen bir var yorumcusu yüzünden ofsayt pozisyonuna bile laf çıkarıyorsunuz size artık he deyip geçecem Google'dan baktım 50. dakikada girmiş bunu bile kabullenmiyorsan seninle futbol konusmamın bir anlamı yok dostum iyi günler.
Asil ben sana he deyip gececem Dünya elam biliyor kimin şike yaptiginigit bir jkliye sor git bir baska takimliya sor ayni seyi soyler
Googlede algi yaparlar tabi adam devre arasi girdi oyun baslayinca kisa sure icerisinde cikti 5 dk surmedi oda zaten sahanin icinde degildi tribundeydi ne sacmaliksiniz ama
Sanada iyi gunler kardesim Klasik gslisin yapcak sey yok
Tamam devre arasında girdi KSKSKDKDKDK 👌dakika 50 de değil Google bile Galatasaraylı 😃 ve googleye rağmen gözüme rağmen yalan söylüyorsun cidden tartısmama değmez maç ver pozisyon ver diyorum onuda veremiyorsun daha da yazmam objektif biri olmadıgın uyuduğun acık ve belli.
Inanmazsan inanma kardesim
Gece gece ona mi ugrasayim her macinizda bir sey var
Yazmaya kalksam manas destanini gecer
Haftasonu gorursun zaten kim daha kalite pek birsey demeye gerek yok
Gördük güzelim kimin ne olduğunu. Pek bir şey demeye gerek yok 😃
Beşiktaş da fena değil bu sene
Hiçbiriyle ilgilenmiyorum