Çene
Göz
Burun
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kavga kötüdür fakat ilk yumruk diye bir şey yoktur. tartışma varsa uzatmadan vurursun. boş anlamsiz bir yumruk nereye atarsan at etkisiz dir. iyi yumruğunu sıkıp sağlam bir gerilme ile attığın zaman nereye geldiğinin önemi kalmaz.
Bencede öyle ama sağlam bir yumruk çeneye burna veya göze gelirse rakip bence yere serilebilir diye düşünüyorum 😆😆
Evet haklısın paşam 👍
Cevap
3Cevap
Burnuna vur. Kan caydırıcıdır. Sonra çenesine indir.
Kanka ilk çenesine vurursam bayılma ihtimali yüksek olduğu için ya yere yığılır ya da epeybi sarsılır ikisinden biri olduktan sonra hasar vermem i
Vermek için göz ve buruna faha sonra vurmak daha mantıklı değil mi sence
Haklısın kanka ama benim düşündüğüm şeyde doğru mu sence
Senin dediğinde doğru aslında peki göz hassas olduğu için daha etkili olmaz mı
Evet benim taktiğimde öyle ilk yumruğu ben atıcağım sonra üzerine gide gide hızlı yumruklarla işini bitiririm
Ya kanka ben sitede oturuyorum bi tane çocuk var benden 3 yaş büyük ve kalıbı benden daha büyük diye sürekli bana akran zorbalığı uygulamaya çalışıyor lakap kurmaya çalışıyor ben ise sürekli sabrediyorum ama sürekli bana bulaşıyor benimde artık gözüm döndü taktik felan bildiği yok milleti anca sesiyle ve kalıbıyla korkutmaya çalışıyor ama sadece sözde bi ara aramız iyiyken bile kendisi fiziksel kavga etmekten korktuğunu söylemişti ben ise 1 ay boksa gittim az çok teknik biliyorum ve hızlı hızlı yumruk atabiliyorum kendisi hantal hareket ediyor o yüzden bende bugün bulaşırsa hışını çıkartmayı düşünüyorum
Çenenin köşesine atınca ilk yumrukla bitirmiş olursun zaten
Bencede çünkü solda iki sağda iki olmak üzere 4 tane sinir geçiyor ama tek bilmediğim şey çenenin yan tarafına vurunca mı daha etkili yoksa ucuna mı veya ucun hemen yan tarafı mı
Yan tarafına jawline kası diyorlar ya tam oraya
Sağol kanka
Yakın zaman da randevun mu var hayırdır
Ya bir çocuk var bana sürekli bulaşıyor benden 3 yaş büyük ve kütlesi benden iri diye bana akran zorbalığı uygulamaya çalışıyor bende sabrediyorum ama benimde gözüm döndü taktik felan bildiği yok ben ise 1 ay boyunca kickboksa gittim az çok taktik biliyorum bana lakap felan kuruyor bende bugün bulaşırsa hışını çıkartmayı düşünüyorum
Haberdar et kanka beni de merak ettim
Unutma baskın olan kazanır iri olan değil
Peki kanka haber ederim benim taktiğim şu ilk başta ilk yumruğu çenesine atıp üzerine gide gide hızlı hızlı yüzüne yumruklarla ona hem hasar verip hemde dengesini kaybedip yere düşürmeye çalışacağım yere düşürürsem zaten onu yerden kaldırmam
Bu arada teşekkür ederim yardımcı olmaya çalıştığın için
Bol şans
Sağol kanka teşekkürler
Çüke
Ya kanka ciddi soruyorum ya hemen cıvıtma 🤣🤣
Valla la bur oraya devrilir direkt
Hadi bakalım senin için denerim🤣🤣
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?