Spor Bilirsinizki kavgada dayak atmakta var yemekte var ama dayak yeme görüşü kişiden kişiye değişir peki size göre ne olursa? Egemenkafadenk Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Dayak atmış ya da yemiş olur Hasar olursa morluk şişlik vb. Korkup geri çekilirse Başka bir şey yazın Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bilirsinizki kavgada dayak atmakta var yemekte var ama dayak yeme görüşü kişiden kişiye değişir peki size göre ne olursa? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 29 1 yıl Spor konusunda 13,7b cevap paylaştı. Dayak yemek istemem 0 5 Yorumla Egemenkafadenk 1 yıl Hiç kimse yemek istemez ama dayak atmış ya da yemiş olmak için ne olması gerekir sana göre Yorumla birsuskuncicek 1 yıl Korkak olmak Yorumla Egemenkafadenk 1 yıl Peki hasar sence daha önemli değil mi bence hasar olmadan dayak yenmiş olunmaz Yorumla birsuskuncicek 1 yıl Hasar verme kendine Yorumla Egemenkafadenk 1 yıl Yok kanka o anlamda sormadım benim sorum şu hasar olmadanda dayak yenmiş olur mu yoksa illa hasar olmalı mı bence olmalı Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 yıl Ergenligini atlat artık 0 1 Yorumla Egemenkafadenk 1 yıl Ya sanane benim sorduğum sorudan birde sürekli gizli üye olarak yazma profil ismin ne senin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Dayak yemek istemem
Hiç kimse yemek istemez ama dayak atmış ya da yemiş olmak için ne olması gerekir sana göre
Korkak olmak
Peki hasar sence daha önemli değil mi bence hasar olmadan dayak yenmiş olunmaz
Hasar verme kendine
Yok kanka o anlamda sormadım benim sorum şu hasar olmadanda dayak yenmiş olur mu yoksa illa hasar olmalı mı bence olmalı
Ergenligini atlat artık
Ya sanane benim sorduğum sorudan birde sürekli gizli üye olarak yazma profil ismin ne senin