Benim boynumun sol tarafını çizdi ve çizik kızarıklık ve biraz kan oturması olmuştu arkadaşlarıma onun yüzünde bir şey var mı diye çoğu arkadaşım gözü morarmış kaşının yanı şişmiş gözünün altı biraz şişmiş ve kafasının arkası şişti dediler 1-2 kişi 1-2 tane yerine şöyle oldu felan daha dediler ama bazı arkadaşlarımda o çocuğün yüzüne baktım hiç bir şey yoktu dediler sizce bazı arkadaşlarım ben üzülmemem için mi hasar var dediler yoksa diğer taraf beni gıcık etmek için mi böyle söylüyorlar
Bence seni gıcık etmek için öyle diyorlar
Bence seni üzmemek için hasar var diyorlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Benim fikrim seni terlikle kovalamak ama neyse acıdım 😂hasar vardır ki arkadaşların sana söylemiş. Belki karşı tarafın sevdikleri bir şey yok demiş olabilir. peki sen gördün mü?
Benim görmeye fırsatım olmadı yoksa zaten kafaya takmazdım aslında sorduklarımın içinde 2-3 kişi haricinde hepsi hasar var diyor hasar yok diyen kişilerden biriyle aram pek iyi değil ve o çocuklar arası iyi hatta birbirlerinin evine gidip geliyorlarmış birisini huyu millleti gıcık etmeye yönelik zaten diğerleride öyle söylüyor abi özür dilerim eğer kararın değişirse terliği çok sert atma😅😂🤣
Ahaha tamam atmam 😂hasar var dayağı yemiş işte salla. benim yerimde olsan intihar ederdin her halde😂😂
Mesela 2-3 vurup hiç bir şey olmazsa dayak atmış ya da yemiş olur mu yani dayak yemiş olması için illa hasar olmalı mı yoksa başka bir şey eğer hasar gerekiyorsa ben hiç dayak yemiş olmam buna rağmen böyleyim🤣😂😅😍
Dayak atmış olmak için hasar olması gerekmez. karşı tarag çekilir ya da araya birileri girer aynıdır. Benim ağzıma siçtilar paşam yani yerimde olsan napardin bilemedim😂15 gün yataktan wc gidemedim😂😂takılma şunlara daha cokkkk severler seni de beni de.. erkek adamsin unut gitsin takma şu işlere 😂
Yani kısaca korkup kaçmak gerekir neyse reis sana ne yapmışlar öyle ben hiç bir zaman dayak yemekten korkmam ama acaba ya dayak yiyip rezil olurum bir de kafaya takarmıyım diye düşünürüm Allahtan senin yaşadığını yaşamamışım heralde kafaya takmaktan intihar ederdim😂😂🤣🤣
Peki sana şunu sorayım çocuklen biz altta kalanın canı çıksın oynuyorduk sonra bende yanlışlıkla arkadaşımın kafasına bastım beni kovalamaya başladı beni yakalayınca 2-3 tane tekme attı ama bana hiç bir şey olmadı şimdi olsaydı ağzını burnunu kıraradımda işte küçükken biraz korkmuştum o zaman dayak yemiş mi olurum yoksa alttamı kalmış olurum
Erkek adam çok dayak yer rahat ol 😂😂gecelerim hızlı napim ister istemez oluyor😂bazan bunlara pek takilma. Intihar etmek farkli şeyler. Ben hayatin her saniyesini severek yaşıyorum. Kendime kıyamam 😂ben gidersem ha senun bu sorular askuda kalur daaaa😂😂
Hayır gitme burdan sen olmadan ben asla yaşayamam antidepresan çare olmaz😫😭🥹
Ahah peki bakalim😂😂
Ne ergen ergen işler bunlar, sana bir tavsiye kavga olduğu an elini sürmemeye çalış karşı tarafa git darp raporu al da siciline bir işlesin suç karşı tarafın.
Ya kardeşim Allah aşkına sırf karşı taraf suçlu olsun diye ben niye dayak yiyim bi de sana ne ya ya soruma cevap ver ya da yorum yazma
Me. ke. ergeni sorduğun soru zaten ne kadar mal olduğunun kanıtı😂😂😂
Böyle şeyleri kafaya takma boş ver
Ya benim bu konularda takıntım varda sence hangi tarafa inanmalıyım