Gaza gelip kabul ettim güreş isteğinide normalde erkekler kadınlardan daha gucludur bu tank gibi karı ben bundan daha gucluyumdur dimi gureste yenılmek istemiyorum
Kaslı sporcu kız daha güçlü
Erkek olarak sen daha güçlüsündür
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu kızla baş etmen için senin gibi 5-10 tane daha lazım. Kız profesyonel güreşçiyse eğer seni yerden yere vurur. Değilse bile sen zayıfsınn o yüzden seni yener. Bence hiç bulaşma. Profesyonel MMA Boks dövüşçüsüyüm ben korktum sjjdjdejkddk
Güreş ayarlandı bile maalesef su guzel vucuda dokunmak için cok fena dayak yicem kazanırsam onu becermeme izin vercekmıs kaybedersem o beni peglettircek boyle teklif sundu
Kanka karşısında 3-4 ayakta duramazsın, kıza dokunamazsın bile emin ol😂
3-4 saniye*
Gureste direk kendımı yere atsam daha az hasar alırmıyım guresten sonra straponla %99 s2ilcem ikisine dayanamam gibi
At zaten kendini yere 😆
Su vucutla kendımı yere atsam bu tum vucudumu kaplar yakından dahada iri gozukuyor boyuda benden kısa ama bar guresirken memesini ve gotunu elleyebilirim cok seksi bir kız
Haydi sana taktik vereyim, kızın ön bacağı önde durur, önde duran bacak güçlü bacaktır. Bacağınıin tam eklem yerinden tut içeriye doğru kır sonra ise omuzunla dalak veya karaciğere sertçe vur. Yere düşer zaten. Sonra üstündesin. Gerisi sende jsjdjdj
Gures bu dovus deıl vurma olsa sansım olurdu kız zaten benım kollarım baglı seninki serbest olsun sekılde yapalımmı dedi bende kabul etmedim canım
Zsten güreş taktiği verdim ben sana jdjjdjd
Kızın bacagı belim kadar bu kollarla nasıl etki yapayım bi tekme atsa sırtım kırılır
😆 Ya geçmiş olsun
Hiç sansım yokmu yani erkek olarak kızdan dayak yicem rezilliğe bak
%1 falan🤗
O da erkek oldugumdan herhalde
bu kız senden daha güçlü duruyor Bu Seni dövebilir
Büyük lokma yedim zaten dayagımıda yedim
sorma kanka tabi ki de sen🤠
Ya teselli etmen gereken yerde dalga gecme gureste bir kıza yenılmek istemiyorum ve aşırı korkuyorum
e ortada degilmi sence de her sey
Sagol ya yarın hem dayak yicem hem straponla s2ilcem kaslı kız tarafından
kesbis olsun
Saol ya teselli icinde
ne demek her zaman hahsbnzmkamshzj
Cok komıksın haha
dualarimizdasin🙏🏻🤲🏻
Dua ette yarın sakat kalmayayım
o zor işte 😮💨
En kotu nerem sakatlanır
kanka saglam bir yerim kalır mı diye sormaliydin
Moralımı cok bozuyon harbiden bide straponla gircek sakat sakat acısını düşünemiyorum
🤷🏻♀️
Sansım kac sence
yok
Ne demek yok erkeğim ama ben karsımdakide kız regl sancısı tutar belki yenerim bacagının arasına vursam falan
regl sancisinin o kiza etki edeceginimi dusunuyosun cidden o regl bile olmuyo olabilir hormonlardan
Kızın sesi incecikti ve vucudunda kıl bile yoktu illaki regl oluyordur
kilsiz ve ince sesli olmasi testesteronun yuksek olmadigi anlamina gelmez
Regi olmuyorsa bunun y4rrada vardır ben kızla guresmıs olmuyorum o zaman erkekmi oluyor
puandnnzisms dusunceye bak
Yanı regl olmayan kadın olmazda bu kız regl emir bile veriyordur kazansam bile ben bunu s2meye kalksam o nasıl olcak bunda delik kapalıdır bence ya da asırı dar ve kaslı
sıktın ama he
Kafam cok karısık ve korkuyorum yarın regl olurda yenerim sakatlanmadan straponla kız tarafından s2ilirsem dalga konusu olurum
Bu erkek olmuş hæmina
Yok kız straponla beni becerdi bugun gordum vajinası ve memesi vardı sadece kaslıydı