Spor 19 yaşındayım vücudum 13 yaşında çocuğun aynısı normal mi (Boyum: 1.73) ? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Normal Normal değil Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç 19 yaşındayım vücudum 13 yaşında çocuğun aynısı normal mi (Boyum: 1.73) ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Kilo al 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Kilom var kemiklerim aşırı ince olduğundan 13 yaşındaki çocuğun aynısıyım Yorumla birsuskuncicek 1 yıl Doktor mu dedi kemiklern ince diye Yorumla Soran 1 yıl Hayır ben bakıyorum kollarıma ip ince kemiklerim var 13 yaşındaki kuzenimle aynı doğuştan beri böyleyim sorun nedir acaba Yorumla
eylusss0 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Spor yap o zaman 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Ellerim küçük kol kemiklerim aşırı ince 13 yaşındaki çocuk kadar sporla bir ilgisi yok neden böyleyim Yorumla Soran 1 yıl Kilomda var yani niye böyle yaa Yorumla eylusss0 1 yıl Valla bilemem ben 16 yasındayken 20 yasındaki bi kadının vücuduna sahiptim bile Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kilo al
Kilom var kemiklerim aşırı ince olduğundan 13 yaşındaki çocuğun aynısıyım
Doktor mu dedi kemiklern ince diye
Hayır ben bakıyorum kollarıma ip ince kemiklerim var 13 yaşındaki kuzenimle aynı doğuştan beri böyleyim sorun nedir acaba
Spor yap o zaman
Ellerim küçük kol kemiklerim aşırı ince 13 yaşındaki çocuk kadar sporla bir ilgisi yok neden böyleyim
Kilomda var yani niye böyle yaa
Valla bilemem ben 16 yasındayken 20 yasındaki bi kadının vücuduna sahiptim bile